RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 7:44:12)

Dobro jutro za najdivniji prosireni sastav!
Borice, Bubo, Sokimoki, Anck, pa sve vas [sm=smiley31.gif]
Marijana za tebe nista manji, cuvaj se covece kako sada upalu pluca da zaradis? Akako je vreme bolesno, dobro da smo i citavi, najiskrenije. Nadoknadjuj tecnosti i uzivaj.
Ivana, Pipi, nisam grlilka muza, juce se nismo ni videli ceo dan, grlila sam zdelicu za farbu, mamu, sestricine[sm=smiley36.gif], salim se malo, danas cu peglati stvarcice, sebi takodje pakujem torbu.
Krin je nema...bas mi se ne svidja to, javila bi se ona. Nadam se da su dobro.
Pipi i mene je stislo par kontrakcija juce, ali prodju, drzi se.
Borice, pisi zenskice, da se malo izmiksujemo sa postovima,nigde nikoga nema....

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 8:35:17)

Juhu, jutro,stomacici!
Voci, i ja jedva čekam da spremam stvari za bebu, bas ti zavidim [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 8:56:58)

Ja sam ih juce slagala i slagala,bas ih puno ima. Ali carapice su bile hit!
Jos malo Ivanice i ti ces biti u istom poslu[sm=smiley36.gif]

borica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 9:26:20)

Dobro jutro Voci , Ivana[sm=smiley31.gif]. Ne znam kako je kod vas ali meni se 15 minuta posle ustajanja opet spava, i spava, juce sam imala dve dremke, jednu od sat drugu od dva sata.
Ja imam za torbu jos par stvarcica da prikupim, pa cu da je spakujem.
Doruckovala sam bas lepe sendvice, mmmmm.

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 9:31:08)

Dobro jutro, stomačići.
A posebno mojoj Borici, nisam te dugo "čitala", ne mogu da kažem videla. [sm=smiley36.gif]
Kako si mi, koliko još?
Kako ti je sin?
Voći, Pipi, Bubi, Marinchice moja...

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 9:56:37)

Cao cureeee...da vas ne nabrajam sve...svima [sm=smiley31.gif]

A sta je sa Krin...sto ste zabrinute...sta sam propustila?

Meni su u bolnici rekli da ce me mozda poradjati nedelju dve pre termina ... zbog secera...zavisi . Tako da sve polako pocinjem da spremam. Ne torbu mada i tu imam skoro sve , sem ono pelene, kremicu i to.
Kupila sam odelce za izlazak, i jos po nesto (mada ja ne moram te krupnije stvari jer sve vec imamo to ostavljam za April [sm=smiley1.gif])

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 10:30:32)

Dobar dančić,spremam buhtle,izvolite [sm=smiley1.gif] Glava me opet bolucka pa ću poiti tabletu dok nije pravo zabolila.
Anck Krin je dobila krverenje i bila je primljena u bolnicu na ležanje ali bebica je bila i dalje tu i to he zadnje što znamo.To bilo prije dvije sedmice najmanje.

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 11:07:53)

Tako je, bas se namucila od pocetka trundoce, ovracanje, lezanje, onda je krenulo to krvarenje, stvarno se nadam da su dobro, zao mi je sto se nikome ne javlja.
Za torbu sam se do malo pre nervirala, ali hajde, osnovno imam, sve sam spremila, samo da se pakujem, osim jos par sitnica, sutra ce me zvati da kupim te aspiratore za nosic, posto ih moras rezervisati, jer ih u porodilistu nemaju pa da krenem u akciju.
Bas me hvata nervoza.
Anck, ako tako treba neka te i porode malo ranije, ja sam negde zacrtala oko 2.4, da tako bude ako naravno sve bude ok, jer imam prvi ctg, svasta treba da uradim ove nedelje, bas sam umorna od trcanja i razmisljanja, od svega. A licencu trebam da obnovim, tek tu sta mi papira treba, to je katastrofa.
Emice baci neku buhtlu, ja to mnogo volim da jedem, bas je to dobro...mmmm

BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 11:20:31)

Dobar dan, ja opet zabrinuta, tačno ću poludeti od same sebe [sm=smiley13.gif] za svakim pokretom bebe osećam strah i paniku, ne znam šta mi je, hoću da se izlupam zbog toga, sad ovo sa zubima, pisala sam u odgovarajućoj temi molim vas da pogledate. Baš sam popustila sa psihom ne znam šta mi jee, samo strahujem i nikako da se opustim, što ne liči na mene. Valjda i zato što nemam normalnog doktora da popričam sa njim o svojim strahovima a da me shvati ozbiljno. [sm=smiley19.gif] Tako sam izgubljena bez mog doktora kod kojeg sam vodila trudnoće, preminuo je pre par godina [sm=smiley13.gif] uopšte ne mogu da nađem doktora od poverenja, stvarno ću da poludim.

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 11:37:11)

Borice, i ja sam doruckovala sendvice. :) Sad prihvatam buhtle.
Bubi, zašto ne odes kod nekog drugog dr?

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 11:44:01)

Bubi mijenjaj doktore dok ne nadješ pravog,biće sve u redu.
opet mi pada pritisak,jaooo kad će juli da izguram ovo malo čudo iz sebe i vratim se u normalu [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 12:12:23)

Bubo sada cu obici temu. Opusti se, sta ti je,naci ce se neki dr za bebu, samo polako. Ah koliko se svaka trudnoca razlikuje od prethoodne, ali msm da ce sve biti ok.
Da li ima neka da zna ili neka koja vec prima bolovanje preko fonda, da li je bila uplata za januar?

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 12:29:03)

Bubo a gde si pisala o tom osecanju koje imas, ulazila sam na aktivne debate,, ali nema teme u koju bi se ukljucila da procitam sta si pisala.
Ako ima forumasice koja je vec na fondovskoj plati, molim vas da mi odgovori jer cu siznuti zbog para.

BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 12:33:28)

Voci u temi Kod zubara u trudnoći tako nešto, gledam sad po netu preporuke za doktora, danas mi se samo plače, mrzim ove hormonske promene najviše! [sm=smiley19.gif]

borica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 13:10:10)

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Dobro jutro, stomačići.
A posebno mojoj Borici, nisam te dugo "čitala", ne mogu da kažem videla. [sm=smiley36.gif]
Kako si mi, koliko još?
Kako ti je sin?
Voći, Pipi, Bubi, Marinchice moja...

Draga moja, nisam ni pisala bogami 5-6 dana. Dobro sam hvala Bogu, sincic takodje, jedva ceka da mu se rodi bata i da ga vidi[sm=smiley1.gif]. Kako si mi ti, i decica. Videla sam skoro slikicu malise kad je napunio dva meseca, dusa mala. Veliki [sm=smiley31.gif].
Voci ja sam ti odgovorila za bolovanje. Ivana i juce i danas sam ih jela za dorucak, a prihvatam sve sto mi se nudi, buhtle naravno, tako da Emice reaguj[sm=smiley36.gif].

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 13:24:43)

Devojke ...sta su vam to buhtle [sm=zmeden.gif] Ako je nesto slatko onda se i meni jede [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 14:46:34)

Buhtle su slicne kroasanima, unutra je neki dzem ili marmelada, a gore posuto prah secerom :)

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 15:44:27)

Nestadoše buhtle onako vruće,sledeći put pravim duplu mjeru jer fine su one i hladne ali nikad ne dočekamo da se ohlade [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 18:17:07)

Dobro vece cure......zakasnila sam znaci na buhtle ....e šteta baš [sm=smiley36.gif]

Ja cijeli dan se nešta vrtim, a osim rucka ništa konkretno nisam napravila ni uradila [sm=smiley29.gif]

Evo sada mi opet neki osjecaj pritiska dole ,da prostite, i sinoc je bio, a jutros ništa [sm=smiley13.gif]. Došla dam do zakljucka da fino spavam samo saku drugu noc i to u zadnjih 10 dana tako, jedna noc milina, a druga raspad sistema, nesanica, žagaravica, mucnine bljaaak.....

Bubice baš mi je žao što se sikiraš i muciš.......promjeni dr ako iako možeš, a mora postojati nacin da te primi neki drugi dr da ti umiri te strahove, da se malo rasteretiš [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 20:31:44)

Jao sto smo komplikovane...msm sve je to normalno, nego hajde vise.
Od sutra brojimo sitno, bas sitno. Jos 30 dana do porodjjaja. Sve mi je neobicno kada vidim tcker, pa kazem sebi, kako je proletelo vreme, jos malo i stize bebica.
Borice hvala ti za odgovor, Jess me je malo utesila, stvarno bi bas lepo bilo da konacno primim tu platu i malo se oporavim finansijski. Danas sam i mm rekla, stvarno je trebalo da otvorim bolovanje ranije, da bi vec sada imalanekakav kontinuitet.
Kako ste ostale?

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 20:40:41)

Draga Voci ja sam još na bolovanju radi cuvanja trudnoce-trudnickom pa su mi primanja redovna ( tako je ovde kod nas) ali ne smjem ni mislit koji ce haos nastati kada otvorim porodiljsko, jer dio plate mi treba dati država,a dio poslodavac [sm=smiley13.gif] razumijem te apsolutno....nedostatak finansija i meni uvijek stvara ogromnu nervozu

Cure drage mene baš bole krsta...donji dio leđa...ima vec sat i po.........ne mogu nikako da se namjestim [sm=smiley19.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 20:49:56)

Spremaj se draga pIpikaaaa!!!! [sm=bravo.gif] za vas dvoje. Cini mi se da krecu te pripremice za dolazak bebca.
jao kako volim kada se priblizi finis pa ovakosva treperim od uzbudjenja i iscekivanja.

sokimoki -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 20:53:03)

Bubi i ja sam tu negde kao i ti oko 18 nedelje isto mi se desavaju promene raspolozenja,nekad se plasim bez jakog razloga i sve to zbog viska slobodnog vremena i motanja raznih filmova.Mislim da se to manje vise svima desava dodje i nadam se prodje.Nekad super a nekad bas bljak.Menjaj dr.ako te to cini sigurnijom [sm=nosecka.gif] procice nas i to[sm=smiley1.gif]

Nimfa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 20:59:11)

Dobro vece [sm=nosecka.gif]
Kako ste mi?
Citam vas stalno, ali ne mogu da kuckam, i mene dohvatio stomacni virus , preslo mi od E i evo tri dana kako ne popusta, tj. danas je malo bolje .
Veliki [sm=smiley31.gif] za sve

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (13.3.2016 21:02:51)

Voci draga moja [sm=smiley31.gif] ja sam spremna, ali dok se moje tjelo priprema ja se raspadam na proste faktore [sm=smiley36.gif] jedva cekam da zagrlim bebu i da se sastavim opet

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>