Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:26:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Bebi koji post, više pisah Nism skinula ni kilu hahaha vešto sam izbegla bockanje. Te do prodavncie, pa sredi posle sve u frižider, pa spremi ručak. Posle peglala veš i evo sad završih. Dragi oprao sudove i rasklnio. Pohvala za njega (bez da sam mu išta rekla)
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:27:43
|
|
|
|
bebilule
|
Ma Trco onaj u kojem pises kako mrzis zimu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:52:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaoj ovi zubići ima da me unište A pričate o nosanju, ja ako počnem da ih nosam ima ruke da mi se otegnu do poda , šta ću ja sa njih dve. A Anđa mi danas preplakala dan, ništa ne pomaze, sad muz ode da kupi neke dentokind tablete, Sagitarius mi ih je preporučila, nadam se da ću noćas da spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:56:31
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi jer to one homeopatske? Mi mazemo Kamistad. Na bazi kamilice je , najblazi je , pa probamo s njim , pa ako pomogne...ako ne...moracemo i mi nesto drugo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:57:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jaoj ovi zubići ima da me unište A pričate o nosanju, ja ako počnem da ih nosam ima ruke da mi se otegnu do poda , šta ću ja sa njih dve. A Anđa mi danas preplakala dan, ništa ne pomaze, sad muz ode da kupi neke dentokind tablete, Sagitarius mi ih je preporučila, nadam se da ću noćas da spavam. pa ti li si prešla u komedijante? Šalim se, nadam se da ćeš spavati. Ani je pomagao calgel, Luki ništa ne mažem.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 19:03:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Haha Trso moze se reći, nada poslednja umire Mazala ja zadnjih dana calgel, umiri je na kratko, desetak minuta i jovo-nanovo. Pa sam malopre kupila kamistad i Poslala muza po dentokind. A da Maraj, te tabletice, da probam pa ćemo videti kako ćemo proći.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 19:15:50
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi ona se mrvica baš muči sa ubićima,a znam da ni tebi nije lako.Spavaju li one preko dana u isto vrijeme da bar tad sa njim odspavaš,meni je to bio spas.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 19:21:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice baš se muči. A od pre mozda desetak dana su počele da spavaju u približno isto vreme, i spavale po sat vremena maksimum a zadnjih dana spavaju po nekih pola sata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 19:30:38
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi imam komsije u zgradi , imaju blizance i rekose mi da su ovom jednom uvek 10dana ranije izbijali zubi. Verovatno ce ti i E uskoro sa zubicima. Secam se kad su Relji (adulence) izbijali zubi .... valjda je samo videla dva zubica , nista nervoza , nespavanje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 20:02:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj baš si me utešila , šalim se, pretpostavljam da će i E uskoro da postane ovakva, doduše mozda je ona drugačija pa neće A znam da je Ada samo videla zubiće, govorila je samo da balavi i ništa više, to je super kad je tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 20:11:26
|
|
|
|
bebilule
|
Joj Suzi, ne mogu ni da zamislim dvije bebe u isto vrijeme. Ma na kraju ih spengaj u kolica pa vozaj po stanu ako vole. Ne znam kako da ti pomognem, osim da ti naspem dupli sa ledom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 20:18:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, vidim da su ti gore vec preporucili dentokid. Ja sam od mama iz kraja cula da su jako dobre. Planiram da ih probam kad dodje vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 20:28:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Bebi moze, baš bi mi prijalo Neću ništa da kažem za dentokind, ali čini mi se da ima efekta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 20:33:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Po meni je dentokind pomogao J! Nadam se da ce i vama!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 21:41:07
|
|
|
|
branki*
|
Ne da sam umorna,nego..boka na sisi,a ver cu i ja da zaspim odmah.mrzi me i da idem i pod tus.oci mi xe sklapaju.danas setali,skuvala sam se,bilo bas vruce ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 21:47:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, nadam se da će vam stvarno pomoći. Ja volim sve njihove proizvode. Branki, i meni Ika na sisi dok se ja odjavljujem sa rr Laku noć. Kuckamo se sutra
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 21:56:24
|
|
|
|
eca89
|
Pa, koji sam ja baksuz da ni u Slo.ni u Bosni nema tog Dentokinda , a trazila sam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 21:58:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Eco pa jel moze neko da ti kupi i pošalje? Sanjalice i ja se nadam da pomogne, uzdam se u taj lek Javiću kako je bilo, uglavnom zaspale su (kao) ja se istuširala i evo sela i digla noge, malo da odmorim pa u krevet.
< Poruku je uredio suzi kju -- 5.3.2016 22:00:32 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 21:59:41
|
|
|
|
branki*
|
Sanjalice,isto maltene kad god sam ja na rr,ona je na sisi! Ee,da i mojoj boki probila jos dva donja,ali ne trojke,nego cetvorke,trojke jos nema,kad vec pricate o dentokindu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:02:00
|
|
|
|
eca89
|
U Srbiji Suzi nemam nikog. Pa, Branki to ti pricam nama su 3 cetvorke izbile, izgleda da se i dvojke gornje spremaju, pa onda ostaju 3 i 5, pa da dan'em dusom malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:04:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Eco slučajno te kliknuh i na tickeru piše srećan rođendan, jel danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:08:57
|
|
|
|
eca89
|
Nije Suzi, bio je 3febr.u
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:18:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, pa moze neka od nas da ti posalje, ako bas hoces to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:30:56
|
|
|
|
eca89
|
Da, Ivana samo ne znam koliko bi bila postnina i kako da ja onda poposaljem vama nazad novac? Pada mi na pamet jedino western union.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 22:33:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa dobro, raspitacemo se ako u medjuvremenu ne pronadjes tamo nesto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?