Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 7:49:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco boc boc iglicama Jutro mame ! Mi porucili Uni sobu, danas dolazi majstor za krecenje da biramo boju, sada ja gledam tepih i ostale sitnice. Jeeeee... Inace danas mi je godisnjica od crtica i sa Unom i sa Norom, leti vreme...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:02:10
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro mame um super za sobicu. I ja gledala za L sobu da l da uzmem tepih ili tepison. Jos uvek nista trco , znaci kod tebe danas "nirvana"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:02:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala bogu pa nisu igle Kobaja grande Ljudi moji pa ovo vreme nije normalno!!! U četvrtak oluja, sneg, kiša. Juče - sunce, nigde oblačka oko 15 stepeni. Danas? Šta mislite? SNEG!!!! Proklet bio! Emice Maraj, nešto mi govori da ću danas ceo dan biti bockana po malo ahahahahahah
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.3.2016 8:03:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:12:06
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro kod nas sunce ali hladno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:19:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco razumemo se nego tvoje stanje me podsetilo na onu pesmicu bode bode jez bice suza bez Maraj ja. sam nasla prelep cekam odg, postavicu sliku. Odoh jos malo da dreknem dok N spava. Pojedoh 5 k.bananica sada cu da umrem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:27:57
|
|
|
|
emicaa
|
A ovde opet kiša,dokle će više oca joj jeb..m UM meni su sutra tri godine od kako sam sa T ugledala Ovo mojoj opet suzi oko.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 8:39:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Mm ode da isprati mamu, a ja s decom kući. A mi noćas nije spavala uopšte, zaspala u 21:30 probudila se 22:30 o bila budna do 03:00,onda i što je zaspala svakih deset minuta je nešto stenjala, plakala, uopšte nisam spavala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 9:50:38
|
|
|
|
jess021
|
Di ste mame! Mi smo juce dosle kuci, L se bas obradovala kad smo usle u stan. Danas su zadusnice, pa necu nista raditi. Citala sam sve, ali nisam sigurna koliko sam zapamtila
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 10:53:18
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jutro mame. Bez da se osuje paljba po meni, Amelia mislim da ti nemaš dovoljno mleka ili mališa nema strpljenja. Isto je bilo sa Lukom. On isto nije bio nervozan, nikad čovek ne bi rekao da je gladan. Noću se čak nije puno ni budio. Sačekaj još ovaj mesec, pa ako opet ne bude ok kilaža - savetujem da probaš sa dodavanjem adaptiranog. Sad videh ovo trco nisam ni sigurna da li imam mleka ili ne jer ne desava mi se ko ranije da budu tvrde i pune i bas bolne grudi ali kad god ih stisnem prcka mlekce na sve strane. kad sisa vidim ga da guta ni je to naprazno.. E sad preko noci celu noc siki tako da ujutru jedva mogu primetiti da imam sike bas budu prazne i meke. Nekad mu i namerno dajem caj kamilicu nakon dojenja i on je odbija da tako utvrdim da li gladan a nekad kad mu dajes odmah popije 100 ml. Naravno da ce mo poceti sa ad ako i ovog meseca ne bude napredovao kako valja. Juce smo uveli i drugi obrok veceru pa valjda bude sve ok
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 10:58:02
|
|
|
|
jess021
|
Amelia, kad idete na kontrolu? Lenki je ocigledno dosadila gimnastika, nece da se igra ni 5 min, samo kmeci. Uvek je na stomaku, jos nismo naucili da se vratimo na ledja. Kad jede to traje bas dugo, zato sto je sve zivo zanima, samo se vrti, moramo da jedemo u strogoj tisini. Presvlacenje je nauka, ne mogu je uhvatiti koliko brzo se okrce. Cime animirate decu tog uzrasta, a da nisu na rukama. Iz lezaljke hoce da iskoci.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 11:02:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jess ista prica i kod nas. meni L juce iskliznuo iz auto sedista. Toliko se vrpoljio u njemu da ga je zaljuljao i samo blago skliznuo jer se zadnji deo swdista podigao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 11:06:02
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, L je u as samo kad idemo negde kolima i obavezno je vezana, kuci ga i ne koristimo. Okrece li se tvoj L na stomak sa ledja i obrnuto?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 11:15:24
|
|
|
|
Maraj
|
Ne. Zalhulja se sa ledja na bok i tu stane. Dva tri puta se samo okrenuo na stomak i nije ruku izvukao. Ja sama kad ga stavim na stomak on ne zna da se drzi na laktovima vec cim ga tako stavim on juri pesnice svoje da stavi u usta. Tako da lezi zabijene glave u svoje pesnice. I sisa ih. Ne drzi se na laktovima
< Poruku je uredio Maraj -- 5.3.2016 11:16:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 11:27:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Trco Ismejah se posteno. Mene moj sinoc ispalio. Imao neku frku na poslu i kaze nije raspolozen. Ja poludela Ali eto blizi se 40-toj pa da se nadam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 11:39:16
|
|
|
|
branki*
|
jao,jess,to je uzrast kad ne znas sta ces sa njima da puze ne umeju,a vrte se svud,sve bi,a opet nista im ne drzi paznju.boka je htela da joj zveckam zveckom iznad njene glave,pa ona gleda i smeje se.ili je stavim na stomak,pa pored nje neke knjizice ili igrackice,pa kao gleda.ali,nema tu neke spec zanimacije.tek sad hoce da se igra i pocinje nesto kao da se igra. mm otisao na groblje,ja u stanu,boka spava..dan je lep,pa kasnije kad dodje,mozda odemo napolje..
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 15:00:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
Trco ne verujem ni ja da su zubi , ali ako se baci na mene i na mog brata ja sam za dva ipo meseca dobila zub , a brat sa tri svasta je moguce UM za sobicu , verujem da ces ti to sa ukusom izabrati , a da ce ti lepotica pomoci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 15:03:59
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, kako ste? Nikako da se aktiviram malo. Anim, vreme da se družimo i ovde, a ja zabušavam. :-) Mi danas imamo dva mesečka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 15:06:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za dva meseca :) Kad pre prodje!! Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 16:59:19
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Amelia, kad idete na kontrolu? Lenki je ocigledno dosadila gimnastika, nece da se igra ni 5 min, samo kmeci. Uvek je na stomaku, jos nismo naucili da se vratimo na ledja. Kad jede to traje bas dugo, zato sto je sve zivo zanima, samo se vrti, moramo da jedemo u strogoj tisini. Presvlacenje je nauka, ne mogu je uhvatiti koliko brzo se okrce. Cime animirate decu tog uzrasta, a da nisu na rukama. Iz lezaljke hoce da iskoci. Jess na kontrolu idemo tek pocetkom maja tada mi je dr zakazala mada ja mislim da cu otici ranije jer dva meseca mi je mnogo trebam da vidim kako ce napredovati. Isti slucaj i kod nas lezaljku nece da smisli u skocko sedi jedno 10 minuta i kmeci posle, voli ceo dan da se igra i da je na rukama nema mi druge
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 17:19:56
|
|
|
|
Maraj
|
Jao , i mi se nosamo.... ne znam vise sta cu... juce jedva odoh do wc-a. Provristao je za to vreme. Nije takav bio. Sad kad uvrti u glavu , ne da da ga spustim. Samo bi se nosao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 17:42:04
|
|
|
|
jess021
|
Mi bile u setnji skoro dva sata, evo sad jos spava. Bili na rucku kod moje mame, danas se nista ne radi, milina. Maraj, nema nam druge, nego da nosamo. Jao Trco, tek sad videh za bockanje. Uf i moje je blizu tih godina, a vec sad opasno naskace
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 17:55:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jess po svemu sudeci trca je skinula bar jos kilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 17:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jess po svemu sudeci trca je skinula bar jos kilo Ahaha Menu n spava I one je danas nesto nervozna.samo se okrece cas je na stomaku, cas na ledjima... U sa tatom u set_nji. Ja se mislim da pravim capalinke
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.3.2016 18:02:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:04:45
|
|
|
|
bebilule
|
Joj Trco, kakav ti je ono post?! Uljepsa mi jedan pravo usr dan . M i ja danas opet na putu. Isli da radimo te pretrage na koje nas je uputila. Jbt, gdje ja zivim, za malo vaznije stvari moram prevaliti preko 100 km. Inace, danas sam ja vozila, a on na suvozacevom mjestu. I bio je super. Jos me carinik pita je li to izvodljivo sa tako malom bebom (moram i granicu preci). I bezveze otisli. Krv mora da se uzme iz vene. U prvoj laboratoriji to ne rade, u drugoj rade, ali ne mogu dva nalaza danas, pa bih morala opet sljedece sedmice. Onda sam sve ostavila za utorak, da ga ne bodu dva puta. I onda iznenadjenjeeeeee, za sve sto je dr napisala trebaju im 4 velikeeee epruvete krvi. Ej! Pa ja sad stvarno ne znam sta da radim. Maraj, Jess, mi se nosamo puno. Kuc kuc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 5.3.2016 18:14:48
|
|
|
|
Maraj
|
Joj bebi zar 4 epruvete! Pa meni kad su vadili toliko , vena me boluckala , a ne bebu....malo nehumano , al sta ces kad mora...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?