Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 17:45:57
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana bas turbulentan dan jesu li vam zamenili kolica. Nasa kolica Graco Evo ppcela da skripe tj tocak pa smo reklamirali. Nista nisu uradili pa ih je mm podmazao. kupili smo onog plasticnog kupka Tega je marka čini mi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 18:50:48
|
|
|
|
mama krava
|
Postaviću link čim skapiram kako i gde bih mogla da pronadjem snimak. Biće je verovatno i u narednim Kefalicama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 18:57:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ivana bas turbulentan dan jesu li vam zamenili kolica. Nasa kolica Graco Evo ppcela da skripe tj tocak pa smo reklamirali. Nista nisu uradili pa ih je mm podmazao. kupili smo onog plasticnog kupka Tega je marka čini mi se Mi uzeli ovog sa peskiricem. Taj smo koristili sa sinom, pa aj i sad :) Jesu, stici ce nam druga u petak, verovatno. Zadavila bih ih da nisu Ja sam sina sve vreme kupala sa kupkom, napunim dosta vode, sednem pored, on lezi, lupka nogicama, prska, bas je voleo i uzivao. Ako je problem da ga drzis dok ga ispiras, mozes da ga pomeris (malo ga na jednu stranu okrenes, malo na drugu ). I posle sam kupka stavljala u kadu, isto sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 20:09:41
|
|
|
|
eca89
|
Ivana sta bi sa kolica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 20:13:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nisu imali takva na stanju,stici ne nam nova u petak kuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 20:52:38
|
|
|
|
Maraj
|
Okupali smo L prvi put u kupku. Molim bebilule i ostale mame , da mi odgovore u temi klik . Nesto mi nije uspelo Celu dnevnu sobu je kvasio koliko je mlatio rukama i nogama. Danas kupimo kupka i stavim peskiric preko. Plus prvi put ga kupali u kupatilu. Okupao je i mm i mene i celo kupatilo. Pri tom se nazuljao od kupka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 20.3.2016 21:59:51
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam decu okupala svu su me pokvasili i uspavala odavno spavsju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:03:33
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! M izašao još jedan zubić preko vikenda. Sada ima dve donje jedinice. Tek su izbile, sad polako rastu i boluckaju. Toliko sam pospana ni dupla kafa mi neće pomoći.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:27:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Ivana, ti si juče bas imala lud dan. Superm, bravo za zubić Mm odveo G da vadi krv. Ja se vratila u krevet
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:40:41
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike evo i mene, ustale smo u 7h ! Samo da se upišem u klub onih kojim kasni , dan 3 !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:41:03
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od mene!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:43:37
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro superm za zubic. Mi smo za sad na jednom zubicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:44:02
|
|
|
|
vocicana
|
Znaci Eco mozda su ? Dobro jutro mamikke,jos mallo pa cemo pitati da li nas primate u ekipu
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:46:57
|
|
|
|
branki*
|
eco,zenska!pa,jeste se pazili ili...?ima li obicaj da ti kasni?hoces raditi test?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:48:29
|
|
|
|
eca89
|
Ja se nadam da nisu, pazili smo ! Ja se nadam da mi se nešto poremetilo jer zadnja 3 mjeseca dobijamstalno na 3-4 dana prije, pa možda sad kasni da se malo vrati u normalu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 7:52:49
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde javi nam ste se desava, mislim ja sam mama inspirisana, ali naravno neka bude kako tebi odgovara, samo budi dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:00:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Eco sa mog gledišta bilo bi lijepo da A dobije ispomoć ali tebi nebi bilo lako nikako.Ti nama javljaj šta se dešava Mislim da T počinju petice izbijati,smrduši joj iz usta.
< Poruku je uredio emicaa -- 21.3.2016 8:01:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:00:42
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro eca89 mozda i budu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:02:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco, možda je kao kod mene onomad. Kasnila mi 7 dana. Sledeći mesec mi došla 5 dana ranije Jutro. Alarm naš nas digao u 6.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:06:16
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobro jutro. Eco sa mog gledišta bilo bi lijepo da A dobije ispomoć ali tebi nebi bilo lako nikako.Ti nama javljaj šta se dešava Mislim da T počinju petice izbijati,smrduši joj iz usta. Emice imas por.na fb ! Da se razumijemo ja jako volim djecu, ali trnutno ne bih da su , jer mi je ona još mala, nekako mislim da joj se ne bih mogla dovoljno posvetiti, šta znam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:08:05
|
|
|
|
nikiteki
|
Eco obavezno javljaj sta se dessva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:13:25
|
|
|
|
emicaa
|
Eco imaš odgovor Ma razumijem te,T je veća ali opet me nekad panika uhvati kako ću jer se i dalje budi ali sve se izdrži
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:15:06
|
|
|
|
nikiteki
|
Sve se moze kad se hoće kako kazu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:16:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco imaš odgovor Ma razumijem te,T je veća ali opet me nekad panika uhvati kako ću jer se i dalje budi ali sve se izdrži I sad nećeš spavati celu noć jer će se buditi na smenu Šalim se, nadam se da će biti kao ovaj moj
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 21.3.2016 8:24:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutroooo! Eco dobrodaslaaaa u klub! Mi odosmo da vadimo krv I kod pedijatra . N nocas imala prvi put temp 39. Oka sklopila nisam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?