|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
20.3.2016 9:06:34   
Sanjica26 RR
Dobro jutro zene. Mi smo se super proveli kod mojih. Decu smo ostavili, pa smo isli kod kumova. To je ja mislim prvi put da smo negde isli bez dece.
I tako lep provod i meni bude toliko lose da sam bila misljenja da ostanemo. Ima mm obaveze. Mama mi je stavila oblogu od rakije i malko mi je bilo bolje.
Na kraju deca su otisla na sprat kod sestre, jer je ona spremala za decu rucak.
Kaze mi mama da je sestra rekla da bi mogla 10 dece da rodi kao sto je Sofija. Ziva se nije cula.
Kasnije vodim T na kontrolu, pa je vodim na ples.
Vonuser posted image cuvaj se.
Branki bice dobro sve samo dobra organizacija je bitna.
Sofi slaze slagalicu, a T jos spava.
Mama sutra ide na skidanje mladeza.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1051
20.3.2016 9:12:41   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Sanjice, drago mi je što si uzivala.
Ja nikad nisam pravila kroasane :)
Juce sam pitu sa visnjama, ako muz pojede, posle cu Lenju pitu :)
Da se spremimo pa da prosetamo malo kod Sanjalice u komsiluk, u Aksu user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1052
20.3.2016 9:20:02   
Sanjalicaaa
Dobro jutro mame!
Von, cuvaj zdravlje draga. user posted image
Moj muz i ne pije kafu. Taj mi je ne bi ni skuvao a kamoli doneo u krevet. U stvari, on i ne zna da skuva kafu user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1053
20.3.2016 9:20:09   
Sanjica26 RR
Ajde Ivana ako pravis po mom receptu javi utiske.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1054
20.3.2016 9:25:32   
Maraj
Dobro jutro drage
ivana , bebilule , zar bi mi kupko olakšao? Idem posle do akse pa mogu kupiti. Ne znam kako se beba kupa u kupku , ja naucila na ruke. Kako izaprati bebu u kupku

Direktna veza do poruke: 1055
20.3.2016 9:36:02   
suzi kju
Dobro jutro mame. Evo da se javim, deca zaspala ja pospremam po kući, da pomognem mami, pravim totalnu reorganizaciju, imam da šizne kad dođe hahha, ali ovako je bolje.
Kasnije idemo kod muževljevih, njegov brat nas zvao na ručak, da malo proslave, obeleže prve mladence i tako. Lep je dan pa ćemo u šetnju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1056
20.3.2016 9:44:58   
Sanjalicaaa
Ne znam kako sam previdela da mi dolazis u komsiluk Ivana. Da samo tu pa da svratite na kafu. Taman svrati i u mendu, ona ti je ispod Akse da vidis sta ima.
Maraj, ja moje od rodjenja kupam u kupku. I svaka cast ko ga je izmislio. Napunim kadicu, stavim ga da lezi, samo mu pridrzavam glavicu. On bas uziva sto je u vodi. Na kraju mi mm pomogne da ga isperem. Neki put ga jedom rukom drzim drugom isperem.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1057
20.3.2016 9:56:32   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Dobro jutro drage
ivana , bebilule , zar bi mi kupko olakšao? Idem posle do akse pa mogu kupiti. Ne znam kako se beba kupa u kupku , ja naucila na ruke. Kako izaprati bebu u kupku

Šta znači "izaprati"?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1058
20.3.2016 9:58:17   
suzi kju
Isprati od sapunice user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1059
20.3.2016 10:10:42   
branki*
sanjice,drzim palceve za mamu da bude sve ok!gde ona to radi?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1060
20.3.2016 10:18:30   
Maraj
To je izvedenica mm koju sam i ja usvojila user posted image
sto suzi kaze - isprati user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1061
20.3.2016 10:20:02   
emicaa
Dobro jutro,T se opet bila povampirila u pola 7 pa sam prešla god nje,zagrlile se i nastavila je do 8.
Von ja nisam ni znala da visok puls tako šteti,meni je uvijek preko 90,davno sam bila kod kardiologa i kaže ok je samo što radi kako kod uplašenog zeca.Tebi da brzo bude bolje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1062
20.3.2016 10:22:25   
Sanjica26 RR
Radi u Klinickom centru. Bas se plasi. A tata ima tokom nedelje rengen.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1063
20.3.2016 10:29:27   
emicaa
Sanjice biće to dobro,držim joj palčeve.
Branki šta je sa tvojim tatom,jel dobro?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1064
20.3.2016 11:11:07   
branki*
Emice,hvala sto pitas,on sad to kontrplise na tri meseca,bio je u febr,pa ce sad u maju.nije se vise pojavljivalo,hvala Bogu.
Ja bila do prodavnice,opet cu praviti kroasaneuser posted image dolazi nam drugarica,a oni od juce se pojeli,malo sa spremila svekrvi,malo zaovi,malo komsinici u zgradi i jutros ostala samo dva.ali,vise volim tako,nego da se vuce..uspavljujem boku,pa cu u kuhinju.mm i b izadjose napolje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1065
20.3.2016 12:01:12   
jess021
Mamike, cao!
Von, uspori tempo pod hitno, nista nije vrednije od zdravlja!
Mi od rane zore u akciji, bili na pijaci, pa u Tempu. Unutra mi je bas bilo muka, pa smo L i ja morale izaci napolje.
Sutra ujutro u 9h idem na uz, jedva cekam.
Maraj, ne mogu dane pitam, a sto Lazara ne drzi tm?!
Branki, posalji malo kroasanauser posted image
Sanjice, bice sve u redu!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1066
20.3.2016 12:37:45   
cockic
dan mameuser posted image
ja sad u 13 h na posao,stavila deci grasak za rucak.pa ih muz vodi malo posle u setnjuuser posted image
za kupka i kupanje bebica ja sam ceru rano iz kadice ubacila u tus kabinu na kupku prvo onom sa peskiricem,a kasnije i plasticni,posle plasticnog kad je pocela da sedi dobila sam tako dobru stvar od tetke kad je sin bio beba to je kupko u kom se sedi lici na nosu.meni lakse,njima zanimljivo.to su koristili oboje dok nisu stabilnije stajali sami da bi ih stojeci kupala.e sad klasican bebeci kupko je nezgodno koristiti u kadi.

Direktna veza do poruke: 1067
20.3.2016 12:55:35   
Ana RR

To je izvedenica mm koju sam i ja usvojila user posted image
sto suzi kaze - isprati user posted image

user posted image pazi kad uopšte nisam povezala, nisam znala kako da akcentujem user posted image Maraj, jesi li ti iz Bg? Primetila sam da koristiš "jer" i kada postavljaš pitanje pa mi je čudno user posted image

Ja sam slavonka i iako nemam apsolutno nikakav akcenat niti koristim ijekavicu oduvek se zbunjujem oko jedne reči - belanac ili belanjak user posted image mrzim tu reč user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1068
20.3.2016 14:45:47   
bebilule

Dobro jutro drage

Maraj, ja sad koristim plasticni, anatomski. Spustis ga u njega, stavi neku pelenu ili peskir preko kupka. Okupaj bebana. Kasnije ga jedno podigne, dugo sapere i to je to.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1069
20.3.2016 15:34:21   
nikiteki
Zdravo mamike vreme je divno mi smo izašli napolje

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1070
20.3.2016 16:37:36   
Maraj
Hvala bebilule. Kupko kupljen. Javljam kako je proslo.
Jess mm ima diskus herniju. Probao jednom da ga okupa i nije mogao...a ja sta cu...i mene boli kicma plus rana od cr , al zena po obicaju uvek vise povuce.
ana , rodjena sam beogradjanka , ceo zivot zivim u bg-u. Mm je bosanac , odrastao u Uzicu , uz njega promenih i ja svoj izgovor. Mi beogradjani najlakse promenimo svoj izgovor user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 1071
20.3.2016 16:42:18   
mama krava
Kako ste mamasite?

Mi završili ručak pa im pravila palačinke i sada se sladimo! Moram i ovde da vam se pohvalim da je danas u Kefalici jedna od devojčica i moja Najka!!!user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1072
20.3.2016 17:11:30   
Ana RR
MK, daj neki link da je vidimo user posted image

Maraj, ja sam čitavo detinjstvo bila na relaciji Slavonija-Beograd (mama mi je beograđanka) i sećam se da sam menjala naglasak čim izađemo iz voza, niko ne bi poverovao da sam do pre dva sata pričala ijekavicu user posted image a 7 godina sam radila sa kolegom bosancem tako da mi je već bilo prešlo u naviku ono đes' ba user posted image a i tata mi je bosanac tako da imam iskustva user posted image

Crkoh danas, još mm da oriba kadu i gotovo i kupatilo. Toliko od mene za ovaj vikend, prozori čekaju neki drugi dan.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1073
20.3.2016 17:21:11   
Maraj
Eto Ana , znas sta ti pricam ....ja sve akcente bukvalno upijam , ni ne primetim kad promenim izgovor.
mi bili kod mojih na rucku , sad kuci , treba da operem kosu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1074
20.3.2016 17:36:41   
IvanaSK RR
Maraj, koji si uzela?
Sanjice, ne stigoh danas pitu tako sa cu verovatno sutra, sad nemam snage ni da sedim. Drzim palčeve za rezultate.
Inace, opet su mi se vratile mucnine, i nocu skoro uopšte ne spavam.
Jess, znam kako ti je.
Sanjalice, mi smo imali bas turbulentan dan. U Mendi sam gledala baldahin i drzac :). A Aksi smo uzeli rozu kadicu, rozu kupko-sa peskiricem,carapice,jedan bodi kratkih rukava, helankice.
I onda moj muz vidi neke helankice spojene sa mini suknjom i majicu u kompletu i kaze svidja mu se u tome da iznesemo bebu, rekoh uzmi, ali mi treba beli bodi (ili ciklama) dugih rukava da ide ispod. Ne nadjoh, ali uzeh benkicu.
I tek pred kasom vidim da je to komplet od 9-12 meseci :) Tako da cemo opet kupovati odelce user posted image
Sin me je izludeo sa stvarima koji imaju detalj Partizana, pa sam na kraju pristala na Partizanovu portiklu.
Odemo i prosetamo Metroom.
Pa aj do Leta da vidimo kolica. Odlucimo da kupimo, ali posto smo potrošili vec novac, a muzu plata sutra, krenuli kuci. Čujem se sa mamom, ona kaže da dodjem da ce mi dati koliko mi fali novca. Odemo, pa nazad u Leto. Uzmemo kolica, dodjemo kuci, tu neki haos oko dogovaranja oko kucnog saveta, i zgrade. Slikam ja kolica, posaljem mami i svekrvi. Muz gleda nesto oko tockova i kazem mu da ih spakuje. On pakuje, al mu nešto nakrivo, onda gleda, ja vicem, nije nista, pakuj to i on pogleda ispod tkanine, polomljena sipka na delu gde idu nogice! I onda opet u Leto!
I tako :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here