Mariya -> RE: Razgovori mama 03/16 [chat] (18.3.2016 8:55:57)
|
Dan mame! Ja radim danas, juče zaključila bolovanje, L je ok,H još malo slini.sad se nadam da ćemo izvući zdravi bar do polovine aprila. Moja H još uvek nije dobila mmr zato što je stalno bolesna. Jao Jess,pa 31 je za nepune 2 nedelje,nije ti to kasno! Znam da si nestrpljiva ali ako ti tada bude radio uz,taman će sve lepo da se vidi i da se čuje i srculence! IZVORNA PORUKA: branki RR .mada,mi u porodici nemamo nijedan slucaj raka dojka,bogu hvala.nikad covek da je miran! Branki,ni kod nas,ni sa mamine niti sa očeve strane niko nije imao rak moja mama je prva u porodici koja ga je imala[sm=smiley19.gif]. Svi su do pre nje umirali od starosti,samo ona od bolesti[sm=smiley19.gif] U današnje vreme ne treba se uzdati u to da ga nije bilo u porodici, ja to iz ličnog negativnog iskustva.. Neću da mračim više.. Ovde sija sunce,još malo da ugreje i da kupim zemlju za cveće i da počnem da sadim cvećke i sređujem dvorište. A breskvice mi ne spominjete,obožavam ih![sm=smiley36.gif] Von,kad je H imala hgb 110, dr je samo rekla da joj pojačam ishranu. Nego von jesi li bila u banji? Baš sad su izašli neki pančevčani, idu u banju[sm=smiley36.gif] Pa te se set_ih
|
|
|
|