Mariya -> RE: Razgovori mama 03/16 [chat] (17.3.2016 19:05:41)
|
Jao jess,baš mi je drago,pogotovo kad čujem da neko posle dugo godina i vto tako lako zatrudni prirodno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Maraja, [sm=bravo.gif]za auto,da vas dobro i dugo služi!! Kad već spominjete šminku,ja se šminkam kad idem na posao i u posebnim prilikama, venčanja krštenja(gde znam da će biti slikanja[sm=zz_giggle.gif]),inače ne. Da i ja napišem kako kod nas kreće jutro: Ako radim,ustajem u 5,krećem na posao u 6 i ne vidim ih. Kad sam kući,ustajem oko 8, pola 9,skuvam čaj za sve,napravim mleko,doručak i onda ustaje H u 9,a L još kasnije. Meni je komplikovanije kasnije,kad treba da spremim ručak jer obično to ne mogu od njih,ako imam vremena sve spremim dok još one spavaju,ako radim nešto brzo onda to kad H spava u 13. A ni ja ne mogu u wc bez njih,ali srećom H više ne vrišti pred vratima kad ih zatvorim. Pokuca nekoliko puta i onda ode. Ali kad se kupam onda bogami zna da prevrišti tih 15 minuta pred vratima kupatila.[sm=hudicek1.gif] I sreća je što L već zna da se zabavi sama,ne trebam joj uvek ja. Von,nisi se pohvalila,jesi li bila u banji za vikend?
|
|
|
|