Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 18:55:02
|
|
|
|
Mariya
|
Jess
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:03:49
|
|
|
|
Maraj
|
Ooo jess masala divno ! Koliko si se namucila za prvo , ovo je super kad ovako dodje. Ne secam se sto ste vi isli na vto?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:05:41
|
|
|
|
Mariya
|
Jao jess,baš mi je drago,pogotovo kad čujem da neko posle dugo godina i vto tako lako zatrudni prirodno Maraja, za auto,da vas dobro i dugo služi!! Kad već spominjete šminku,ja se šminkam kad idem na posao i u posebnim prilikama, venčanja krštenja(gde znam da će biti slikanja ),inače ne. Da i ja napišem kako kod nas kreće jutro: Ako radim,ustajem u 5,krećem na posao u 6 i ne vidim ih. Kad sam kući,ustajem oko 8, pola 9,skuvam čaj za sve,napravim mleko,doručak i onda ustaje H u 9,a L još kasnije. Meni je komplikovanije kasnije,kad treba da spremim ručak jer obično to ne mogu od njih,ako imam vremena sve spremim dok još one spavaju,ako radim nešto brzo onda to kad H spava u 13. A ni ja ne mogu u wc bez njih,ali srećom H više ne vrišti pred vratima kad ih zatvorim. Pokuca nekoliko puta i onda ode. Ali kad se kupam onda bogami zna da prevrišti tih 15 minuta pred vratima kupatila. I sreća je što L već zna da se zabavi sama,ne trebam joj uvek ja. Von,nisi se pohvalila,jesi li bila u banji za vikend?
< Poruku je uredio Mariya -- 17.3.2016 19:14:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:08:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj cestitam ti. Jess i tebi divnooo divna vest Menu kasni 1o dana ali ja ne sme da radim test
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:22:40
|
|
|
|
emicaa
|
Jess čestitaaam,divne vijesti UM tebi bi izgleda mogli sledećoj čestitati
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:36:34
|
|
|
|
bebilule
|
A divno, predivno! Ja sam bas srecna. Prvo su mi u dva dana javile dvije prijateljice da su trudne. Jednoj od njih je uspio FET iz drugog puta, i juce je cula dva srculenceta. Sad Jess sa svojim crticama. Ma zivot je cudo! Jess draga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:45:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, cestitam Divno, bas mi je drago zbog tebe!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 19:47:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Aaaaaaa Jess ne znam da li mi veruješ, ali rasplakala sam se aaaaaa fenomenalno, divno!!!! Čestitam draga!!! Ljubim ja tebe puno. A u onom postu ništa ja loše nisam shvatila, opušteno. A baš si me obradovala!!! Šta kaze tm?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 20:58:28
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Šta kaze tm? Kaze "Ja sam Nikola"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 20:59:53
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jess,draga, čestitam! Divna vest! Um,hoće biti ? Kad smo već kod kašnjenja meni kasni 2 dana Ivana, jesam, ali ne smem da pričam da ne baksuziram. Ne mislim na trudnoću
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 17.3.2016 21:04:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:33:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Jess cestitam bas mi je drago zbog tebe, Maraj cestitam za kola da vas u zdravlju sluzi. Um rekla sam ti da si sledeća radi test javljaj sta ima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:36:54
|
|
|
|
emicaa
|
Niki mislim da ćemo se načekati da UM uradi test,načeksli smo se i sa Norom dok je uradila
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:48:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahaha emice. Kad se preracunam kasni mi 12 dana Ne verujem da sam jedino me grudi bole. Inace koristimo zastitu. Mozda 2 x nismo alu nije doslo do glavnog cilja unutra ako budem samoubicu se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:53:42
|
|
|
|
vocicana
|
Jess lutko, svaka cast! Jao bas sam se obradovala. UM ne znam sta da ti kazem Kakve divne vestiiiiii
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:55:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Um nikad se ne zna zato radi test i javljaj odmah vesti nemoj da nas drzis u neizvesnosti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:56:01
|
|
|
|
branki*
|
Jao,jess,draga,najezila sam se!mnogo mi je drago,mnogo bas sam srecna zbog tebe,jeeeeee Maraj,bravo za auto!super.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:58:35
|
|
|
|
jess021
|
Zene drage, hvala! Jos samo da uz potvrdi da je sve u redu. Maraj, nismo imali konkretan problem, ali ja 5 godina nisam nijednom ostala trudna prirodno. Na poslednjoj vto embriolog nam je rekao da je mozda problem u spermogramu, ali na nivou DNK,a ta analiza se nigde u Srbiji ne radi. Na srecu nije nam ni trebala. Suzi, ma nisam izdrzala da dodje s posla vec sammga zvala, kaze ide ulicom i smeje se naglas.
< Poruku je uredio jess021 -- 17.3.2016 21:59:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 21:58:55
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj cestitke za auto duso, lepe novosti, izv ispustila sam da ti cestitam, da vam cestitam. Uh, bas je to dobro...
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:01:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, ti onda daj sutra tu lepu vest, da rasporedimo :) UM, bilo bi lepo da jesi :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:04:22
|
|
|
|
suzi kju
|
O ja se sad vratih unazad i vidim Maraj za auto, pogledala sam i sliku, fenomenalan je u zdravlju da vas služi, čestitam!!! Za oko mi je zapala ova vest o trudnoći pa ništa drugo nisam videla. Jess mogu da zamislim tu sreću, baš mi je drago. Pogotovo posle svega, posle vantelesne sad si lako ostala, ma predivno!!! UM ajd i ti fino radi test, obraduj nas, samo neka nas je više!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:05:27
|
|
|
|
jess021
|
Suzi moja, ja jos nisam svesna. Ti, Maraj, Bebilule...ajte sa mnom opet u trudnicke teme
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:06:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, ma sta bi ti falilo Ivana, ja cu neki dr dan, da nam ne preteramo danas s lepim vestimo. Moja deca spavaju uveliko. I ja sam resila danas da legnem ranije.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:14:33
|
|
|
|
emicaa
|
UM ti fino uradiš testić i ti mirna a i mi zajedno sa tobom Promakelo mi je,šra od tebe Sanjalice očekujemo isto iliiii....
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:15:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Usla sam samo da cestitam Jess T su analize pokazale da je potkacio virus. Uf njoj je isla temperatura do 40. Uzeo je mm za jacanje imuniteta iz Manastira Ravanice. Videcemo. Uzela sam sebi tablet. Treba mi i za ucenje i za skolu. Pozdravljam vas.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 17.3.2016 22:19:14
|
|
|
|
amelia
|
Oooo jjess draga cestitam bas se obradovah kakve divne vesti Maraj cestitam i nek vas u zdravlje sluzi super je.. . Mi smo kao bolje samo jos me kasalj muci ali na to i ne obracam paznju bitno mi je da je A ozdravio i da je u formi nego nesto mi slabo jede od kad je bio bolestan jedva mogu da ga nateram.evo ga sad je zaspao ja odoh da pravim mafine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?