branki*
|
evo i mene!sredjivala malo,u onom cupavom tepihu samo sto zivih ljudi nema,on deluje cisto,ali kad pocnes da treses,samo ispada iz njega!cekam muza da dodje,pa cemo svi komplet napolje,sunce je,pa da iskoristimo,a i taman da uzmem neki izvestaj od logopeda,trazila sam je danas,ali radi popodne.bila u domu zdravlja,nesto zavrsila,nesto ne,jer je bozin izabrani pedijatar na bolovanju,pa sam bila kod druge neke.zena je totalni tupson,em nista ne zna,em ne sme da mi da upute,mislim se jadan li je onaj kog ti lecis,no ja sam se izdigla iznad situacije. uzela b iz vrtica,spremila rucak..sad klinci spavaju.. maraj,super za rezultat,a sanjice super za kilazu,mislim nije da ti treba da mrsas,nego ja to po svojoj navici aplaudiram svakom ko skine neki kg,jer mi je to opsesija. da...sredjivanje,ja se odmah sredjujem cim negde idem,tj ako vodim bozu u obdaniste ili moram kod dr ili neke obaveze,inace kad sam kod kuce ceo dan,ne odmah,nego tek oko 10 volim tako,osecam se bolje,ali mi sad uopste nije problem ni da odem npr negde skroz bez sminke i apa drapa,recimo u setnju,ranije mi je to bilo nezamislivo,ali stvarno.sad sam napredovala kao licnost i tako..e,da,zvali me iz skole,traze mi lekarsko uverenje,dolazi neka inspekcija,pa da bude sve komplet,reko dobro ste me navatali,dok nisam otisla kod psihijatra