Verus -> RE: Partusisten i Verapamil za opustanje materice (21.1.2010 19:00:33)
|
Jeste, SVE je drugacije! Zato i pratim sta se desava kod nas, imam vise poverenja....Al vidis, jedna stvar mi nije bila jasna, pa sam s toga skontala da ipak u ovome ima malo istine: Amerikanci za SVE daju tablete! Sta god da ti se desi odmah recept i u apoteku. Sve se vrti oko farmaceutskih kuca, i da sto vise para zarade...bas zato volim sto moja dr. ima malo drugaciji pristup stvarima, jer ja sam vise okrenuta prirodi, organskom, ne upotrebi hemikalij, sto u hrani, sto u kuci, kod ciscenja itd. Znas, muka me hvata od poroda, i kako mi svi ser** sto hocu prirodno, sto necu da budem indukovana (ako apsollutno ne moram itd). Nek me puste da radim sta zelim! Davanje indukcije je postalo ko dobar dan, da bi se sto pre porodila, sto krace ostala u bolnici i sto pre isla kuci (da moze da dodje neko drugi-sve zbog love i zarade bolnice)....Al dobro...sa obzirom da mi je rani porod rizik, moguce da cu i CR da zavrsim. Samo neka mi dete bude dobro....IZVORNA PORUKA: Leki 77 Amerikanci su vazda druga shkola u svemu, pa i u ovome. Dok sam pila Partusisten citala sam da se u SAD-u ta terapija napustila devedesetih jer nisu nasli zadovoljavajucu vezu izmedju tog leka i sprecavanja prevremenog porodjaja. Moja drugarica ga je u Francuskoj pila od 6. meseca. Iako sam skroz protiv krkanja lekovima u trudnoci, pa sam i ovaj pila sa zebnjom i svakodnevno pratila bebin HR, meni se americka medivina uopste ne dopada. Imam utisak da je sve kontra onome sto je u Evropi priznato. Samo moj utisak, nista vise.
|
|
|
|