JelenaRelja -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (20.12.2016 14:33:12)
|
Mama sam 9-omesecnog Relje koji ima ekcem. Prvi put se pojavio preko leta, nisam zelela nista mazati jer je dosta mali bio. Kako je krenula zima, ekcem se sirio, na rukicama, nogicama, ledjima, licu... Veliki protivnik jake kozmetike za bebe ali jednostavno morala sam nesto preduzeti. Krenula sam sa istrazivanjem trzista u potrazi za prirodnom kozmetikom, koja ne sadrzi kotikosteroide i naisla sam na CortinaT kremu, nastavila sam sa istrazivanjem i citanjem iskustava drugih mama i svi su hvalili kremu...i dalje sam ostala neodlucna. Posavetovala sam se sa pedijatrom, koji je dao zeleno svetlo. Kupila sam kremicu. Prvo mazanje, ja pratim kako je ce sve proci, koze je omeskala i nije vise suva. Drugo mazanje, smanjuje se crvenilo i nakon treceg mazanja je sve nestalo. Ja sam ostala bez teksta, jednostavno nisam verovala da to moze tek tako proci... PREZADOVOLjNa sam. I na kraju poruka za sve mame koju su ne poverljive kao sto sam ja bila: Ako vam dete ima problem sa ekcemom, bez razmisljanja koristite CortinaT kremu, nece te se pokajati!
|
|
|
|