marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (15.10.2016 20:13:37)
|
Prvi dobitnik za septembar mesec [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: muzicarka Za Cortinat sam cula od tetke, ona je lekar a ima i problema sa kozom. Ona je svakodnevno koristi a i preporucuje pacijentima. Tako sam i ja pocela da je preporucujem cim vidim da neko ima, najcesce ekcem posto je vrlo uocljiv. A onda, jednog dana, mojoj bebi se pojavilo neko crvenilo u pelenskom delu. Nesto kao pelenski osip, kao ekcem. U trenutku se zabrinem, ali setim se Cortinata, odem i kupim ga... Za nekoliko dana bebi je sve nestalo. Posto sam ja asmaticar i cesto imam promene na kozi, nazvane atopijski dermatitis od strane koznog lekara, pocnem i te promene da tretiram Cortinatom i odusevim se. Starijem detetu sam ujede komaraca mazala istim jer sam ovde procitala iskustva drugih. A onda je i suprug, ponesen mojim odusevljenjem, poceo da maze crvenilo posle brijanja ovom kremom. Sta da vam kazem, ovu kremu uvek bi trebalo imati kako u kucnoj tako i putnoj apoteci. Mogla bi zatrebati svim clanovima porodice u nekom trenutku. Cortinat - za zdravu kozu cele porodice!!!
|
|
|
|