marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.3.2020 17:47:34)
|
Drugi dobitnik CortinaT kreme je Tamara MINA [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Tamara MINA Cordinat je apsolutno najbolja stvar na tržištu. Prvo smo je koristili sa starijom curgicom jer je još u porodilistu dobila jak osip po licu, i nikako se nije smirivao. Probali smo sve, dok nismo namazali cordinat, nije bilo poboljšanja. Za manje od nedelju dana imala je pravu bebinu kožu, divnu, meku, bez osipa, perutanja crvenila... Od tad smo uvek imali u kućnoj apoteci i sve je resavala. Čak je i tata dobio neko crvenilo po licu i dermatolog je odmah prepisao kortikosteroidi, ali smo, poznavajuci cudotvorni cordinat prvo probali sa njim i čak je i seboroični dermatitis izlecio za par dana. Sa kremicom smo se rešili i temenjace kod mlađe ćerkice, a meni izuzetno pomaže u tretiranju alaregije na agresivne detardzente za sudove. Pharmalife je naš ultimativni favorit za sva stanja koja se dese u porodici, a neretko je i poklon za babine, baš paket Pharmalife proizvoda jer verujem da je najbolji i da smo svi najsigurniji kad ga imamo u kućnoj apoteci. IZVORNA PORUKA: Tamara MINA Apsolutno najbolja. Zbog bebine oset_ljive kože, pogotovo obraza, zaista smo muku mučili da joj pomognemo i da se nekako sanira to. Osim što ju je nervozilo, svrbelo, bilo je i jako ružno. Tako silno sam želela da joj pomognem, da i ona ima lepu, zdravu kožu i svašta smo probali. Kad je dermatolog predložio kortikosteroide za tako malu bebu, želela sam da probam bar još nešto pre nego što se odlučimo na taj korak. U apoteci su nam to predlozili, i zaista za par dana i moja beba je bila divna nežna, rumena jedra... Sa tim pred znanjem spasavali smo svu decu u komšiluku, tatu, mladu seku. Vi ste spas. Hvala vam💞💞💞
|
|
|
|