marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (24.12.2019 15:00:19)
|
Prvi dobitnik CortinaT krema je flamingos [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: flamingos Cortina krema jedna je baš, da reši svaki problem naš.Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva,koža zna da se suši i puca,tad Cortina krema na vrata pokuca,lepo se namaže,upije baši rešen je problem naš. Nije fora,a nije ni laž,u Cortina kremi leži prava draž.Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača stransa,ali jedno sigurno znam-Cortina krema je bez mana. I dalje jak vetar duva,ali moju kožu Cortina T krema čuva.Ništa mi ne može vetar taj,jer ovo je prava krema znaj. Joj ekcemi svesni nistešta se vama sprema,bolje bi vam bilo da odete,da vas više nema. Ali ako volje nemate virešenje za to imamo mi-Cortna T saveznik je mojizgubiste ekcemi vi u borbi toj. Cortina T prirodna je krema,i bebice male mogu njome da se mažu,a ako vam kažu da i bolje od nje ima-,odmahznajte da vas lažu-jer jedna je Cortina T krema❤
|
|
|
|