marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (30.11.2017 23:06:04)
|
Četvrti dobitnik je mimica11 [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: mimica11 Postovani, skoro cela moja porodica ima problema sa alergijama, ekcemima, suvom kozom...Stariji sin ima 12 godina i mozete zamisliti koliko sam krema, melema,uljanih kupki...kupila. Tako da kada mi je pedijatar preporucio Cortinat kremu, nisam se previse ponadala.Medjutim, kako smo zahvaljujuci tom doktoru uspeli da saniramo bronhitis Broncamilom, fitobalzamom i apis sprejom odlucili smo da pokusamo i sa tom kremom. Kako je stariji sin bio vec u opasnim ogrebotinama od cesanja suve koze, odmah smo ga namazali. Vec sutradan koza je bila meksa, s tim sto su ogrebotine i dalje bile prisutne. U narednih par dana mazali smo ga dva puta dnevno, i dosta laksih ogrebotina je vec bilo sanirano,a koza sve elasticnija i meksa. Otprilike 5 dana je trajalo intenzivno lecenje tj.mazanje i koza se potpuno regenerisala. S tim sto nismo prestali da mazemo i od tada je redovno koristimo. Dok sam mazala sina, ona mala kolicina sto mi ostane na rukama utrljavala sam na svoje izuzetno suve ruke. Bilo mi je zao da mu trosim kremu, kad mu vec pomaze, pa sam samo protrljavala ruke tih dana i ako stignem stavim pamucne rukavice kako bi krema sto dublje prodrla. Za neverovati primetila sam da me koza na rukama vise ne zeteze, nije bela, ljuspasta, vec se rukama vratila roze boja,postale su mekane i elasticne. Nama je jedino kolicina kreme problem, jer je sad koristi cela porodica, tako da predlazem da uvedete porodicna pakovanja sa onom pumpicom, e, to bi bilo super. Veliki pozdrav svima, mi smo prezadovoljni kremom[sm=bravo.gif]
|
|
|
|