marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (4.8.2017 14:19:29)
|
Drugi dobitnik CortinaT kreme za JUL mesec je Dragica Draga [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Nasa je ogromna sreca sto nismo bacali pare na raznorazne kreme i preparate za suvu kozu sklonu ekcemu... Naime, CortinaT sam najpre pocela da koristim ja... u prvoj trudnoci, jer mi je koza lica postala neverovatno suva. Dermatolog mi je savetovao CortinaT... ja sam prosto bila odusevljena i prosto nisam mogla da verujem kako mi je regenerisao kozu... od suve koze koja se perutala, crvenela i svrbela, povratila sam normalnu kozu kakvu sam imala pre, zahvaljujuci CortinA kremi... toliko sam ga koristila, da mi je jedno vreme sluzio i kao mleko za telo, ka sam celo telo mazala sa ovom kremom 😁😁 U drugoj trudnoci sam imala manji problem sa suvom kozom, vrlo moguce zbog toga sto sam od samog pocetka koristila CortinaT. I sada ga mazem kao dnevnu i nocnu kremu. Odusevljena, blago receno... A kada nam je pedijatar za drugu bebu rekao da ima suvlju kozu, i da bi trebali da uzmemo preventivno neku kremu (da je ne bi svrbelo, da se ne bi stvorio ekcem) i kada nam je prvo rekla ,,evo recimo ja bih preporucila CortinaT" bila sam u cudu, jer nisam razmisljala o tome da i bebe mogu da ga koriste... kada sam procitala sastav i videla da je skroz prirodan i biljnog porekla, mackali smo bebu svakodnevno.... Zaista, nasa preporuka od ❤ za celu porodicu!!!
|
|
|
|