vocicana -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.2.2017 8:46:54)
|
eVo jos jednog veoma pohvalnog iskustva za CortinaT kremicu. Mama je zena u zrelim godinama, zena u menopauzi, koja je sa tim periodom naravno pocela primecivati i bitne zastoje u organizmu kao i spolja na kozi. Suva koza, perutanje i svrab bili su samo pocetak stvaranja jednog veoma na kraju i bolnog procesa na kozi lica. U korenu nosa, najpre crvenilo koje se demarkiralo, za dve nedelje dobilo malo tamniji ton od koze, pocelo je da stvara probleme sa osnovnom negom lica, od umivanja do stavljanja bilo koje kreme za negu lica. Otok, pa svrab pa bol postali su nepodnosljivi. Promenila je tri razlicita proizvodjaca krema, bez parabena, parafina, bez vestackih mirisa i boja, sve je bilo isto, kao da je stavljala so na otvorenu ranu. Dala sam joj svoju tubu CortinaT kreme i krenula je u tankom sloju da maze jutro i vece na sam problematicni deo koze, kroz nedelju i podana, najdraze mi je bilo da cujem, hej sine, koza me vise ne svrbi , uopste me ne boli. Hvala PharmaLife, jos jednom, na ovoj caroliji, pomogla je meni, toliko puta, tako i mojoj mami!
|
|
|
|