RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 16:27:06)

Um super za kukiće,jel ti menstruacija ne prestaje ili...do sad ti je trebalo prestati ono krvarenje zar ne?!
Mi sad pričale sa mojom mamom,T išla sa sveki u šetnju dok sam bila na poslu inače ne znam kako bih je ja vodila baš su me ledja bolila.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 16:27:38)

Um i mene je tako bolela leva pa udaralo u pazuh al proslo samo od sebe.
i meni se L dize u sedeci i ja ga ne sputavam. Vristi , buni se ako probam da ga vratim tako da on meni sedi u krilu. U kolicima ne

Anoniman -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 16:36:40)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Um super za kukiće,jel ti menstruacija ne prestaje ili...do sad ti je trebalo prestati ono krvarenje zar ne?!

ma Emice dobila sam prvu 4.2. stalo 8.2., i od 17 opet po malo krvarim, svaki dan[sm=zmeden.gif]

IZVORNA PORUKA: Maraj

Um i mene je tako bolela leva pa udaralo u pazuh al proslo samo od sebe.
i meni se L dize u sedeci i ja ga ne sputavam. Vristi , buni se ako probam da ga vratim tako da on meni sedi u krilu. U kolicima ne

Maraj tako i meni , udara u pazuh, a nista ne napipavam , a vise je nelagodno, nego sto boli.[sm=zmeden.gif] ima vec 2 dana

Maraj tako i Nora, a na gmnastici, se samo vrti, nema vise gledanja igrackica, ostavim je na ledjima, za 2 sekunde je na stomaku[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 16:54:31)

E a moj L je poceo da "vristi" kad mu dam igrackice. Igra se 2-3 min i da l pokusava da sa njom cesa zubice pa ne moze il sta vec al naljutibse i onda kenjla i vristi. Najbolje da mu ne dajem igracke...ni u gimnastici ne mogu da ga ostavim. Ista prica. Posle 2 min se naljuti na igracke. Ne znam , kakva im je to faza.

um proci ce. I meni je tako bilo. Davala sam vise L nju da sisa jer iz nekog razloga ja vise favorizujem desnu , pa zna leva tako da me zaboli kao tebe. E onda se setim da vise ponudim L nju [sm=smiley1.gif]

mi bili danas do travelland-a da iskoristimo sajamske popuste i onaj operater nam ponudi hotel od 1200e [sm=smiley29.gif] Pa ja da hocu toliko para da dam ne bi sad uplacivala. I nista ne nadjosmo.... onda otisli do zemuskog keja. E tamo smo uzivali [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 17:23:51)

E mah mah od mene na kratko!!! Drugarka za max sat vremena stiže!!!! Ja sad da završim kiflice

Ijaoo jedva čekaaaaam

Mm danas nije stigao da mi kupi tegiće

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 21:54:14)

Jaooo ovo moje djetence je takvo malo djubrence,znate ono kad je plakala jer neće sa tajom na spavanje to je i dalje trajalo,samo joj spomenem ona u plač.Sinoć prelomim,poljubim je izadjem iz sobe.Nekih 5 minuta je plakaaala najstrašnije i ućuti se i zaspa.Večeras je opet poljubim i izadjem ona plače,dok sam se skinula u kupatilu tišina.Pa ja ne mogu da vjerujem koji je to mali manipulator [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 9:41:12)

Gde ste,mame,pola 10,a nigde vas nema!
Ja odvela b u obdaniste,nije bad najbolje volje..hocu da zamesim neke kiflice,dolaze nam drugari sa decom popodne,ako uspem od boke,cim nisam sa njom na podu da se igram,to je boze sacuvaj,urlici najstrasniji!vreme bas lepo.juce bili kod zaove,cerki joj bio rodjendan,pa se uvece vracali peske,jer je blizu,kako je bila milina da se seta,prijatno,toplo..

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 9:57:17)

Evo i mene Branki, mojoj curi izbila i donja četvorka, nju definitivno muče zubi, jer evo sad ovi sad kad su izbili spava. Sinoc je zaspala u pola 9h i u 5h se prvi put probudila, znači da ipak nije navučena na sisu i da nije noću gladna[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]!

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:28:59)

To je,eco,bolja opcija[sm=smiley36.gif]mi standardno,budjenja i dalje,nekad vise,nekad manje,gladna nije,ne verujem,jer je bucka,mislim da je neka navika,sta znam,kid ove moje.spava,a ja po kuci se majem.

mama krava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:33:30)

Evo tu smo...ja na poslu danas, juče nisam radila.
Dušan zaglavio laringitis, najstrašniji. Kašljao je da je mozak boleo od toga nas, a njega mukicu uveče boleo stomak od naprezanja. Dobio je Spalmotil sinoć i u toku noći mu sazreo kašalj, hvala Bogu. Sada samo iskašljava.

Nema temp super je raspoložen, ali taj kašalj, majko mila![sm=smiley13.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:34:13)

Mamike, ajte na tortu, danas je cas_tim[sm=smiley1.gif]
Jutros smo isli da L vadi krv, nije ni zaplakala, bila je hrabrija nego ja, meni se zeludac u cvor vezao[sm=smiley13.gif]
Sad spava, a ja pijem kafu i javljam se na tel koji non stop zvoni[sm=smiley1.gif]
Moram da pohvalim mm, snoc sam ispod jastuka nasla knjigu koju sam bas zelela sa posvetom koja me rasplakala i sa dve karte za koncert Tonija Cetinskog, da povedem koga hocu, on ce cuvati Lenku. Vodicu sestru.
Bas sam se obradovala, ja sam srecna zena!!!!
Maraj, i L je u fazi da joj nista dugo ne drzi paznju, malo se zaigra i odmah kmezi. Samo da se okrene na stomak i nocu i danju, a nikako da nauci da se vrati na ledja.

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:37:00)

IZVORNA PORUKA: branki RR

To je,eco,bolja opcija[sm=smiley36.gif]mi standardno,budjenja i dalje,nekad vise,nekad manje,gladna nije,ne verujem,jer je bucka,mislim da je neka navika,sta znam,kid ove moje.spava,a ja po kuci se majem.

Branki, možda je muče zubići, jesu li joj izbile četvorke? Ne znam, ja sve isto radim naveče nemoguće da je nekad gladna, a nekad ne, kako se sad ne budi, ja bar mislim da je muče zubi.

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:38:12)

IZVORNA PORUKA: jess021

Mamike, ajte na tortu, danas je cas_tim[sm=smiley1.gif]
Jutros smo isli da L vadi krv, nije ni zaplakala, bila je hrabrija nego ja, meni se zeludac u cvor vezao[sm=smiley13.gif]
Sad spava, a ja pijem kafu i javljam se na tel koji non stop zvoni[sm=smiley1.gif]
Moram da pohvalim mm, snoc sam ispod jastuka nasla knjigu koju sam bas zelela sa posvetom koja me rasplakala i sa dve karte za koncert Tonija Cetinskog, da povedem koga hocu, on ce cuvati Lenku. Vodicu sestru.
Bas sam se obradovala, ja sam srecna zena!!!!
Maraj, i L je u fazi da joj nista dugo ne drzi paznju, malo se zaigra i odmah kmezi. Samo da se okrene na stomak i nocu i danju, a nikako da nauci da se vrati na ledja.

Jess, bravo za hrabricu Lenkicu i jedno veliko [sm=bravo.gif] za tm! Uživaj!

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:45:35)

Jess,bas divno,divan poklon[sm=smiley1.gif]
Eco,pojma nemam,moguce!

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:52:44)

Evo i mene,motam sarmice.
Jess bravo za tm,baš si srećna žena [sm=bravo.gif]

cockic -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 10:56:40)

jutro mame[sm=smiley1.gif]
nocas sam se bas lepo odmorila lega sa decom oko 21 ustala u 7h.ja sam se od muza nadobijala poklona za godisnjicu braka i posle nje[sm=smiley1.gif]dobila u nedelju parfem ninu ruci crvenu jabuku vec sam ga koristila lepo mi stoji.juce sam dobila adidas patike na platformu crne super su.i jos trenerku moram da kupim da vidim da li me i to casti[sm=smiley1.gif]
deca u vrticu posle vrtica ako nema kise malo da ostanemo napolju da se izigraju.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:11:55)

Dobar dan. Sofi spava. Ja cu uskoro na posao. Ispekao se rucak i supica gotova. Kolac sam napravila. Jede mi se nesto slatk.
Danas nam dolazi ministar prosvete. I takoc.
Jess divan poklon.

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:15:16)

Koji kolac,sanjice?jooj,kako je on meni ljigav i smor[sm=smiley13.gif]sto dolazi,paradira onako?

mama krava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:16:25)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Koji kolac,sanjice?jooj,kako je on meni ljigav i smor[sm=smiley13.gif]sto dolazi,paradira onako?

Jao i meni istooooo!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:20:33)

I meni[sm=smiley36.gif] Sreca moja sto nisam tu kad on dolazi. Dolazi da uruci direktorki verifikaciju za otvaranje odeljenja u zatvorima.
Pravila sam cokoladni kolac sa kupinama. Imam ih u zamrzivacu Keks-puding od cokolade-keks, kupine, keks i preko slatka pavlaka i cokolada.

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:21:53)

Mmm,sto bih sad smazala taj kolac,bas deluje njam njam!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:25:16)

Evo Branki kako izgleda
Kolac

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 11:39:47)

Jess srećan rođendan, najlepši do sada i divan poklon od tvog muža [sm=bravo.gif]

Mi ustale, standardno kao i svako jutro, evo sad gledaju crtani, ja pekla neke mafine za doručak, sad jela, kuvam pasulj za ručak, ne znam više šta ću.
Prekosutra mi dolaze mama i tata, tata će dan dva i ide a mama ostaje u gostima beki dan.

Anoniman -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 12:22:30)

Gde ste mame[sm=smiley1.gif]
ja bila kod lekara, pao mi kamen sa srca, sve je ok, ali mogu Vam reci da mi nije bilo svejedno sto me boli, svasta coveku padne na pamet[sm=smiley1.gif]
N spava, U otisla sa mojima u Kg, da upzona tetkinog psa, mm na poslu, ja cu sada da pravim tri lece, odlican kolac[sm=smiley36.gif]
Mm sutra ide za Bg, moram ga poslati u soping za decu...

Jess srecan rodjendan[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (23.2.2016 14:09:45)

Nešto mi je T sumnjiva,stalno govori da je boli stomak,sjedila 15 minuta na šolji kaže da mora kakit i ništa.Sad je zaspala i djeluje mi vruća.Valjda nije neki virus zakačila.Sinoć je trčala u wc i bila joj onako baš kašasta stolica [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>