RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 19:15:47)

Suzi videh vas na fb! Bas sve vise lice jedna na drugu al cini mi se ina sa belim cveticem na traci vise lici na tebe.
E suzi gde si uzela helanke? Meni tako trebaju neke , cak bi uzela 2-3 para. Farmerke jos ne mogu da zakopcam.
Ja danas zvala agencije za more...nista jos ne nadjosmo....

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 19:30:16)

Maraj u c&a sam našla jedino da su mi odgovarale, i to slučajno nađoh, crne sam uzela 2700 su čini mi se.
A gde planirate na more?

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 21:36:33)

Di ste mame?
Mi bili u set_nji, pa isli do BIGa da kupimo dzak za spavanje, oprala sam ga, pa ako se sutra osusi, prekosutra javljam rezultate[sm=smiley1.gif]
Inace, L ima kandidiu u stolici, bas sam se iznervirala. Dobili smo terapiju.
Sagitarius, vidim te[sm=smiley1.gif]
Sta ima kod vas?

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 21:50:01)

Joj, Jess pa otkud to, jesi li joj ti cisto onako dala stolicu na analizu ili? Da je se sto prije rijesite.
E, ovako mojoj A.kad su izbile cetvorke, spava sasvim ok, lici na odono dijete od prije par mjeseci[sm=jezicek.gif], izgleda da je stvarno muce zubici.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 21:54:16)

Eco, rekla nam dr da odnesemo kad je imala proliv.
Ma oteracemo mi nju brzo[sm=smiley1.gif]
Super za A, samo nek` mirno pajki.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 21:55:56)

Suzi bas si ih pooodosta platila. Pa ne znamo jos...gledamo sever Grčke , al ne nadjosmo jos nista...a
Jess pa otkud to? Sta mislis da ponovis nalaz? Sto si dala na analizu? Jer zbog dijareje?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 22:01:57)

Pih Jess bas bzvz, da brzo prođe...
Maraj jesam ali ja teeeško mogu da kupim sebi pantalone, imam stomak, a hoću neke srednje duboke, neću one babeće, a neću ni plitke ma haos.

Nego moraću da zovem komunalnu policiju.
Sve se ostale komšije prave fini epa ja ću biti nadžak baba.
Komšije iznad svake noći prave haos, deru se, smeju, urlaju, laju, oponašaju životinje, luda kuća. Na nekim teškim drogama su izgleda [sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (21.2.2016 22:24:05)

Joooj uzas suzi. Zato mm pizdi (ponekad) sto zivimo u zgradi....zovi. kad su debili. Nisi mogla tokom dana da popricas s njima? Valjda bi imali razumevanja kad znaju da imate bebe

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 7:58:26)

Jutro mame!
Jess,sta je lenka dobila,koju terapiju?obavezno joj i probiotik uvedi,tj pitaj dr ako nije rekla.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:09:38)

Di ste žeeeeeneeeeeeeeeee????

Muž i ćera odoše, ja sa sinom sama. Jao ljudi koji je to planinar!!! Bre bre prekjuče se uvukao na policu!!! Provalio je kako da se popne na krevet!!! Ja sam ga najebala. Ana je bre bila BUBA spram njega. Ne hoda i dalje, neće jer je brži na 4, ali hoće da hoda kad ga držimo za ruke, nekad i samo za jednu. Majko kakav mufljuz.

Ja danas da se bacim i na spremanje kuće DOLALZI MI MOJA DRUGARKAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jao bre sreće!!!!

Psihički se spremam da lipšem danas opet od vežbanja [sm=jezicek.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:10:30)

Dobro jutro mamike, ovde je sunce konačno, poslije doručka idemo u skitnju!

branki* -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:13:57)

Trco,zavidim ti na istrajnosti sto vezbas,bravo[sm=bravo.gif]ja nista jis nisam pocela,ne znam ni kad bih,nikako neki ritam da uvatim..
I ovde sunce,mozda cemo i mi malo napolje,tj do mojih da im ih utrapim,imam neke obaveze po gradu,ne mogu sa njima,od sutra b u obdaniste defintivno!
Eco,kako set_ate?je l je vozis u kolicima ili za rucicu hoda?

eca89 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:14:19)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Psihički se spremam da lipšem danas opet od vežbanja [sm=jezicek.gif]

Bravo Trco[sm=bravo.gif], a šta ćeš sad za vježanje kad su oni tu? Lijep provod sa drugarkom[sm=smiley1.gif]!

Trcosava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:24:39)

Drugarka mi dolazi kasno popodne, pa će da prespavaju ovde i idu sutra u Kranjsku Goru, pa tamo tri noćenja, pa se opet vraćaju kod nas na jedno noćenje.
Tako da ja danas vežbam pre podne, u petak isto pre podne, a subotu ću popodne. Jedino ćčetvrtak možda preskočim.

Već mi se noge tresu od pomisli na vežbe. Ona vežba što sam mislila da će mi biti teška je ništa spram drugih [sm=smiley36.gif]

Branki, istrajna sam samo zato što ima i te kako vidljivih rezultata. Da nema, odustala bi odaaaaavno.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:31:05)

Dobro jutro.
Nas dve grickamo plazmu. Nece da doruckuje.Malo da pojurim as ciscenjem i brisem na poslic.
Trco svaka cast[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 8:38:22)

Dobro jutro,T opet odvalila noć [sm=smiley1.gif]
Eco rekla sam ti da je zubi muče,nisu oni baš tolike zloće a i vidi se na njima kad se bude jer um se ne spava a kad ako ih nešto muči.
Trćo zavidim ti na toj euforiji zbog drugarice,i ja ću u aprilu tako.Pojma nemate koliko sam je poželila.

cockic -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 9:00:26)

jutro mame[sm=smiley1.gif]
juce smo se lepo druzili i setali isli do tc stadion do igraonice deca trazila dok je tata sopingovao[sm=smiley36.gif]nisam nesto dusevljena sa tom igraonicom em je jako skupa,em ogromna ne znas gde su ti deca tj nema sanse u onolikom cudu naci ih.da sam nakraju usla unutra i trazila ih i celo vreme bila sa njima tako mi bilo najsigurnije.posle na klopicu pa kuci.
danas deca u vrticu ja posle sa kumom na kafu,pa da idem da kupim neke patike na platformu hocu crne da mogu i sad da ih nosim do toplijeg vremena a i od septembra.ima na netu ali dok ne vidim uzivo nista, na netu videh adidas, pumu ,hummel.... moram se odluciti danas [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 10:51:01)

Dobro jutro. Jess kako je Lenka , jesi joj dala kakvu terapiju

adulence -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 11:08:53)

dobar dan mamike mene bas dugo nije bilo oba deteta su mi bila bolesna,Iva jutros krenula u vrtic,Relja je dobro ali kad dise cujem mu onako krkljanje,mazem fitobalm do iznemoglosti,sta jos mogu,dr ga cuo i kao ma nije to nista,ok ali kad ce to Nista da prodje?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 11:14:10)

Dobro jutro i od nas.
Maraj s takvim čovekom ne možeš za razgovaraš, generalno su u zgradi mladi ljudi, super su svi. Pisala sam već ja mislim da često leti organizujemo roštiljanje iza zgrade, pa se druzimo, aliii.... Uvek postoji neki izrod [sm=smiley36.gif], čovek srednjih godina, je baksuz, sve mu smeta, stalno ima neke prigovore na razne stvari, jednom rečju idiot. No dobro, smirilo se svš to sinoć, ne znam ni ja kada.
Inače moja deca spavaju, ja gledam tv, kuvam krompirić i šargarepicu za ručak mojoj deci, za nas imamo kupus sladak od jiče i takooo...
Ada da brzo prođe to "ništa" , i ja san mazala fitobalm, nije loš.
Jess jel praviš tortu? [sm=smiley1.gif]

Jao da Maraj, nikako da se zahvalim za kompliment od juče [sm=smiley36.gif], a da, liče sve više, duše moje...

bebilule -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 13:06:49)

Ej djeste! Ja cekam da se M probudi da jede pa da opet napuni pelene. Cetiri puta od jutros, mucenik. I mi cemo stolicu na analizu, otkud znam vise...
Ado, da brzo prodje.
Suzi, ja cesto pozelim stan a ne kucu, ali kad odem kod nekoga i cujem komsije, opet mi drago sto nismo u zgradi.
Sta je jos ko pisao....ne upratih. Emicino dijete napokon spava, Trca vidim vjezba, Jess pravi tortu...
Ja kontam da idemo vani, dosadilo mi u kuci, proliv svakako ima. Mozda mu i prija malo vazduha. A kuca mi je uhhhhh, zmirim na jedno oko, sve je prljavo

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 13:34:01)

Suzi, pravicu veceras[sm=smiley1.gif]
Mi smo u akciji od rane zore, izasle smo oko 9h, bile do centra, obavile pijacu, pekaru, jeli, kakili...sve po redu. Evo sad spava, a ja pijem kafu.
Maraj, Branki, ona je super, a od terapije smo dobili Nistatin kapi i pijemo probiotik, ma proci ce to, necu da se nerviram.
Adulence, uf skoro sva su nam deca bila bolesna, primetili smo da te nema[sm=smiley31.gif]
Bebilule, ma samo idite napolje, nama je dr rekal da ne idemo samo kad ima povisenu temp.
Mi sad cekamo babu, pa cemo ponovo u set_nu.
Sutra mi je divan dan, divan dan...najdivniji do sad[sm=smiley1.gif]
Trco, ti si moj idol!!!

Mariya -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 14:50:37)

Dan mame!
Ja radim danas. Ali sam zato sutra i prekosutra slobodna jeeej! Sad razmišljamo gde ćemo da lunjamo [sm=smiley1.gif]
Bili smo juče u Bečeju kod drugarice, jao,kako su se moje devojčice igrale sa njenim, kad sam im rekla da idemo kući L je počela da plače kako neće kući[sm=smiley1.gif]
Jess,da se brzo rešite kandide. Je li od toga imala proliv?

mama krava -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 14:57:14)

IZVORNA PORUKA: adulence

dobar dan mamike mene bas dugo nije bilo oba deteta su mi bila bolesna,Iva jutros krenula u vrtic,Relja je dobro ali kad dise cujem mu onako krkljanje,mazem fitobalm do iznemoglosti,sta jos mogu,dr ga cuo i kao ma nije to nista,ok ali kad ce to Nista da prodje?

Ado, kad ga je slusao dr? Vodi ga ponovo! Kod malih to brzo krene na gore, tj na pluca. Vodi ga obavezno. Moze da prodje samo, ali bolje da ne lupas glavu.

Anoniman -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (22.2.2016 16:18:56)

Gde ste mame[sm=smiley1.gif]

Mi bili na kontroli kukica, i dr. nam rekao da su kukici odlicni, skinuo nam povoj, mada ga mi skoro nismo ni nosili, ima 2 meseca kako sam joj sama skinula, lakse mi[sm=smiley36.gif] a nocu ga nismo nosili od rodjenja[sm=smiley36.gif]
tako se ona sada vrti, dize u sedeci polozaj, rece u sedeci mozemo sa 5 meseci, i tako[sm=smiley1.gif]

Bolesni da brzo ozdrave!

Mene nesto danima boli desna dojka, pipkam se nigde nista nema, nikakve kvrzice, nije otekla, ali boli kao da je upaljena, N nju ne voli, moram sutra ujutru do dr da vidim sta li je[sm=zmeden.gif] inace jos krvarim, moram opet do ginekologa!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>