Valerie -> RE: Razgovori mama 02/16 [chat] (10.2.2016 21:41:32)
|
strasno strasno za detence [sm=smiley19.gif] adulence, svaka cast za decicu, super kad mozes da imas poverenja u veliko dete. ja nemam dovoljno, nisam mirna ni kad odem do kupatila. zaista nemam ideju sta moze da joj padne na pamet, od toga da joj da lego kockicu, nesto za jelo, da je prejako zagrli, nemam pojma. ne bi je namerno povredila, u to verujem. nema tu ljubomore, nego zeli da je ukljuci u svoj zivot, jedva ceka da se igraju zajedno... preterujem, ali meni lakse da ih gledam. tako da ce se pre nama smesiti dnevna nego sto cu ih spajati u istu sobu [sm=smiley36.gif] i ja sam pitala slicno za bebinu stolicu, nama 4-5 tecnih dnevno uobicajena stvar, ume da probije, a oseti se s vrata [sm=smiley1.gif]. uvek mi je raspolozenje merodavno. udavismo se danas sa temperaturom starije, doslo do 38.6 pa nikako da se spusti i posle sirupa, sad je nesto bolje. sva je bila smorena, bas jadnicak. i kako je mala dobila pentaksim juce, bas sam u strahu da se i ona ne razboli, skoro da je nisam iznosila iz sobice... ne znam koliko dugo treba da ostanu zdravi nakon vakcine [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|