IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (4.2.2016 14:15:42)
|
Tinker, pokusaj da se ne opterećujes time. Znam da je to lako reci, a tesko uraditi. Znaju najbolje devojka koje ko zna koliko dugo pokusavaju... Ja sam sa prvim detetom ostala trudna od samo jednog odnosa u toku celog meseca i bilo je ako bude beba, ok, ako ne bude, ok. I ta beba sada ima osam godina... Imali smo odnose posle, ali samo taj jedan je bio da smo isli do kraja. E sad, za drugu trudnoću, "pokusavali" smo tri meseca, tj. nismo se cuvali ta tri meseca, ali se potrefilo da je muz bio poslovno odsutan po par dana bas u sredini ciklusa. I veruj mi, zeskoto sam se smorila kad vestica na kraju dodje. I septembar (kad sam zatrudnela) sam mislila da nismo pogodili dan. Plodni dani po sekretu-sluzi su mi bili tek negde oko 19, 20 dana ciklusa, a boluckanje jajnika i nelagodnost oko 14 dana ciklusa. Imali smo odnose otprilike svaki drugi dan, a cak, koliko se sećam nismo imali odnose dva dana pre tog sekreta-sluzi. Radila sam test dan pre ocekivane menstruacije i bio je negativan. Kad mi je vec kasnilo nedelju dana, bas sam se zabrinula i pomislila da nesto nije u redu, drugarica me natera da uradim test u tri popodne. Test pozitivan. Sa prvom trudnocom sam uradila test dva dana pre ocekivane mens u devet uveče i bio je pozitivan. Samo zelim da ti kažem da se opustis koliko god mozes. Evo jednog primera iz bliskog okruzenja: Drug od mm i njegova zena se oko pet godina nisu pazili i tada odluce da na prolece idu na vantelesnu (to je bio oktobar). Ona me zove u januaru da mi kaze da je trudna :). Sada imaju troje dece :) Bilo bi dobro kad bi tako mogli da se "iskljucimo"...
|
|
|
|