Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (3.2.2016 22:09:54)
|
Pridruzujem vam se i ja cekalice.. Mv i ja smo imali odnose bas kada su mi bili plodni dani, i pokusali smo pa ako se desi desilo se. Sada imam stvarno i ja cudan osecaj, sve se nekako nadam. A sto mi je najsmesnije, pre odnosa nisam zelela toliko da budem trudna, sadda dok cekam da vidim sta ce da bude imam ogromnu zelju da vidim [sm=rozacrtici.gif]. Moji plodni dani su bili do 28.januara, imam neke promene, i stvarno se nadam da cu ubrzo ugledati pozitivan test. Moji simptomi jesu slicni pms-u, ali me tesi to sto ja do sada kada retko bas imam pms. A i sada se desavaju neke novine koje do sada nisam imala, kao sto je neugodnost tokom sexa zbog nekog cudnog osecaja dole, e sad, ne znam da li to moze da se tumaci kao znak trudnoce, to je ono sto sam primetila jer do sada nije bilo nikada, i pojacan sekret sa cudnim mirisom, iskreno ne da smrdi samo ima miris sperme. Ne znam zasto, jos jedna promena je to sto mi jos uvek nema bubuljice koja obavezno istrci u pms-u. Sad samo cekam 7.kada treba da dobije i brojim dane u nadi da nece stici ovog meseca.
|
|
|
|