RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (12.2.2016 22:33:09)

Samo da se javim bila sam kod doktora

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (12.2.2016 22:55:05)

I, sta je bilo?

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (12.2.2016 23:26:24)

Niki bas mi je zao, ali glavu gore, da nisi radila test nebi ni znala da je to bila trudnoca od par dana nego bi mislila da ti je dosla menstruacija i nebi se rastuzila... jel do sada nisi imala sontani nekad?

Vockice tu sam tu sam ali znam da ovog meseca nema nista 100%, prvi put da mi se javi ovakav oseaj...obicno tripujem da sam trudna ahahaha a sad bas cdekam da dodje [sm=hudicek1.gif] ...mozda mi je podsvesno to neki odbrambeni mehanizam ovog meseca jer sam se bas ubedarila zadnja 2,3 :)

Katie90 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (12.2.2016 23:43:37)

Niki, drzi se, mnogi od nas su prosli kroz isto. Ja nisam imala spontani, ali prva dva meseca trudnoce me je zahvatio citomegalo virus, i morala sam hitno da prekinem trudnocu. Nikad necu zaboraviti taj isprazni osecaj tuge koji me je dugo drzao, ali ojacala sam, prevazisla sve i evo sada spremno radimo na bebcu :) Mozda me nema dugo na ovoj temi, i uopste na ovom forumu, ali u meni uvek mozes da pronadjes prijatelja i da pricas sta te boli, da se otvoris... SIgurna sam da to vazi i kod drugih cekalica, koje su zaista divne devojke. saljem puno ljubavi[sm=smiley31.gif]

Daky -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 0:44:44)

Konacno i ja da se oglasim. Cestitam novim [sm=nosecka.gif] :) a ostalim devojkama zelim da u sledecem mesecu bude mnogo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]. Niki, zao mi je i nadam se ces uskoro ugledati nove [sm=rozacrtici.gif] pa da dobijes malu skorpijicu <3 Ja cekam jos nedelju dana pa da vidim kakva je situacija kod mene, ako ovog meseca nema nista onda pocinjem da pijem klomifen, doktorka mi je prepisala i kaze da su mnogo vece sanse da se ostane u drugom stanju. Divne ste devojke i svaka cast na podrsci koju pruzate. [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 7:35:47)

Ana [sm=smiley31.gif]
Katie a gde si nahvatala citomegalo virus, znam da se trudnoica prekida sa tim, obavezno? Radis li sa decom?
Crtice, da vam nesto kazem, mnogo vas volim, da ne filozofiram mnogo, nadam s da vas ne gnjavim kada pocnem da peglam, smo uvek volim da prenesem znanje na nekog ko pita, navijam iz sve snage da mi budete[sm=nosecka.gif] i da dodjete ovamo, jos mesta ce biti uskoro.

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 8:09:14)

Nista pregledao me i kaze po rezultatu i pregledu postoji trudnoća u sredu da odradim test i ultrazvuk pa ce da se vidi jer ima sta ili moram na kiretazu. Jer je mala trudnoća da se sad bilo sta vidi na ultrazvuku u slučaju većeg krvarenja odmah da se javim

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 9:36:58)

Samo da javim stigla i beta 13.7

mouse -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 9:42:30)

žao mi je nikki... biće ovog mjeseca... ne daj se...

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Nimfa -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 9:48:19)

Niki bez brige kao sto je vec neko napisao posle nekako lakse zatrudnis iz mog iskustva je bilo tako. Imala sam sve simptome trudnoce i dobila sam , otisla sam privatno da proverim posle mece kaze to je samo ispalo nije moglo da se zadrzi, da se ne brinem bice. Ja sam odmah sledeceg meseca zatrudnela sa E i to se nismo trudili niti nesto racunali i planirali. Samo glavu gore i u akciju [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 9:51:58)

niki klasicna biohemiska[sm=nosecka.gif], zao mi je[sm=smiley13.gif] ali imaj nade da se posle nje ubrzo zatrudni! ti bese imas 3 dece?

BubaBubica -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 10:27:41)

Niki, samo da ti kažem da te razumem jako, jer i mi kad smo počeli da radimo na bebici, kasnilo mi je, test blago pozitivan i na kraju dobijem. Tri meseca posle toga evo me u četvrtom mesecu [sm=bravo.gif] Samo moraš ostati pozitivna i biće bebica. Ja sam u prve dve trudnoće ostala iz prve trudna pa smo se za ovu treću malko pomučili, 5 meseci nam je trebalo. Ali vredi [sm=smiley27.gif]

EDIT: Malo sam brzinski napisala, nisam tri meseca posle biohemijske u četvrtom mesecu nego sam zatrudnela tri meseca posle biohemijske.

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 11:52:28)

Niki, ljubim te, drzi se! Ako ostanes trudna sledeći mesec bice blizu mog termina ( 25.11) :)
Glavu gore!

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 15:35:54)

Niki sve sto sam imala rekle su ti i devojke, ne kloni duhom, vrlobrzodoalzi do regularne trudnoce, videces. [sm=smiley31.gif]
Ostale cekalice, ima li da neka ovih dana radi testic...? Cekamo lepe novosti [sm=rozacrtici.gif]

Tinkerball -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 19:30:42)

Cekaliiiiccceeeeee... Ne mogu da vam opisem koliko sam srecna. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Ovih dana su me grudi bolele jako puno, otekle su, nekako sam i dalje imala simtome trudnoce, ali sam mislila da je od prevelike zelje pa da umisljam sve to.
Mv mi je za docek dan zaljubljenih spremio ''iznenadjenjce'', vecerkali smo, i dao mi kao neki pokloncic , znak paznje, i uz poklon sam dobila testic za trudnocu, u kome su dva testa. I naterao me je da uradim sada jedan, i nisam zelela jer nisam htela da se razocaram. Medjutim, postoje dve crtice, jasno se vide... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
I mnnnooooooogooo sam srecna, mnogo, ne mogu da vam opisem. Postacu mama.. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif]

Nimfa -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 19:56:32)

Tinkerball cestitam [sm=bravo.gif] sva sam se najezila, kako je lepo sto je tvoj mm ucinio nesto tako , ovo ce vam biti najlepsi dan zaljubljenih 😊
Cekamo te u temi trudnice [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 21:01:42)

Tinker, cestitke, bas mi je drago [sm=bravo.gif]

BubaBubica -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 21:28:31)

Bravoooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitam i želim ti laku i zdravu trudnoću! Čekamo te u trudnicama [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

vocicana -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 21:44:04)

Jao duso pa da li je moguce?! Znas li kako si me obradovala, pa bravo, stvarno bravo!!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif], vidis kako se posrecilo. Boze koliko sam srecna!!!

Doroty -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 22:02:41)

Tink, čestitam, baš mi je drago!! Prelepe vesti[sm=bravo.gif]

Daky -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (13.2.2016 23:34:31)

Divne , vesti, diiivneee! Cestitaaaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_dance.gif]

AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (14.2.2016 9:22:07)

Hehe bas je lepo smislio sve to, svaka cast [sm=bravo.gif] cestitam Tinker i zelim ti laku trudnocu [sm=bravo.gif] bas ces pamtiti taj dan [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

nikiteki -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (14.2.2016 11:03:44)

Cestitam ti i ja

mouse -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (14.2.2016 11:48:02)

braaavooo!!! [sm=bravo.gif]

idemo dalje, brojimo! [sm=zz_big_green.png]

Zakicaa -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (14.2.2016 13:53:23)

Bravo Tinker,bas si me obradovala...cestitam od srca😀.Uzivajte u trudnoci i u tome da cekate nesto najlepse na svetu-dete.[sm=rozacrtici.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>