Katie90 -> RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] (12.2.2016 4:07:52)
|
Drage cekalice, nova sam ovde, i uclanih se upravo zbog prelepe i prepozitivne atmosfere koja vlada na ovoj temi! Zaista ste predivne, raznezilo me je to koliko jedni drugima pruzate medjusobnu podrsku [sm=zz_redface.png] Naime, ako me primate u vasu malu grupu, htela bih da vas zamolim za savet. Moj verenik i ja od ovog meseca radimo na bebi, sve testove moguce smo odradili, cak je jednicak isao i na bris na hlamidiju, ureapl, itd...znaci, sve je [sm=smiley20.gif] Pocela sam sa svojim ginekologom da partim folikul na desnom jajniku koji je u ponedeljak bio velicine 15mm, onda u sredu 17.2(pod nekim uglom i 18mm), tako da smo bili bas vredni u sredu, po njenoj preporuci... Vec par dana osecam neke grceve u stomaku kao da cu da dobijem, i prilicno sam naduta, veceras su vec pocele da me bole grudi, pa sta mislite, da li mi je pocela O? Ako jeste, kolike su sanse da ostane trudna od odnosa koji se desio pre nesto vise od 24h? Svakako cemo i danas da budemo vredni i da muckamo...Tako se nadam da ce ovo biti moj mesec[sm=rozacrtici.gif] [sm=zz_redface.png]
|
|
|
|