BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 14:29:00)
|
Pozdrav devojke! Ja juče nikako da se dočepam slobodnog vremena i kompa. Isčitala sam vas i ništa nisam upamtila [sm=zmeden.gif] Ček da se vratim unazad Nestrpljiva, čestitam na trudnoći, čuvaj se! [sm=bravo.gif] Popkice, ja sam imala takvu muku ovaj put, starija ćerka je bila vidno razočarana što ćemo imati još jednu bebu, pitala je zašto ćemo imati toliko puno dece [sm=smiley36.gif] u nekom trenutku sam bila baš tužna, što kaže Borica kao da sam je izdala, što će me možda zbog toga manje voleti i da ćemo izgubiti bliskost... posle ovog poslednjeg UZ ona je stalno nosila sličicu i svima pokazivala da je to beba u maminom stomaku, i sad je drži ispod jastuka, tako da sam puno mirnija. Mlađa je oduvek želela bebu i sva je raznežena kad vidi neku, tako da sa njom nemam problema. I ja sama koja sam toliko želela bebu u nekom periodu sam osećala odbojnost prema njoj. Tako sam lupala glavu pitanjem što mi je to trebalo pa sam mrzela sebe zbog toga što sam prvo neizmerno želela a sad neću. Ali prošlo me je, šta ja znam, trudim se da ne lupam glavu time, uglavnom me urnišu mučnine pa verovatno otud i takve misli. Sa druge strane još uvek sam u nekom grču da će nešto poći naopako, nikako da u potpunosti uživam. Još uvek imam osećaj da sam na samom početku, u petoj nedelji. Voci srećna vam godišnjica [sm=bravo.gif] Mamamaj nekakva sam sva troma i bez snage, nije ni čudo što ne guram adekvatno [sm=smiley36.gif] Ne izlazi se detetu na ovakav kijamet [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|