RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:29:54)

Dobrodosla nestrpljiva, zelim ti laku trudnocu.

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:41:00)

Nestrpljiva, dobrodošla [sm=bravo.gif]
Voći, čuvaću se, ne brini, a jedva čekam da se igram s njima u snegu, prošle godine je K bio mali kad je bilo snega, a sada i on to kapira. [sm=smiley1.gif]
Emicee, nema šanse, ja idem tamo u utorak s ciljem da to obavim [sm=smiley36.gif] pa, pre mesec dana sam bila prst otvorena, valjda sam sad bar dva, a trećerotku otvorenu dva prsta valjda neće niko vratiti...
Još ako me posluži sreća, pa ctg pokaže i jednu kontrakciju, osta ja tamo. Ma, zemunsko je to, tamo je skroz neki family filling, jer je malo porodilište, skoro svi su super i izlaze u susret.
Bubi, guraj to jače, vidiš da se zaglavih ovde načisto, hahah...
Iko, nema poset_a u zemunskom, zaštićene smo ko beli medvedići...

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:46:48)

Ubiće me ova sesija

Nestrpljiva dobrodošla

mamamaj poslednje odbrojavanje svi gledamo u tebe, anim je nema.

Ja danas sa mužem išla u spremanje bebe i prilično sam zadovoljna urađenim, još sutra prekosutra dve prodavnice i gotovo. Posle samo perem peglem i čekam, da ne kažem jedva čekam.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:46:49)

Prva si na spisku [sm=bravo.gif],brzo ces samo da bekan resi,bas mu se ne izlazi[sm=smiley36.gif]

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:48:22)

Alex kako si ti?

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:53:49)

Onako sam,svasta nesto zeza,muci ali vazno da je bebac dobro,ja cu izdrzati jos malo,brojim svaki dan[sm=smiley1.gif].Da prodju i bozicni praznici pa da se bacimo i mi na kupovinu bebi opreme[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:55:15)

Mamaj samo polako,jedi ananas i uhvati se nekih stepenica pa opleti gore dole [sm=smiley36.gif]
Meni definitivno ne gode slatkiši,prije desetak dana sam pojela malo eurobloka i drobić kad nisam povratila,večeras dva medena srca i opet mi je baš loše,fuj.

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:55:52)

Lisa, Alex, ja nisam smela da idem tamo da pogledam, hahah...
Šalim se, gledala sam danas, ali bila je još Anim prva na spisku, znači, sada vodim...
Moja sestra je bila u pravu, moja deca sve duže i duže ostaju unutra, prvo rođeno 37+2, drugo 39+5, a ovo evo danas probija taj burazerov termin, sutra sam 39+6...
Videćemo,samo da sve prođe kako treba.
Gledano po tim nekim merilima, prvo rođeno s indukcijom za nekih 3h, drugo za nekih pola sata, kad se sve sabere i oduzme, a videćemo sada treće...
Evo njega gura glavicom, vrpolji se, videćemo... [sm=smiley1.gif]

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:58:26)

Emicee, to sa stepenicama usvajam, ali ananas mi ne pominji, kao tebi euroblok, ne bih ga pipnula ni laserom, fuuuuuj... [sm=smiley36.gif]

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 22:59:22)

Mamamaj ovo treće za tren oka[sm=smiley36.gif] držim ti fige da meriš štopericom[sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 23:00:01)

Trece ce za 15 min [sm=smiley36.gif],stignes u porodiliste,spreme te,popnes se na sto i gotovo[sm=smiley36.gif] .A jer osecas glavicu dole da gura kao da je krenulo?

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (3.1.2016 23:05:19)

Glupo mi malo da napišem, ali pri velikoj nuždi oset_im da je dole, bogami, baš gužva... [sm=zmeden.gif]
A povremeno i oset_im da se kao nogicama odgurne od rebro, želudac, od šta mu već bude kod nogica, pa onda glavom gurne, a non stop mi izlazi i po malo sluzi, kad god oset_im taj napon, odem u wc, obrišem se i vidim to. Tako već skoro mesec dana...
Meni je grlić na EUz-u u 24 nedelji, čini mi se, bio 4,8cm, pa valjda zato ima te sluzi toliko, treba to da se skrati, čoveče...
Mojoj sestri od ujaka je celu trudnoću bio 2cm...
Hvala vam svima na podršci, brizi, svemu... [sm=smiley31.gif]

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 8:14:54)

Jutric [sm=nosecka.gif] i [sm=duda.gif]
Kod nas posteno napadao sneg, a svuda je klizavo da ce mi komsija odneti doznake u skolu jer je mm otisao na poslovni put. Prakticno sam u kucnom pritvoru.[sm=smiley36.gif]
Jako se cudno osecam sto sam bliza cilju... Ophrvale me razne emocije i strahovi. Bojim se i ne spavam sve od straha. I opet glupa pitanja hocu li voleti i ovu bebu kao V...[sm=smiley13.gif][sm=zz_help.gif]
Nestrpljiva, dobrodosla!!!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 8:39:06)

Dobro jutro macici, mamamaj, navijam za tebe da sve bude dobro a bice, a posebno mi je drago sto ce biti brzo.
Ostale vidim da ste dobro, ja sam kao top spavala, da prethodni neprospavanu noc nadomestim, sada gustiram kaficu I citam vase postove.
Slatke moje. . .
Danas bi trebala da otvorim bolovanje, da odem do frizera, da odnesem to I da vidim na lutriji nesto sam dobila, samo da vidim sta. Verovatno samo zamenu[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 8:43:45)

Pokuce potpuno nas iste brige more,i iskrena da budem sa T kad sam bila trudna bila sam više uzbudjena.
Mamaj pazi ti da se sad ne porodiš kad kihneš [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 8:52:57)

Izbaci me [sm=zz_devil.png]
Emicee carice, cujes Mamaj, vodi znaci racuna, ili se suzdrzi od kijanja ili se dobro stegni [sm=smiley36.gif].
Danas je dvogodisnjica ljubavi mene I mm, konacno sam uspela napraviti bajaderu koja ne predstavlja hladno oruzje za komsiluk, toliko je bila "fina I mekana" prethodnih puta , ali je zato sada uh....prste da polizes.
Izvolite kafica, caj , sokic...

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 9:36:29)

Dobro jutro devojke
E, pa, lepo ste me nasmejale, a i ohrabrile [sm=smiley36.gif]
Emicee, ja vala više da se stišćem, ne mogu, tako da ako me kijavica uhvati, kijaću na sav glas... [sm=smiley36.gif]
Voći, pa čestitke za tu bajaderu, ja mislim da ću ostati sutra u porodilištu i da će moji jesti napolitanke za Božić ove godine.
I sad mi je već svejedno zbog toga, jer sad već više ne mogu da trpim samu sebe ovoliku i jedva čekam da se porodim. [sm=bravo.gif]

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 9:41:49)

Dobro jutro i od mene, al je napadao snegic[sm=bravo.gif]. Mm mora do moje majke da joj ocisti sneg po stazi, a usput da kupi L monopol, u Bg ga nauculi, pa svo troje da igramo.[sm=bravo.gif]
volim te drustvene igre. Meni nocas bilo bolje, nos mi se polako otpusuje, jednom sam samo ustajala zbog suvog kaslja, ali napravila sam juce neki sirup od lumina i lovora. Bas prija i umiruje kasalj.
Voci srecna godisnjica, nama je za dva dana 11 godina kako smo zajedno[sm=bravo.gif].
Mamaj, mozes urme ako neces ananas, bice to bogami ubrzo i brzo.
Popki, kad sam saznala da sam trudna toliku grizu savesti sam osecala zbog L, kao da sam ga izdala, bas mi je bio cudan osecaj. Cim smo mu rekli radosnu vest, i kada sam videla srecu u njegovim ocima, to je nestalo. Kao sto ti je Emica rekla, uzbudjenje mi je manje, ali veruj ljubav ce biti ista ne brini.

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 9:57:53)

Voci srećno vam bilo još bar 70 godina [sm=smiley1.gif] pošalji mi u pp recept za bajadericu [sm=smiley1.gif]
Dobro je da nisam jedina koja nije posebno uzbudjena,nadam se da će se to promjenit kad se porodim.
Joj molim vas natjerajte me da idem ribati kupatilo [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 10:22:46)

Dobro jutro

Nocas opet ništa od spavanja, glava me boljela, morala sam popiti paracetamol, jutros leđa i kukovi rasturaju [sm=smiley13.gif]

Mammaj sad ces ti to brzinski, samo dok beba odluci da krene [sm=bravo.gif]

Voci srecna godišnjica [sm=rozica.gif]

I kod mene je bas napadalo snijega, i divno je, sve cisto i bijelo [sm=smiley1.gif]

mega -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 11:11:14)

Evo i mene,kasnije ustala sa decom,pa vam sad zelim dobro jutro.Bebica je sinoc igrala kolo u stomaku,pa odjednom gurne besiku,a ja pravac wc.Isla sam bas cesto.Sve vise sekreta mi se stvara.Danas ne izlazim napolje,jako je hladno.
Mamamaj,drzi se,ipak si trecorotka,mislim da ce ici brzo.I ja sam trecorotka,pa se nadam ubrzanom porodjaju.Inace je glavica na dole non stop kod mene,pa onda kad me nogama udari u zeludac,moram da legnem,dok se opet

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 11:14:26)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif].Voci srecna godisnjica [sm=bravo.gif].Mamaj uzivaj danas sa decicom,sutra ce biti taj dan [sm=smiley1.gif] upoznaces i svoju trecu srecicu.Popkice naravno da ces je voleti,mislim da majke i koje imaju i petoro dece jednako ih vole.Borice drago mi je da ti je bolje,Pipi razumem kako ti je,u slicnim smo mukama ali izdrzacemo nemamo jos puno.Emi nasmejame za kijanje[sm=smiley36.gif]
Mega koja si nedelja,i ti si u finisu koliko se secam?

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 11:23:03)

Voci, čestitke [sm=bravo.gif]
Popkice, ja te potpuno razumem sto se tice tog straha, ako ti je za utehu [sm=smiley1.gif]
Mamamaj, jel se poradjas sada? :) Ljubac da sve prodje super!

isidora88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 11:26:11)

Voci srecna godisnjica[sm=bravo.gif]
Odoh da spremim tortu, mom tati je danas rodjendan[sm=smiley1.gif]
Jutros sam bila u maksiju i nisu mi spakovali sve sto sam kupila, poludela sam, vec koji put mi se to desava[sm=hudicek1.gif]

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (4.1.2016 11:58:41)

Iko, ne porađam se sada [sm=smiley36.gif], pijem kaficu sa sestrom... I uživam malo gledajući ovu lepotu napolju, mada osećam ono guranje glavicom što sam vam sinoć pisala.
Voći, srećna godišnjica, mi smo preksinoć pričali o našim prvim izlascima i do trećeg se sećam njegovih odevnih kombinacija [sm=smiley36.gif]
Joj, kako mi prija kada vidim da me hrabrite, to stvarno znači, trudiću se da ulazim da vas bodrim, vas koje sledite.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>