marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (30.1.2016 21:56:35)
|
Alex ne razumem zasto se "izborila" za epidural. PIsalo je da je epidural sada besplatan i dostupan svima koji hoce i mogu. Osim ako nije do zdravstvenog stanja koje sprecava davanje epija, ne znam sta je sad to da treba da se boris? Ja cu ih poubijati tamo majke mi rodjene ne budu li mi ga dali. Zato su i stavili da je besplatan svuda d aga ne bi davali. On je maltene standardna lekarska praksa u svetu. Uhhhh, vec mi radi zivac....ZASTo da se zena muci ako on postoji??? Nije mi jasno. Alex ako verujes, bila je jednu nedleju kod brata od onih 40 dana prvih, pa kod devera nedelju dana, pa kod cerke svoje pa kod brata opet dve nedelje. Ja sve mogu da razumem, ali da se neko kao ciganin cergar set__a i kesa ljudima na grbacu, stvarno nema smisla. Ali dobro, to je njena sramota. Najbolje-danas je otisla do prodavnice (i nema je sat vremena jer je savatala nekog na ulici od nesrecnika koje je nisu videli na vreme ili nisu uspeli da se sakriju), a mm doneo kofer njen i stavlja u gepek. Tek mu ona nasred ulice prilazi "Sta je to moje vec poceo da utovarujes, jedva cekas da me se otarasis????" DVA MESECA zeno, prek....a si i Bogu i narodu, koliko ti je dosta da sedis, 20 godina?!?1? Nimfa...nemoj bre da dizes teske stvari, sto trazis nevolju? Sredi se maksimalno....Nadam se da si ok...[sm=smiley13.gif] Borice ....lepotice, hocemo da opletemo jedno...Uzicko kontrakorak ovako sa stomacima malo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]? Kiss!
|
|
|
|