vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (29.1.2016 10:27:55)
|
Lepe moje...dobro jutro, bas sam se lepo nacitala. LIsa [sm=bravo.gif][sm=duda.gif] jedva cekam da vidim i procitam lepe novosti. Zlato maleno, nadam se da nemas tremu i da si dobro, ljubimo te! Krin 40, nasmeja me sa tom pricom za unucice [sm=smiley36.gif] Ja sa radjanjem zavrsavam u aorilu, ne znate koliko mu se radujem. Marinchice, nemoj da se forsiras, meni majke mi dodje da pozovem nekog za pomoc kada budemo bili u finisu pred porodjaj, mama, sveki da se stan sredi i izglanca, samo se stvarno nadam da cu stojicki da izdrzim peglanje i ostale stvari. alex [sm=smiley31.gif] Popkice, ma nece valjda toliko da ceka bebironac, nadam se da priprema teren za izlazak, eto Isi ocekujem da nam se najdalje javi do jutra da se raskrstila, toliko su je izmaltretirali da ja nemam reci, meni je neshvatljivo da u 21-om veku postoje ovoliki degenerici koji zenu u najosetljivijem stanju toliko peglaju kojekakvim glupostima. Hajde devojke, kada se vratim posle podne sa Tornika da vidim nove teme [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|