RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 17:35:19)

A ti si ih trpela? Bravo Alex. Ja nisam nikad [sm=smiley1.gif]
Voci sta je to s nama tolike tegobe. Ja cim mi legne uplata odoh u kupovinu. kako stvari stoje ja necu ni ustajati u 8.mesecu piskicu na onu bolnicku posudu. Idem da zavrsim to i gotovo, spisak postoji, jos jedno lesenje novcanika i onda mir. A tako pokusavam da sam srecna sto mi stize moj Matija, i tako mi kvari sve nesto tu srecu, cim jedno prodje drugo sastavi...[sm=smiley19.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 17:35:30)

E onda kod mene nece biti uopste krvarenja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],jer su poviseni,odo da stavim slicicu,obecala al nikako da se set_im
Marince jesam ih trpela.pogotovo onu babu u Visegradskoj,salt_er 3,ponasala se kao da smo mi iz provincije stoke,dobro je da nemoram sad da je gledam,verovatno bi je zadavila

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 17:40:16)

Marincice, mogu to biti kontrakcije, a i ne moraju :). Kad budu porodjajne, to ces znati :). Ja sam na Mirijevu. Ja cu ipak gradska, nije mi bila toliko strasna sad u oktobru kad sam lezala tamo [sm=smiley1.gif]
Voci, cuvaj se, breeeeee

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 17:54:21)

radila sam magnet u novembru pre godinu i po, samoinicijativno, bas zbog planiranja trudnoce, jos tada je bio ocajan nalaz, ali sa utesnom recenicom, da ce mozda bebica gurati to malo nazad da nece toliko boleti, ja sam se malo nadala,. ali sam se zajeb...
Nema sta, nema nicega za bolove, nikakvo mazanje, nikakvo masiranje, grunem Brufen pre spavanja, juce sam dan provela placuci od bolova, sinoc narocito, ali nema se kud. Razumem te Marinchice, ja sam u raspadnom stanju, izdrzace se jos neko vreme., stizu nama nase srecice, nadam se samo da se bar sa Damjanovih tri meseca vratim u teretanu, nema mi zivota bez nje. Jedva cekam da se vratim u normalu. Volim svoj stomak, volim svoje dete najvise na svetu, ali dugo traje trudnoca, predugo, sve je ovo bez veze, narocito kada te svaka kost boli jos od drugog meseca trudnoce.
Alex ti ces biti super porodilja, bez mnogo muke sa krvarenjem.[sm=smiley36.gif]

Ella2407 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 18:29:53)

Dobro vecee stomacicii dragii..
Nimfa
Dobro nam doslaa..
Vocii,bas mi je zao sto te to namuciloo :((
Veliki poljubac za sve stomacice
Ja se danas nesto posebno smorila na poslu,sinoc sam slabo spavala,mm se nesto razbolioo pa takoo.. Oko njega..
Sad sam se izvalila i ne mrdaamm..
Sutra idem na pregled :)) nadaam se da je svee okeeej..
I da cu imati sta da i viidiimmm [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 18:41:49)

Pozz [sm=nosecka.gif].Bila sam kod mog doce privatno na UZ da mi da snimke da bih mogla da otvorim bolovanje.Danas sam punih pet nedelja,kaze da je za sada sve super ,vec se vidi plod,izgleda mu sve tako da ce se srce cuti vec za tri cetiri dana,ali ipak cemo taj uz odraditi za sedam dana da me ne cima.Tako da,nadam se da ce sve ti biti ok.Ivana pa blizu smo,ja sam kod Bogoslovije

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 18:49:35)

O, Marincice i Voci, vi vec znate i imena svojih deckonja! Prelepa su! [sm=bravo.gif]
Ako Bog da kad se porodim videcu kog mi je pola dete, mada imamo imena za oba pola, Sergej ili Angelina. Moj sincic je rekao da ce beba da se zove Andjela! [sm=smiley36.gif][sm=9nebesa.gif]

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 18:52:33)

Tako trudnice nove, javljajte se sto cesce, bas je to lepo. Nimfa dobrodoslicu da pozelim i tebi.
Drage moje Voci, Marince zao mi je sto vas toliko boli kicma.Kad procitam kako svoje bebe oslovljavate sa Matija,Damjan raznezim se, mi nasu vec uveliko zovemo Todor, resili smo, odnosno L je doneo konacnu odluku kako ce mu se bata zvati. Jedva cekam da ga upoznam, mm i L bacaju avioncice od papira, L galami, a on me samo sutira. Ja nemam pojma kad ce mi leci uplata trudnickog.
Popkice, divna imena[sm=bravo.gif]takodje

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 19:03:29)

Ella ma naravno da ce se videti, a ti se cuvaj tih sugavih virusa, izoluj muza[sm=smiley36.gif]
Krin bas sam srecna zbog tebe i bebice[sm=bravo.gif]
Popkice, mi smo davno odlucili za ime, hvala bas mi je drago da ti se svidja i ostalima.
Marinche, nekako sam u dubini duse znala da si i ti muska mama.
Ja bi se javljala, ali se bojim da me ne opominju[sm=smiley1.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 19:37:34)

I ja sam isto...mislim da je bila devojcicaq da bih se iznenadila. Nase ime je u pripravnosti od 2000 godine. kad smo navrsili prvu godinu zabavljanja.
Ja sam celu noc jaukala i arlaukala, mislim da cu vec u 8 da se komiram.
Borice, ne znam jel imas ti, ali ja ga em zovem po imenu, em imam takve napade neznosti, kad bih samo jedan trbusnjak mogla da napravim da poljubim sama sebi stomak. Mislim da cu ga smozditi kad ga se docepam[sm=smiley36.gif] Jadno dete [sm=smiley1.gif]
Moj doca je imao hitan porodjaj danas, ostavio nas 30 trudnica na cedilu(al aj opravdano), i izadje sestra i kaze ko hoce kod zamene ko nece vracamo papire dodjite kad vas zakazu. Cekala sam 2 sata vec tom trenu. Ma rekoh ulazim ko i da je. Fina zenica. zanimljivo, pre manje od nedelju dana sam dala 5500 za UZ da saznam pol. Kako je stavila ono cudo na stomak-aha vidi kako mi se ponudio....a jel znate pol. Ma reko da ne znam. a deckic je. E bas ti hvala sad kad sam se olaksala za pola hranilice[sm=zmeden.gif] Tuc-muc pa kao mozda ce ovde CR biti resenje zbog mioma. Ko samar da mi zveknula....
Popkice brojis sicu a? Ja mislim da cu ja trceci na porodjaj ako se tegobe ovako nastave, samo da se zavrsi. I tvoja imena su lepa, oba mi se svidjaju!

Nimfa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 19:44:16)

Pozz[sm=nosecka.gif], evo da mahnem, ceo dan trckamo sa E po kuci i svadjamo se, dosta je zivahna i tvrdoglava , a danas je bas uhvatile neke posebne lutke.
Inace ja se dva dana od frizidera ne odvajam pocinjem bas da se plasim za kilazu. Sutra idem da radim neke analize i iskreno jedva cekam i to da zavrsim da ne razmisljam o tome bar neko vreme .

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 19:46:41)

Neka je ziv i zdrav deckic. Ma zaradicemo mi za hranilice, opusteno, ne postoji novac koji ne bi dala svaka od nas samo da bude mirna i da vidi da je sve u redu, zar ne?
Popki divna su imena. Divna!!!!
Ja cu se bas javiti ujutru, nadam se da necu biti lose. Ali se tako vise jezim od pomisli da trebam izaci u setnju, kada to kida i trulo se raspada, kada svako zadovoljstvo prelazi u nezadovoljstvo.

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 19:50:23)

Trudnicice samo da vas posetim i mahnem[sm=smiley1.gif]

Lisa, Popki, Isi jos malo![sm=smiley31.gif]

Marince zeno, kao juce sa si ugledala [sm=modricrtici.gif] a vec 25 nedellja , leti vreme!

Ljubimo vas sve!

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:02:16)

Krin, da se prolepsa vreme pa da pijemo kafu :). Bas mi je drago da je sve ok, cekamo srce za nedelju dana.
Marincice, ja sam dala 8000 pre deset dana, a u petak idem na ekspertski. Pri tom, o parama bolje da ne pričam, kolicaaa mi trebaju. Između Visegradske i Gradske ipak biram Gradsku, nije uopšte toliko strasno :)

isidora88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:15:01)

Da mahnem samo. U haosu sam. Drzite fige da me porode vise, pritisak divlja i dalje. Ne mogu vise, imam i strasne glavobolje...
Voci draga bas mi je zao da te muci kicma toliko[sm=smiley13.gif]jos malo pa ce stici tvoja srecica i bice bolje[sm=bravo.gif]
Bas ste svi lepa.imena izabrali. Nas sinak ce biti Aleksej ako bog da[sm=smiley1.gif]
O parama bolje da me pricam, ova trudnoca me je kostala boga oca, nakupovah se lekova, ultrazvukova vise od 15 kom. Jos nisam dobila novembarsku platu[sm=hudicek1.gif], ludim. Kad ki najvise trebaju pare ome kasne naravno[sm=smiley19.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:22:55)

Isi stvarno nisu normalni [sm=zmeden.gif],namuci se sa pritiskom a oni bas nista [sm=zmeden.gif]
Prispavalo mi se ali necu jos,sta cu nocas...jedva cekam da prodju jos ovih tridesetak dana,skinemo serklaz i da se svakog casa nadam bebi,mastam kakva ce biti,hoce li imati kosicu ili ce biti prava celava beba [sm=smiley1.gif],zivim za taj trenutak da je uzmem u narucje i volim najvise na svetu

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:23:52)

Isidora, držim pesnice da sve bude ok!
Nasa devojčica ce biti Andrea, a da je dečak bio bi Todor :)

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:35:21)

Odosmo u off sa temom, ali divna su imena dragi roditelji!
Isi za tebe najveci [sm=smiley31.gif], ja nemam reci o porodilistu u NS, jednostavno nemam, narocito zato sto si koleginica, narocito zbog toga!!!
Zelim ti od srca samo da se lepo raskrstis sa porodjajem, a pritisak ti uopste nije dobar, ti sa ful terapijom, imas takve skokove, oni hoce kako su zabidzili, ja bi ih poklala, nisu normalni!!!

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:38:06)

Isi navijamo da te uskoro porode i upoznas svog Alekseja. Alex, i tebi se bas priblizilo,jos malo i ti ces se druziti sa svojom bebicom. Ella bice sve u redu, javljaj kako je bilo sutra, Krin [sm=bravo.gif] za bebicu, Ivana super su imena.
UM pozdrav i od nas za vas tri[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 20:47:16)

Voci sve znas,katastrofa sta rade.
javljam se sutra, nadam se sa lepim vestima[sm=smiley1.gif]
Drzite fige da se sve pozitivno resi. Ljubim vas

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 21:30:20)

Bas volim kada se ovako raspisemo, ali mi je zao sto svaku nesto muci! Isi, zao mi je zbog pritiska,ali dace Bog i uskoro ce sve to proci, a doci ce lepi dani sa bebom. Voci, Marince, ja recimo vec 2 meseca imam uzasne tegobe sa karlicom, boli jako, narocito desna prepona,stidna kost i ljudi moji, s oprostenjem, boli me i vagina i ne znam je li to normalno! Izvinjavam se na izrazu!

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 22:07:43)

Ma uzivaj Popkice, volela bi da me sve to boli al' od sedmog, sve mi se ovo krenulo desavati u drugom I do dana danasnjeg nisam zapamtila da me manje boli, samo gore svaki dan.
No, necu se zaliti, ja sam jaka zena, ne dam se.
Obozavam raspisane dane u [sm=nosecka.gif]temi, bas volim kada se javljate.
Sve vas grlimo I zelimo miran I lep san.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 23:40:58)

Lepo I mirno spavajte [sm=nosecka.gif]
Isi drzimo fige da ti zakazu sutra,srecno

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (26.1.2016 0:51:26)

Jedan kasni pozdrav, u sitan sat, iz dojiljske poze. [sm=smiley36.gif]
Nadam se da ste mi sve dobro, zagrljaji i poljupci za sve.
Mi rastemo, ručkamo, mazimo se... [sm=smiley1.gif]
Mislim o vama, bodrim vas, uz vas sam, iako nemam vremena da vam pišem.
Grliiiiiim...

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (26.1.2016 6:11:58)

Mamamaj nedostajes pogotovo u sitne sate,veliki grlisa za vas!
Probudila se pre sat vremena I nemogu da zaspim[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>