vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] (25.1.2016 17:11:45)
|
E evo mene! Prvo dobar dan tj predvece, ja sam malo pre stigla kuci, isla po najgluplju stvar na svetu, a to su papiri od bolovanja, nosila doznake u bolnicu, ne bi li se sve otpostovalo. Draga Nimfa, dobro ti nama dosla, jedne idu druge dolaze i tako neka bude uvek, to ciklicno smenjivanje. Voci je juce smuckala bombonice sa djumbirom, pila cajeve sa limunom, jela vocke, pravila sam kiflice i ceo dan juce prestajala, da sam se sinoc onesvestila u krevet. Zato me i nije bilo duze vreme. Marinchice, ja ne znam kako da te posavetujem, vodi racuna svakako oko masiranja i svega, ja umirem i najblizi termin za objasnjavanje kako se osecam sada trenutno, je, da mi je kicma bolna poput trulezi....[sm=smiley19.gif] Pokice, proci ce i nervoza, kada ti tm stigne, ima da se nauzivate, mali ce se smiriti a i ti sa njim. S obzirom da si drugorotka, msm da ce stvari ici malo brze ovog puta. Ivana [sm=smiley31.gif] Alex, Borice...Emicee, mega....ljubimo vas. nadam se da nisam nekoga zaboravila. Marijance ko je tebe rastuzio. Mrzim hormonske oluje, tako sam bila ocajna nekoliko puta po par dana, da sam mislila da ulazim u psihozu.
|
|
|
|