|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
19.1.2016 15:41:42   
vocicana
Sensa cestitam lepotice!!!! Zelim ti laku i lepu trudnocu, znala sam. Vucemo za nosice i ostale cekaliceeeeee!!!!!

Krin meni je to zao, bas je mala ali sta je tu je,bas su nam deca hibridna, dusa moja.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 576
19.1.2016 15:58:51   
nikiteki
Bravo sensa bas mi je drago zbog tebe.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 577
19.1.2016 16:49:57   
Doroty
Sensa, draga čestitam ti od srca!!!! Rekoh ja crtica je crtica, bravo!! Sad lagano, čuvajte svoje mrvice.
Jao, krin sad čitam za devojčicu..baš rano, ja sam dobila sa punih 14. Nek' su živi i zdravi, valjda je to normalno ovim generacijama. I moja ćera je krupna, najviša je u nultom, nosi 33 broj cipela. Ja se zezam da će imati nogu 45, pravićemo joj patike po narudžbini, hahaha..

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 578
19.1.2016 17:41:55   
krin 40
Dorory cekamo tvoju i Marinu O.Valjda vase idu prvo..Bice jis beba uskoro osecam:):D

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 579
19.1.2016 17:56:40   
IvanaSK RR
Cestitam! Ma, divno! Svima vam zelim ovih dana dve crtice!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 580
19.1.2016 19:34:00   
Mara05
user posted image user posted image user posted image user posted image Sensa.....diiiivvvnnnooooooooo user posted image user posted image user posted image

Ja sam juče bila kod moje doktorke i rekla mi da iskuliram malo user posted image user posted image . Kaže da su mi svi rezultati odlični, bar što se tiče hormona...čak i u delimično zapušenim jajovodima ne vidi veliki problem. Da se opustim do marta, da ne pratim ništa pa da onda zakažem laparoskopiju ukoliko bude bilo potrebno. I da, da popijem malo crnog vina pre mućkanja user posted image .
Ona misli da je to lako i da ja imam vremena na pretek...čekaj sad malo, pa onda još malo i tako u nedogled. Takođe mi je rekla i da ne pratim folikulometriju jer se po hormonima vidi i da imam ovulacije i da pucaju folikuli. Bem li ga ja sad, da li da je poslušam ili ne? Da sam se opteretila jesam, priznajem, posebno u poslednja dva-tri meseca, baš ne mogu da se iskuliram. Čim započnem temu bebe ja se raspekmezim, evo i sad user posted image . Mm neće ni da priča sad na tu temu jer se odmah rasplačem user posted image user posted image . Možda stvarno treba da batalim sve na mesec-dva pa da nastavim dalje. Nisam pametna.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 581
19.1.2016 20:22:34   
vocicana
Ma znala sam da si ti zdrava zenica, toliko me podsecas na mene u periodu kada je sve vise doslo preko glave, samo sto ti radis dugo na bebi, mi nismo toliko dugo.
Vazno je da nema prepreka za zacece u tom biohemijskom smislu, sve ostalo ce biti kada je rekao ovaj odozgo, a takodje znam koliko to boli kada se toliko puta nadas...prenadas...pa razocaras! Zato gruvaj vino i samo se opusti.
Kad ti kazem, videces kako ces se radovati i smejati kada budes citala koliko si propatila, da si znala da prestanes na vremeuser posted image , ne brini dragaaaa......

< Poruku je uredio vocicana -- 19.1.2016 20:23:22 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 582
19.1.2016 20:37:16   
krin 40
Maro ja sam za to da ispratis O makar trakicama.Imas u mojim starijim porukama sta ja mislim o tom njihovom opusti se,ma sve ok,a bebe nema.Realno,i ja sam za to,ali da toliko cekam...mislim da ti ne mozes da muckas a da ne mislis na bebu.Jedino sto podrzavam je da kada upecas O,zveknes vino ili sta volis.Ipak ti sebe najbolje poznajes

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 583
20.1.2016 8:06:40   
nikiteki
Dobro jutro cekalice

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 584
20.1.2016 9:18:29   
AnaAna1
Sensa cestitaaaam i zelim ti laku i bezbriznu trudnocu! :)

Maro jel ste proveravali bese i spermogram?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 585
20.1.2016 10:35:03   
Doroty
Jutro i od mene...

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 586
20.1.2016 12:02:08   
krin 40
jutro drugarice..sta ima novo.Sta je sa Ikkom? Ko ovulira a ko mucka? :)

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 587
20.1.2016 12:43:15   
Doroty
Meni je danas 9dc, upravo naručen čaroban prah user posted image šatavari...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 588
20.1.2016 12:58:02   
krin 40
e neka si Doroty,mora i tebi da pomogne,jos bolje da si ga pila od prvog dc,ali nikad nije kasno.Ja javila mom doci da sam trudna,i da ne planiram uz do februara.Rekao je da ne moze tako.Moram da idem u ponedeljak kod njega,i sa snimkom uz da odem u dom zdravlja i da odmah otvorim bolovanje.Ne da mi da radim po ovom mrazu ni da se smucam po Bgd(tako on kaze).Tako da ipak idem na uz pre ocekivane srcane radnje,a to ne volim.Sta da se radi.Mozda je u pravu.U obe sam trudnoce rintala,mozda je vreme da i ja cooliram.Malo mi je milo kada znam kako mi je doktor brizan

< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 13:01:49 >

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 589
20.1.2016 13:10:56   
Sensa86
Hvala ,hvala puno na cestitkama. user posted image
Doroty bas mi je drago,ja sam zatrudnela drugi mesec od koriscenja shatavarija 😊
I da cujem,kao sto i Krin pita koga sad cekamo za navijanje?
Gde je Ikka?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 590
20.1.2016 13:12:32   
krin 40
Sensa kako se ti osecas,imas li neki simptom?

< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 13:13:38 >

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 591
20.1.2016 14:37:30   
Sensa86
Bas nista. Nigde nista. Osim sto mi je zima kad izadjem napolje user posted image Ni grudi,ni umor,ni stomak,ni sekret,da nisam uradila test ne bi nikako mogla da posumljam na T. Do pre 2-3 dana sam osecala vrelinu i vrucinu ali je proslo. A ti?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 592
20.1.2016 14:40:53   
krin 40
skoro isto.Dobro,ja sam imala sekret,imam i dalje,ali to mi valjda normalno postalo.Spavalo mi se,sada ni toga vise nema.Sve u svemy,skoro nista

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 593
20.1.2016 14:47:05   
nikiteki
zene kad ste radile test jer na ocekivanuuser posted image ili ranije

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 594
20.1.2016 14:50:13   
Doroty
Sensa, jesi pila i za vreme ciklusa?

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 595
20.1.2016 14:55:12   
Sensa86
Jesam odmah cim dobijem i dok se ne zavrsi O. I tako 2 meseca.
Niki ja sam uradila test 5dana pre ocekivane user posted image i pokazao je crticu.

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 596
20.1.2016 14:56:44   
krin 40
i ja sam pila ceo ciklys.Niki ja sam uradila 25 dc i to uvece

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 597
20.1.2016 14:57:39   
Sensa86
Ja sad razmisljam da li da otkazem more u julu sto sam rezervisala ili da idem. Bicu 7 mesec.user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 598
20.1.2016 15:01:39   
krin 40
ja ne bih isla.Ja se u kupaci skidam samo kada u njemu i dobro izgledam.Ja ne bih volela da te u julu vidim u kupacem a ni sebe,hahaha

< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 15:02:51 >

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 599
20.1.2016 15:17:34   
nikiteki
ne znam da li da uradim test ili da cekam 28 treba user posted image vestica da stigne

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here