Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 15:41:42
|
|
|
|
vocicana
|
Sensa cestitam lepotice!!!! Zelim ti laku i lepu trudnocu, znala sam. Vucemo za nosice i ostale cekaliceeeeee!!!!! Krin meni je to zao, bas je mala ali sta je tu je,bas su nam deca hibridna, dusa moja.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 15:58:51
|
|
|
|
nikiteki
|
Bravo sensa bas mi je drago zbog tebe.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 16:49:57
|
|
|
|
Doroty
|
Sensa, draga čestitam ti od srca!!!! Rekoh ja crtica je crtica, bravo!! Sad lagano, čuvajte svoje mrvice. Jao, krin sad čitam za devojčicu..baš rano, ja sam dobila sa punih 14. Nek' su živi i zdravi, valjda je to normalno ovim generacijama. I moja ćera je krupna, najviša je u nultom, nosi 33 broj cipela. Ja se zezam da će imati nogu 45, pravićemo joj patike po narudžbini, hahaha..
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 17:41:55
|
|
|
|
krin 40
|
Dorory cekamo tvoju i Marinu O.Valjda vase idu prvo..Bice jis beba uskoro osecam:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 17:56:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cestitam! Ma, divno! Svima vam zelim ovih dana dve crtice!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 19:34:00
|
|
|
|
Mara05
|
Sensa.....diiiivvvnnnooooooooo Ja sam juče bila kod moje doktorke i rekla mi da iskuliram malo . Kaže da su mi svi rezultati odlični, bar što se tiče hormona...čak i u delimično zapušenim jajovodima ne vidi veliki problem. Da se opustim do marta, da ne pratim ništa pa da onda zakažem laparoskopiju ukoliko bude bilo potrebno. I da, da popijem malo crnog vina pre mućkanja . Ona misli da je to lako i da ja imam vremena na pretek...čekaj sad malo, pa onda još malo i tako u nedogled. Takođe mi je rekla i da ne pratim folikulometriju jer se po hormonima vidi i da imam ovulacije i da pucaju folikuli. Bem li ga ja sad, da li da je poslušam ili ne? Da sam se opteretila jesam, priznajem, posebno u poslednja dva-tri meseca, baš ne mogu da se iskuliram. Čim započnem temu bebe ja se raspekmezim, evo i sad . Mm neće ni da priča sad na tu temu jer se odmah rasplačem . Možda stvarno treba da batalim sve na mesec-dva pa da nastavim dalje. Nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 20:22:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ma znala sam da si ti zdrava zenica, toliko me podsecas na mene u periodu kada je sve vise doslo preko glave, samo sto ti radis dugo na bebi, mi nismo toliko dugo. Vazno je da nema prepreka za zacece u tom biohemijskom smislu, sve ostalo ce biti kada je rekao ovaj odozgo, a takodje znam koliko to boli kada se toliko puta nadas...prenadas...pa razocaras! Zato gruvaj vino i samo se opusti. Kad ti kazem, videces kako ces se radovati i smejati kada budes citala koliko si propatila, da si znala da prestanes na vreme , ne brini dragaaaa......
< Poruku je uredio vocicana -- 19.1.2016 20:23:22 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 19.1.2016 20:37:16
|
|
|
|
krin 40
|
Maro ja sam za to da ispratis O makar trakicama.Imas u mojim starijim porukama sta ja mislim o tom njihovom opusti se,ma sve ok,a bebe nema.Realno,i ja sam za to,ali da toliko cekam...mislim da ti ne mozes da muckas a da ne mislis na bebu.Jedino sto podrzavam je da kada upecas O,zveknes vino ili sta volis.Ipak ti sebe najbolje poznajes
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 8:06:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 9:18:29
|
|
|
|
AnaAna1
|
Sensa cestitaaaam i zelim ti laku i bezbriznu trudnocu! :) Maro jel ste proveravali bese i spermogram?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 10:35:03
|
|
|
|
Doroty
|
Jutro i od mene...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 12:02:08
|
|
|
|
krin 40
|
jutro drugarice..sta ima novo.Sta je sa Ikkom? Ko ovulira a ko mucka? :)
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 12:43:15
|
|
|
|
Doroty
|
Meni je danas 9dc, upravo naručen čaroban prah šatavari...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 12:58:02
|
|
|
|
krin 40
|
e neka si Doroty,mora i tebi da pomogne,jos bolje da si ga pila od prvog dc,ali nikad nije kasno.Ja javila mom doci da sam trudna,i da ne planiram uz do februara.Rekao je da ne moze tako.Moram da idem u ponedeljak kod njega,i sa snimkom uz da odem u dom zdravlja i da odmah otvorim bolovanje.Ne da mi da radim po ovom mrazu ni da se smucam po Bgd(tako on kaze).Tako da ipak idem na uz pre ocekivane srcane radnje,a to ne volim.Sta da se radi.Mozda je u pravu.U obe sam trudnoce rintala,mozda je vreme da i ja cooliram.Malo mi je milo kada znam kako mi je doktor brizan
< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 13:01:49 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 13:10:56
|
|
|
|
Sensa86
|
Hvala ,hvala puno na cestitkama. Doroty bas mi je drago,ja sam zatrudnela drugi mesec od koriscenja shatavarija 😊 I da cujem,kao sto i Krin pita koga sad cekamo za navijanje? Gde je Ikka?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 13:12:32
|
|
|
|
krin 40
|
Sensa kako se ti osecas,imas li neki simptom?
< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 13:13:38 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:37:30
|
|
|
|
Sensa86
|
Bas nista. Nigde nista. Osim sto mi je zima kad izadjem napolje Ni grudi,ni umor,ni stomak,ni sekret,da nisam uradila test ne bi nikako mogla da posumljam na T. Do pre 2-3 dana sam osecala vrelinu i vrucinu ali je proslo. A ti?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:40:53
|
|
|
|
krin 40
|
skoro isto.Dobro,ja sam imala sekret,imam i dalje,ali to mi valjda normalno postalo.Spavalo mi se,sada ni toga vise nema.Sve u svemy,skoro nista
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:47:05
|
|
|
|
nikiteki
|
zene kad ste radile test jer na ocekivanu ili ranije
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:50:13
|
|
|
|
Doroty
|
Sensa, jesi pila i za vreme ciklusa?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:55:12
|
|
|
|
Sensa86
|
Jesam odmah cim dobijem i dok se ne zavrsi O. I tako 2 meseca. Niki ja sam uradila test 5dana pre ocekivane i pokazao je crticu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:56:44
|
|
|
|
krin 40
|
i ja sam pila ceo ciklys.Niki ja sam uradila 25 dc i to uvece
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 14:57:39
|
|
|
|
Sensa86
|
Ja sad razmisljam da li da otkazem more u julu sto sam rezervisala ili da idem. Bicu 7 mesec.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 15:01:39
|
|
|
|
krin 40
|
ja ne bih isla.Ja se u kupaci skidam samo kada u njemu i dobro izgledam.Ja ne bih volela da te u julu vidim u kupacem a ni sebe,hahaha
< Poruku je uredio krin 40 -- 20.1.2016 15:02:51 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 20.1.2016 15:17:34
|
|
|
|
nikiteki
|
ne znam da li da uradim test ili da cekam 28 treba vestica da stigne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?