Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 7:48:13
|
|
|
|
Sensa86
|
Evo me. Citala sam vas odjutros I placem. Bas me dirnulo koliko smo svi za jednog jedan za sve. Maro stvarno si borac,svaka cast! Ja jutros radila test ,23 dan i tek tek se nazire druga,mislim da samo ja mogu da je vidim. Ponovicu opet sutra
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 8:37:25
|
|
|
|
vocicana
|
Sensa? Jao draga pa sta lepse cuti a ovako rano? Hajde jedna slicica tog testica..,.please. ?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 8:58:55
|
|
|
|
krin 40
|
trudna si????jeeeee....pusti test idi po betu.Pa da,moze...ako je meni bila 431 26dc,to je to i kod tebe.Tri puta ura za shatavari i bracu Indijce.Aj brzo javi,sad ako izvadis bice do pola dva
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 9:00:18
|
|
|
|
nikiteki
|
Sensa draga kao što kaže vocicana posalji nam sliku testa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 10:29:01
|
|
|
|
Doroty
|
Jutro!! Sensaaaaaa Druga crta je druga crta, ja mislim da je to to !! Jeee, krenulo nas!!! Meni prosla. jutros nema nista, 6. dan, prelepo. ja krecem u akciju jos veceras, hihih
< Poruku je uredio Doroty -- 17.1.2016 10:30:02 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 10:48:16
|
|
|
|
Sensa86
|
Nisam jos nista sigurna svetla je crtica i bas je jaaaaaako rano. Pokusala sam da postavim sliku ali nece ili ja ne znam Samo sam vama rekla,javicu vam sutra kakvo je stanje kad ponovim test. Jos se ne radujem,ne smem...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 10:54:40
|
|
|
|
nikiteki
|
probaj preko slikomata da postavis sliku
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 11:21:39
|
|
|
|
krin 40
|
Sensic za betu nije rano,sto je ne uradis,i nema sta da razbijas glavu.Sto pre potvrdis betu mozes sa krenes sa utrogestanom zbog sr..a od pre.Nije bre rano...p.s Doroty poruci shatavari:)
< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 11:22:39 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 11:25:45
|
|
|
|
emicaa
|
Sensa ja navijam da je to to,ajte sve jedna za drugom da ispraznimo ovu temu
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:19:07
|
|
|
|
Ikka
|
Sensa86 pa bravoooooooooooooo Druga crtica je druga crticaaaa nema tu sta!vadi betu i potvrdi nam lepu vest!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:20:11
|
|
|
|
krin 40
|
od uzbudjenja sto je Sensa trudna,zaboravih Vam reci da sam jutros rekla mojim ukucanima da cemo mozda dobiti bebicu:-* Ikko radi test
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:25:23
|
|
|
|
Ikka
|
Jaooooooo pa krin konacno si rekla:))))kako si samo izdrzala do sada? Kako su reagovali daj malo detalja:)))))) i da sta je taj shavatari hocu i ja da znam sta se radi s tim? :) Ja evo, ako omane danas sutra cu ga raditi, boli me stomak ocekujem svaki cas, sinoc me jako boleo i nista, pa smo cak i muckali i onda ocekujem ajde ako treba da krene sad ce, pogurali smo, kad nista jos uvek.....grudi bolne ali mekane.....jooooj:)
< Poruku je uredio Ikka -- 17.1.2016 12:37:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:35:10
|
|
|
|
Mara05
|
Sensa, divno. Nadam se da je to to i da će sve biti ok. Ikko, držim fige. Krin šta si se stisla, daj malo detaljnije, reakcije i sl. Jao, ja svaki mesec zamišljam kako ću saopštiti mužu. Kako god da mu kažem, rasplakaće se. Valjda ćemo dočekati taj trenutak. Hajde žene da oslobodimo ovu temu što pre. Hoću i ja taj shatavari, kako se već zove. Mislim, ako su mi jajovodi zapušeni neće pomoći, ali nema veze. Da poboljšamo libido :D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:37:31
|
|
|
|
vocicana
|
Ikka, pa sve bude slicno kao pms, a onda se iznenadis Ja navijam da utrojcimo ovo nase stanje! Krin, Sensa, Ikka I sledeci krug, super bi bilo, jos 3 I to je to. Maro nadam se da si dobro, ja ti saljem jedan topli
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:39:04
|
|
|
|
vocicana
|
Imas jednu temu kako ste saopstiti dragom da ste , prelepih prica ima, moja je bila simpaticna, mm I ja se I dan danas smejemo na njegovu reakciju, a ti vidi I procitaj.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:39:28
|
|
|
|
Ikka
|
Vocicana, jaoooo iz tvojih usta u bozije usi :) skakala bih od srece.....sad sve trcim u wc i proveravam....... :(
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:39:38
|
|
|
|
krin 40
|
To me Sensa nagovorila da pijem.Shatavari.Izguglaj,ima i u predhodnim porukama.Morala sam da kazem jer spavam gde sednem,zaspacu i na wc solji.Odusevljeni su.Mi smo pre odluke da pravimo trece pricali sa njima.Veliki su,to je bila i njihova odluka.Sin me zeza da ga ceka pakao jer ce mene da tresu hormoni najjace kad on bude polagao u junu prijemni za fax:-P.Cerka je rekla da se nada bratu,jer steta je radjati jos jedno zensko kada ne moze biti lepa kao ona.Generalno a i ocekivano,najsasavije se ponasa mm,koji je ujedno i najemotivniji clan nase porodice.Svaku cas pita jesam li gladna,javlja se kad podje u wc.Zvao ga komsija u kladionicu,rekao je da ne moze da ide jer "smo trudni"...MI? Ako ovo uspe,bice to praviiii cirkus
< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 12:41:53 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:42:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sensaaa, divnoooo, tako je meni bilo u prvoj trudnoći, druga crtica jedva vidljiva... Krin, pricaj kako su tvoji reagovali, bre, nemoj da ti dodjem! Ccccc Evo sad vidim da si pisala, divnoooo, deca su ti geniji, a muz je luuuuuuud
< Poruku je uredio IvanaSK -- 17.1.2016 12:44:04 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:43:27
|
|
|
|
Ikka
|
Hahahhahahha jao krin pa to je vec pocela porodicna ludaja od srece :))))i svaka cast na sinu koji krece vec na fax u junu wow!rekoh ja da si ti zenka zmaj. A muz, neka ga nek sedi i on kuci kad je trudan😂😂😂😂😂ti sad uzivaj ! ja ne znam jos uvek ali mislim da je to ludilo od emocija
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 12:49:36
|
|
|
|
krin 40
|
ne znate vi sta je ludilo dok ne upoznate mog trudnog bracnog partnera.Pa ja pravim razlike od deset god izmedju dece da se njemu vrate hormoni u normalu,xaxaxa.Procitajte moja dva posta u temi OCEVI NA PORODJAJU:-P:-P:-P.Sensa je nasa trudnjacica
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 15:19:08
|
|
|
|
AnaAna1
|
Sensa slikaj pa idi na www.slikomat.com pa ubaci tamo sliku i kopiraj kod za forume ovde :) Hahaha Krin pa bas super sto se tako lepo slazete i sto cete svi zajedno biti trudni Ja jedva cekam, mm je i ovako mnooooogo pazljiv prema meni, i prelepo se slazemo, ne mogu ni da zamislim sta ce tek da bude kada zatrudnim i kada se porodim a sto kazete staaalno razmislajm o tome kako cu da mu saopstim Krin, gde si kupovala tu biljku kako vec rece da se zove? Ako je preko neta daj mi sajt da uzmem negde gde je provereno, ne bih bas da eksperimentisem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 15:24:20
|
|
|
|
Sensa86
|
Ana biljka se zove shatavari i imas je u bolje opremljenim prodavnicama zdrave hrane ili preko sajta LilaMa ajur veda. Pili smo je I ja I muz posto poboljsava i kvalitet spermatozoida, on nema sa tim problem nego ajd ne moze da skodi. Sutra vadim betu ako stignem u laboratoriju. Imam neki frka trka radni rad. Najgore mi je sto se uopste ne osecam trudno,nista od simptoma sem sto sam stalno nekako topla. Stalno mi je vrucina.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 15:29:15
|
|
|
|
vocicana
|
A povisena telesna temperatura je jedan od prvih I najsigurnijih znakova trudnoce , ja sam gorela prvih mesec dana, napolju 50 a u meni jos 50, jao bas se radujeeeeeem! Shatavari posle rodjenja bebice, da probam I to.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 17:43:16
|
|
|
|
krin 40
|
e podseti me Sensa..Lila Ma tako se valjda zove firma.Porucis i dobijes za dva dana 1200 dinara.Sensa pusti simptome,ja to nemam uopste osim sto spavam zadnja dva dana kao zaklana.Ja sad bila da decom u Uscu da sin nesto kupuje.Najela sam se kod kineza mmmm....ja mogu da zivim na toj klopici
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 17.1.2016 17:45:06
|
|
|
|
krin 40
|
citala sam da je taj shatavari posebno dobar za poboljsanje kvaliteta jc sto je meni i Doroty bitno,jer sa godinama opada broj i kvalitet
< Poruku je uredio krin 40 -- 17.1.2016 17:48:01 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?