|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
25.1.2016 21:39:11   
eca89
Bravo Branki za krecenje, super! Kad
idete kuci? Meni se evo A.vrec drugi put budi otkad je zaspala, ne znam vise sta je!
Smisljam sta da joj pravim za rodjendan i tako!
Laku noc!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 776
25.1.2016 21:45:23   
amelia
Vece mame sta se radi. Ja i mm bili u setnju i kupila sam svasta nesto bebcu pocela su ogromna snizenja. Inace ceo dan cese glavicu ima kao crvene fleke pozadi ne znam sta bi moglo biti da nije od hrane jer sam mu jedno za drugo davala kisele kasice jabuka sljiva bas mi izgledaju kisele user posted image danas je malo bolje isekla mu nokte da se ne grebe. Sad przim paprike da veceramo bas smo zagladneli...user posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 777
25.1.2016 21:55:39   
branki*
Eco ili u petak popodne ili u subotu pre podne,videcemo.uzelela sam se kuce,a i zao mi sto idemo.al,dobro,valjda cemo doci opet.kad je rodjendan tvojoj A?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 778
26.1.2016 8:03:57   
branki*
Ajde,mame,sta ste se uspavale!gde ste da pijemo kaficu!

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 779
26.1.2016 8:10:15   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Eco mene Branki. Sofiju inhaliram, pa mi u 9 dolazi Dadilja i ja brisem u citaonicu. Tek veceras imam casove.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 780
26.1.2016 8:14:39   
branki*
Kad je raspust sanjice?znam da posle 17.pocinje drugo pol.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 781
26.1.2016 8:30:41   
emicaa
Jutro,nervona sam užasno.Opet nije spavala i sad od kad je progledala zanovijeta daj ovo daj ono.Mrzim ovakav početak dana.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 782
26.1.2016 8:38:14   
Sanjica26 RR
Brank od 1.februara.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 783
26.1.2016 8:39:22   
Trcosava
Jutro i od mene. Dok imam komp da se javim user posted image

Kod nas je toplo i lepo. Komšinica ima bolovanje pa ću imati društvo. Ženi već drugi put otkazuju operaciju kile. Sad je do 9.2. u karantinu hahaha ne mrd iz kuće. Posle je još nekih 8 nedelja kući. Nadam se samo da neće biti neko žnj vreme pa da ćemo moći i da bajzamo.

Drugo nema ništa novo, danas Ana kod zubara. Nadam se da će joj izvaditi onaj zub što se klima i da zalijemo šestice. Luka prekosutra na vakcinaciju.

Jeste svi zdravi? Osim zapušenih ;)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 784
26.1.2016 8:50:27   
emicaa
Ta tvoja komšinica je neka moja user posted image i ja sam ga dva puta i sve su prilike da ću morati i treći user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 785
26.1.2016 10:23:30   
Maraj
Pozdrav i od nas....
ja se smorih od jutros... od kako sam se porodila imam jutarnje bolove u zglobovima prstiju. Ne mogu saku da skupim , pri tom i ramena mi ukocena i ujutru jedva hodam " dok se ne razmrdam".... i jutris naravno ubacim simptome u googl pretrazivac i ispadne reumatoidni artritis user posted image
jos u nekom clanku pise da nastaje kao poslwdica disbalansa hormona, nakon porodjaja a losebno dojenja
....
postavih sebi dijagnozu i smorih se....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 786
26.1.2016 11:32:48   
Sanjalicaaa
Dobro jutro mame. Nije me bilo, bili smo kod mojih na zimski raspust user posted image
Sad cu da sednem da iscitam sta sam propustila uz kaficu.
Maraj, mene jos od prvog porodjaja boli ispod desnog rebra. Evo porodih se i drugi put a nisam otisla da se prekontrolisem. I svaki put kad zaboli ja simptome i na gugl. Da ti ne pricam koju sam ja dijagnozu sebi postavila. Bolje bi nam bilo da se manemo gugla.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 26.1.2016 11:34:22 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 787
26.1.2016 11:38:08   
vocicana
Ma kakav reumatoidni artritis, gde ode Marajuser posted image .
Pusti net, proci ce, predugo si zatvorena, pogledaj temperaturu napolju. Uradi analize, najvaznije albumine i ukupne proteine u serumu, mozda ti fali neka promena u ishrani, kakav RA, znas kakva bi bila.
Ne sekiraj se i ljubi tog medenka. Na svu svoju muku da se ne nadovezujem, jos ne pripadam temi mama, nemoj da se sekiras.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 788
26.1.2016 12:20:15   
superm
Bili smo juče u Tiršovoj na uz kukova. Sve super, skinuli joj široki povoj. Stvarno ne znam u šta je to dr iz Doma z posumnjalauser posted image U svakom slučaju, dobro je.

Maraj draga, ukočena si i sve te boli od držanja i nošenja bebe. Da ti ne pričam kakca sam kada ustanem. Leđa me bole još od trudnoće. Opusti se, proći će.
Svakako konsultuj lekara ali traži uvek barem 2 mišljenja

< Poruku je uredio superm -- 26.1.2016 12:24:11 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 789
26.1.2016 12:40:43   
Maraj
joj hvala vam drage.... ja vec postavila dijagnozu... mislim se da odem da uradim antitela u laboratoriji , da budem sigurna...
konacno se ulogovah na komp, pa sam postavila i tickeruser posted image

superm super za kukice. mi cemo pocetkom februara na kontrolu , mada sam mu ja vec skinula siroki

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 790
26.1.2016 12:49:21   
vocicana
user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 791
26.1.2016 13:23:55   
marketing RR

Drage mame, već danas (ili sutra na samom sastanku) možete postaviti pitanja pedijatru, dermatologu i psihologu). DOKTORKE ODGOVARAJU ODMAH, iskoristite priliku! Evo linka na temu, postavite pitanje:

KLIK OVDE

Pozdrav!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 792
26.1.2016 18:01:51   
Maraj
Hej mame , gde ste , nema vas danas. ...
branki sigurno kreči user posted image
ajte na kafu user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 793
26.1.2016 18:20:18   
Sanjalicaaa
Maraj, može kafića.
Mm i G otišli u nabavku, a ja ću sad jednu kaficu. Ceo dan peglam. Muka mi je više od pegle.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 794
26.1.2016 19:07:31   
Anoniman
Gde ste mamiceuser posted image
mi se spremamo da kupamo Noricku, ona se igra na gimnastici, vti se u krug, smesna je skroz.. Una na sankanju sa bakom!

Masem vam!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
  Direktna veza do poruke: 795
26.1.2016 20:29:14   
branki*
Hehe,maraj,okrecih gauser posted image imam jos da sredim lepo,popakujem sudje,igracke,sredim kojesta i u petak popodne idemo kuci.
Uspavljujem boku,boza danas ko durasel baterije da ima u dupetu,stao nije,skace,trci,smeje se,kikoce,vice,tera me da mu pevamuser posted image i tako...

Sta ima kod vas?

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
26.1.2016 21:06:46   
Valerie
maraj, isproveravaj, ali ne verujem, proci ce!
mene cesto bole zglobovi ruke od misa i telefona...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 797
26.1.2016 21:26:14   
Ana RR
Branki, baš smo navikli da ste ovde user posted image dođite nam opet user posted image

Ja sam nešto rasklimana user posted image boli me kičma, dupe, trtica... jedva sam smotala dva rolata za pužiće od sira a to je nešto najprostije. Da uspavam Marka i da se uvalim u krevet da gledam The X - files user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 798
26.1.2016 21:31:12   
branki*
Nadam se da hocemo,anci😘😘!
Koliko mi se ixpde,toliko mi se i ne ide...
Gledam neke video recepte na jutjubu,a vodica mi ide na USTA,gladna Sam has,a gledaj lisnata testauser posted image
DECA polegala,ja pijuckam pivce I kuliram,noc je samo moja!!

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 799
26.1.2016 22:08:05   
suzi kju
Dobro veče i od mene i laku noć.
Danas sam bila sama čitav dan, mm još uvek nije došao kući, čak sam i decu vodila za vakcinu, mrtva sam!
Inače sve je super na kontroli, imaju 5950gr i 5650gr, stize Ema polako sestru. Sledeća vakcina 8.3.

Laku noć mame, valjda će lepo spavati (nsm zbog vakcine), znam da nema nus pojava.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here