Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 11:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mame! Valerie, probaj avene naravno u dogovoru sa dermatologom, ja sam njom prezadovoljna! Nama je dermatitis, ali hvala Bogu nije se javljaomod kako smo izasli iz bolnice! U gleda crtani, N spava, ja da zamesim neko dansko pecivo, kod nas pada sneg, ja sam Noru i ovih dana izvodila, obucem je, utoplim nekada bude u kolicima, nekada je nosamo, voli da bude napolju... a za hladne kuce, i ja volim da mi je toplo, bolje da se skinem,nego da se natrontam, i u kuci bude hladno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 12:13:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Samo da vas vas pozdravim Mm odveo V i K u igraonicu da mogu malo srediti stan. Imam pun ves strika za peglanje, naravno ako mi Uros dozvoli. Popkice svi smo to manje vise prosli. Moji roditelji su prihvatili moja pravila i sada lepo funkcionisemo. A svekijevci tu i tamo, ali sta da radim moze da se ljuti ko hoce ali svi oni vide decu par puta godisnje i cao a meni onda samo naprave problem.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 12:42:35
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Valerie, probaj avene naravno u dogovoru sa dermatologom, ja sam njom prezadovoljna! Nama je dermatitis, ali hvala Bogu nije se javljaomod kako smo izasli iz bolnice! hvala UM! rekla je dermatolog da nam je sledece Avene xeracalm balzam za relipidaciju. ali cekam da joj se smanji osip od mustele. ma neverovatno, dr kaze da jos nije srela alergiju na mustelu stelatopiju, grrr, bas nama da se zalomi! pa znas ono, probas triput da budes siguran da na to reaguje. mada sam ja bila sigurna, ali me dr pokolebala... nema veze, sredice se. a cime se kupate? treba da nadjem neku uljanu kupku... sori, sto nisam u temi, posto je sponzorisana , pisacu i tamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 12:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Valerie mi bas koristimo tu xeracalm, kada sam je uzela, dobila sam uz nju i uljanu kupku, ali jos je nisam probala, redovno se kupamo sebamedom, svako vece, mada ja samnpon koristim samo uvece , preko dana obicnu vodu ne koristim nikakve preparate e verujem ti, mene je bilo strah da proabm avene, posto ima oset_ljivu kozu, da nesto ne izazovemo, ali hvala Bogu nije, za sada se mackamo ad kremom i avene i ok je sve, da vam broz prodje taj osip, zam kako je meni bilo i potpuno te razumem..
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.1.2016 12:50:08 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 12:57:38
|
|
|
|
milicicak
|
Valerie, imas La Roshe Posay Lipikar uljanu kupku, ja zadovoljna kako je prijala mini bubi, a znam i da Avene ima neku uljanu kupku. Covece, meni je stelatopia zakon, jos nisam cula da nekom ne prija, bas mi je zao... Inace, ekcem moze da pogorsa i previsoka temperatura u prostoriji i suv vazduh. . kao i topla voda za kupnje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 14:03:28
|
|
|
|
Rosita
|
Hej mame. Ja evo na kratkoj pauzi . Valerie, uff, da sto pre prodje, verujem da je ovo sto navode um i milicicak odlicno. D hvala Bogu nije imao problematicnu kozu, ali je imao malo nekih promenica po nogama pre dva tri meseca, sto je sredio pantenol. Sad mu mazem noge baby love mlekom za telo. To nije iz ove price o ekcemu, nego onako kazem. Meni se prvi put u zivotu isto po nogama pojavio ekcem, onako dve tri povrsine precnika do 1 cm. Obicne mazalice ne pomazu. Mislim da je zato sto voce skoro uopse ne jedem , banane i ponekad mandarinu, sve mi smeta stomaku. Pijem oligovit. I usne su mi sklone ljustenju u poslednje vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 14:21:49
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco jel vama sledeći mjesec rodjendanko? Jeste,Emice 3.februar, vec smisljamo kako cemo jer imamo i ovde drustva i rodbine, a sad nemam ih gdje sve odjednom pozvati, ne bi mogli stati, pa cemo posebno. Mislila sam joj praviti 2velike i jednu malu tortu samo za nju.Vjerovatno ce mi doci i neko od mojih i tako. Sto se tice povladjivanja baka i deka, cim smo dosli, rekli smo im ko je bude branio, dobice i on (to je sala naravno, jer je ne udaramo). Pisala sam vec, bas sam zadovoljna kakva je bila, ni moji, a ni svekijevci joj nisu dali ono sto ne smije, tako da smo se susuper razumjeli i nisu se mjesali.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 14:44:43
|
|
|
|
Valerie
|
hvala vam drage, bacicu se u kupovinu, valjda ce joj nesto prijati. u medjuvremenu sam uzela i emolijens iz apotekarske ustanove, koji hvale, a i probali smo ranije kad se starija perutala... toplo je jako, ali je i velika vlaga u stanu, jer susimo gomilu vesa unutra, ali je sve 2-3 puta isprano, i nase, a omeksivac uopste ne koristim, pa verujem da ta isparavanja ne smetaju. stan ko dzungla meni se usne uvek ljuste, to je da poludis! a i cela koza mi je suva... iver-klada velika krenula na balet, nema vece srece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 15:06:51
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame... rosita i meni od kako sam se porodila , usne ne prestaju da se ljuste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 16:09:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni sveki najbolje cuva decu,sve po pravilima..i super je uhvatila red sa J i nema problema..i tacno ispostuje kad je jelo,i spavanjw.. Mama ih retko cuva,i nikad ne poslusa sta i kad treba..zato ludim. Ali se niko ne mesa u vaspitanje,jer nisu sa nama..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 17:23:13
|
|
|
|
srna001
|
Ja samo da vam mahnem nije me bilo čitavu večnost. Ne znam ni da li se uklapam u temu pošto beba br. 3 više i nije beba ali kako smo još uvek u pelenama volim da mislim da je tako. Kako ste mame? Nove i stare...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 18:22:04
|
|
|
|
mati
|
Srna i ja slabije pisem, ulavnom samo citam. Al kad videh tebe... Samo da te grlnem drugarice iz tromesecja
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 18:43:50
|
|
|
|
srna001
|
Mati draga Baš nam je bilo zabavno dok smo čekale i odbrojavale u tromesečju!!! Kako si draga?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 19:16:03
|
|
|
|
mati
|
Kad bi ti rekla dobro slagala bi. Ja nisam nikako. Ali bitno da su mi decica dobro,najvaznije. Jos sad sam sama sa decom , mm otiso preko malo da radi i tako. Vi? Jer slusaju decica? Ovi moji su mnogo nemirni jos sad ovaj mali parira i nikako ne popusta starijem pa tuca svaki dan.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 19:30:46
|
|
|
|
emicaa
|
Eco zar vam nebi bilo lakše negdje u restoran,mislim ne znam koliko su tu skupi restorani.Nas je za prvi bilo oko 15 ali mogli smo svi u stan stati. Ova moja se kupa,cijeli dan me izludjivala,dva puta će bila u kazni i uzela sam joj beba Mitru,dobiće je tek kad se malo urazumi
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 20:29:25
|
|
|
|
srna001
|
Drži se Mati šta god da je u pitanju biće bolje, važno je da su dečica zdrava!!! Dobro je da tm ima šansu da zaradi u današnje vreme treba zgrabiti svaku šansu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 24.1.2016 20:36:28
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene.. IPak vodila boku kod dr,nije joj nista,pluca cista,grlo dobro,krvna slika u redu,crp miran,dijagnoza- simulant Salim se ja,ali super,bas mi je laknulo!sve me bilo strah da ne ode na pluca,jer je jutros imala i temoeraturu.bolje sto sam otisla,mirnija sam... Htedoh jos nesto,ali mi mozak stade.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 8:41:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,jeste se uspavale ova moja se opet dva puta budila,ne budu li zubi poludiću.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 9:17:17
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro L i ja same, mm poceo da radi. Danas ce valjda biti toplije pa cemo u setnju. U 11:30h nam dolazi fizijatar da nam pokaze jos neke vezbice. Branki, super za Boku, ali nek` si je odvela, bar si mirna. Emice, ni ja se nisam nesto naspavala, L se bas cesto budila. Posle 5-6h je pocinje boleti stomak i bas prducka i to je budi, ne znam kako to da resim. Kuvam joj hranu sa vodom u kojoj sam prokuvala kim, ali ne pomaze bas puno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 9:41:47
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Evo i ja da se javim. Radim. H je bolesna. Opet slini. Bila je zdrava 2 nedelje Ali sigurna sam d se ne bi razbolela da je L zdrava i da joj ne prenosi viruščine. A Sutra idemo po rezultate brisa pa kod dr sa Lu. Vi se ću da li ću povesti i H. Htela sam na kupanje sa L,samo nas dve,ali sačekaćemo kontrolu pa ćemo odlučiti,pošto je još slinava možda ćemo odložiti za sl. Nedelju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 10:13:13
|
|
|
|
eca89
|
Cao mamike moje, super za Boku Branki, da je sve ok. Mi smo kao ok spavale, ja ne znam sta je sa ovom djecom, imam dvije prijateljice koje imaju bebe istog uzrasta kao i A.kad one pocnu pricati, ispade moja A.spavalica ! Od ove curica kaze od rodjenja ako sastavi sat u komadu to je extra, mislim se kako ti zeno funkcionises i kaze kad god spava obavezno je mora drzati za rukicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 10:54:32
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame branki super za dijagnozu jess ja L i dalje dajem bio gaju. Nekad preskocim al bar svaki drugi dan mu dajem. Probaj s njim ako si prestala da joj dajes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 15:13:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Pozdrav mame. Branki super za Boku jos samo da se resite temp. Ja upravo sela, Kosta mi sinoc dobio temp ali dijagnoza kaokod Branki. Pun je sekreta i imam osecaj sto ga vise cistim da je gore. Bas se prilepio uz mene pa kada dojim bebu to je prava borba za mamu izmedju Urosa i Koste. Jos uvek me dele jednom ruka a drugom sisa Jess nisam upratila, a zbog cega fizijatar?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 15:24:08
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, dajem joj i dalje Biogaiu. Dijo, primetili smo da slabije koristi levu stranu i da joj je, kad je umorna, levo oko vise zatvoreno. Zvali smo privatno fizijatra da dodje kuci i kaze da ima blagi tonus misica sa leve strane, da to pedijatri obicno i ne primete. Dala nam vezbe, pa sad vezbamo. A to je posledica polozaja u stomaku. Rekla mi da ne brinem, da se to brzo ispravi vezbanjem, pa eto necu brinuti Nadam se da je Kosta bolje.
< Poruku je uredio jess021 -- 25.1.2016 15:26:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 25.1.2016 21:24:06
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Mi imali casove,mama mi poslala gomilu hrane po bratu iz bosne,imam do kraja nedelje da ne spremam!uzela danas da okrecim stan,cisto da se ne vide fleke od prstiju sto je bojana dirala zidove,koliko god da pazim,uvek se nesto umaze i bas sam zadovoljna kako mi ide!ako propadnem kao profa,odoh ja u molere,imam zanat u rukama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?