Rosita -> RE: Razgovori mama 01/16 [chat] (12.1.2016 23:02:34)
|
Vecer mame. Poceo posao pa se nema kad svracati ... D spava, veceras me je bas iznenadio. Posle rucka u pet doneo je crnu cokoladu da mu dam parce, kao sto obicno i praktikujemo nakon rucka. Dadoh mu, ostatak je vratio na svoje mesto. Nikad on nije jeo to neumereno i uvek je prihvatao onoliko koliko mu dam, jako retko bi trazio jos. Elem, nakon toga ja telefoniram, on se igra, u jednom trenutku odlazi u sobu i tamo je proveo par minuta, mm otisao da vidi sta radi, kad on pojeo sve sto je ostalo od cokolade, a to je oko 80 grama. Otkud mu to , ne znam. Naravno, odrzim mu lekciju i sve redeno. Oko 8. 15 vecera, mom gospodinu muka, ne moze da jede. Nisam ga terala, ali eto mu kad je tako postupio... Ja cu sutra da uzmem novi telefon u vipu, najverovatnije, uz produzenje ugovora. Ispasce mi za dinar. Mislim da uzmem neki novi na nasem trzistu, azumi, mm kaze da je to neprovereno kod nas, ne zna se kako se pokazalo, ali meni se svidja izgled [sm=smiley1.gif], a ni karakteristike za moje potrebe ne bi trebalo da su lose. Ljubim vas.
|
|
|
|