Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 19:09:50
|
|
|
|
mamin mish
|
Ana ovo izgleda super. A mora i da je ukusno.
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 20:00:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Skroz je dobro
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 21:17:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Baš ću da probam sutra ili prekosutra ako stignem, ostala mi bjelanca od neke torte, a mrzi me da pravim puslice jer mi nikad ne uspiju
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 21:30:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Zaboravila sam da napišem, umesto keksa verovatno može da se ubaci neko suvo voće ko voli ili tako nešto. Možda čak i jabuke isečene na kockice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 21:35:47
|
|
|
|
bebilule
|
E fine teme... Ja ih redovno prospem u sudoper pa ceprkam prstom da prodju u odvod
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 21:43:37
|
|
|
|
mila83
|
Jao bebilule Anci,tema je odlicna,a i tvoj recept.Nesto slicno pravi moja mama i bas stavlja suvo voce u to,kao sto si napisala da moze. Videcu da napisem mamin recept za vocni hleb,tj.komisbrot gde isto ne idu cela jaja,vec samo belance.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 21:54:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ana, super si se setila! Ja ih redovno ostavim u frizider pa onda bacim u wc solju .
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 22:58:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana super recept.Napisi i za puslice sa kokosom ako te ne mrzi,moj recept nije bas najbolji.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 10.12.2015 23:20:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Mila, i komisbrot je super Važi, pišem recept i za puslice samo da ga nađem
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 11.12.2015 13:46:55
|
|
|
|
Anarunika
|
Juče mi osatše dva belanca viška i baš razmišljam šta sa njima da uradim jer uglavnom kao kod ME završe u WC šolji na kraju. Odlična tema!
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 12.12.2015 0:03:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Belanca možete i da zamrznete, isptresete ih u zip kesu i ubacite u friz.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 12.12.2015 9:53:53
|
|
|
|
mila83
|
To nisam znala Ana,niti mi je palo na pamet.Hvala !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 12.12.2015 19:41:41
|
|
|
|
Anarunika
|
Nije mi palo napamet da ih zamrznem . COOL
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 13:21:39
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko sam ih samo do sad bacila 🙄
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 13:40:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice a puslice Evo i ovaj recept Ana sto stavila je super.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 14:41:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Videh temu i setih se da imam 6 belanaca u frizu
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 14:46:21
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi one mi nikad u zivotu nebj pale na pamet
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 21:36:12
|
|
|
|
medamisko
|
Ana je prakticna zena! I ja bacim ta belanca sto ostanu, kad god ih ostavim kao da ih iskoristim pokvare se i u wc solju, sad ih bar odmah bacim, ako ne ja muz obavezno. Toliko me nervira kad mi rascisti frizider da nemate pojma.
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 17.7.2017 21:46:45
|
|
|
|
dddaca
|
Ja sam obicno pravila puslice od preostalih belanaca, sa orasima ili lesnicima, mada mi u poslednje vreme bas i ne preostaju
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 3.9.2017 13:09:21
|
|
|
|
krin 40
|
Pored puslica koje volim,pravim i šam rolne.Sad ima finog zamrznutog lisnatog testa.Brzo budu gotove
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 13.9.2017 13:27:04
|
|
|
|
Tatjana.87
|
I omlet od belanaca može da bude lepa večera i lagana naravno! Ali ipak pusluce volim i da pravim a bogami i da ručkam!
|
|
|
|
RE: Kad imate višak belanaca... 13.9.2017 13:50:21
|
|
|
|
krin 40
|
Ja ih pravim zbog dece ali ne volim
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?