|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 [75] 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
31.12.2015 13:46:49   
isidora88
Blago vama kad vam bujaju grudi, moje su iste kao i pre trudnoceuser posted image , mnogo skladnije bih izgledala da su mi grudi malo nabujale umesto guziceuser posted image
Ja sam isto otecena, kolena i butine su mi ko slonovske noge, sake kao krofne, u licu isto, nikako mi ne prija trudnoca, jedva cekam da rodim bebanu i da uzivamuser posted image
Juce sam oprala prvu turu vesa, danas cu mozda i drugu... jedino jos necu peglati jer moram da kupim peglu i dasku za peglanje, mozda danas skoknem da kupim...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1851
31.12.2015 14:07:49   
IvanaSK RR
Hahaha, grudi umesto guzice :)
Ma, bre, valja i jedno i drugo. Meni su grudi malo porasle, nadule su se u pune su, da se tako izrazim user posted image , mada takve su mi skoro od početka. Nervira me to sto su mi jako osetljive.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1852
31.12.2015 14:27:01   
alex88
Nemam ni ja osecaj da je n.g!nesto sam bas umorna a nisam nista uradila,nigde isla,bole noge a i oticu,cini mi se mogla bi obuca broj,dva veca!meni dolaze sestra i zet sa decom,zamesicu pogacu pa ce sestra da zavrsi,mislim da ja necu mociuser posted image !nekad je bas teska ova trudnoca ali jos malo...jedva cekam da se porodim i uzmem svoju bebici u narucje!

< Poruku je uredio alex88 -- 31.12.2015 14:29:11 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1853
31.12.2015 14:47:20   
IvanaSK RR
Alex, jos maloooo i eto bebice :)
Ja uhvatila da čitam temu o pelenama, i naravno tek sad ne znam koje bih uzela. Sinu sam koristila Evy baby, pre osam godina. Najbolje izgleda da sve isprobam pa sta bude najbolje (a jeftinije, jer smatram da su Pampers bezobrazno skupe)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1854
31.12.2015 15:50:19   
vocicana
Caos lepotice.
Ima jedna mnogo lepa slika na netu, mozak zene sa jednim detetom I sa vise njih, ja bi je ovako protumacila, zena koja ne radi I zena koja se danas razvalila od tada, skuvano jaje u celini, pa skuvano na slici 2 rqzbojeno u param parcad! Boze sacuvaj sta je posla danas bilo, Boze sacuvaj! Sreca I to je to, vise nema!
Ja sam od danas u off sa poslom, dosta je bilo.
Danas sam osetila malo praznicne atmosfere I po gradu I medju mojim dragom kolegama, svi su nekako ok!
Haljinici minekstra stoji, kako me nervira onaj slikomat, sto nece....
A nisam se smrzla macici, imam ja koleginice koja je nas dvoje taksirala ovih dva I po meseca! user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1855
31.12.2015 15:51:32   
vocicana
Isi kraljice! Moje grudi su naraske I malo pale, a mislim I osecam da cu se tako namuciti sa dojenjem da ce to biti strasno! Ali boricu se za svaku kao mleka.
Anim, mamaj, sve lepe moje user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1856
31.12.2015 15:57:02   
MAMAMAJ
Da se prijavim, dobro sam, ne boli ništa, bebac se vrpolji s vremena na vreme, ponekad me sastavi bezbolna BH, ali ništa strašno.
Uradila sam skoro sve što sam isplanirala, ostaje još vekna od ml mesa, sad odmaram 15ak min, pa ću i nju da završim i samo pečem sve, jedno po jedno.
Seka oribala kupatilo dok su deca odmarala, tako da ću posle da se sredim i ne mrdam više.
Mm radi do šest, jedva čekam da dođe, sinoć me nervirao i svašta sam mu rekla user posted image a danas mi žao, kuku majko, šta bih mu sve rekla da prisustvuje porođaju, hahahah.
Alex, hrabrice draga, uskoro ćeš svoj svet držati u rukama, daće Bog. A i ti Isidora, polako samo.
Ivana, koja si ti nedelja, izvini što nisam ispratila?
Anim moja najdraža, slatko mi kako se boriš s grudima, a verujem da nije lako, bitno da služe svrsi, da hrane naše anđele, a izdržaćemo sve.
Pipi, draga, šalji snega u ovaj Bg, tako smo razočarani ovim vremenom za novogodišnju noć.

Direktna veza do poruke: 1857
31.12.2015 16:00:09   
vocicana
Al si se naradila covece, svaka ti cas_t!
Mene ce mm da ostavi, majke mi, ja sam jedna lenja buba.
Msm nisam stvarno, ali bez ideja sam, a o stomaku I grudima I spavanju.... Necu da govorim.
Cuvaj se I javljaj nam se, mislila sam na tebe, malo pre ulazim na forum, pomislila sam, sada ce biti otvorena tema, porodila se Mamaj! Ali nisi, nisi, lezi I odmori

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1858
31.12.2015 16:00:38   
IvanaSK RR
Hahaha, Voci sa razbijenim jajima i Mamamaj sa njenim muzem(ista situacija i kod mene, zato se i smejem) user posted image
Osamnaesta nedelja, imam ticker :) Voci vikala pa sam napravila :))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1859
31.12.2015 16:03:57   
vocicana
Pa kako drugacije da znamo gde se nalazis sa trudnocom! Bravo lutko, prelep ti je ticker!!!!!
Mi smo juce zapoceli 27- mu nedelju, sreca majkina, kako je porastao, kako se mrducka I sve u desnu stranu. Odusevim se komentarima ispod, sada vec prepoznaje glasove mame I tate, lutka moja!
A gde je Marinchica? Ja je nemam na fb, bas se brinem sada. Nadam se da je dobro I da je sve u redu.

< Poruku je uredio vocicana -- 31.12.2015 16:04:32 >

Direktna veza do poruke: 1860
31.12.2015 16:19:55   
IvanaSK RR
Daa,vec si me pohvalila (sad mi treba neki smajli sto se stidi).
Ja sam nesto mislila da si mesec dana ispred mene, a ono dva ipo.
I moja bebica je vise na desnoj strani user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1861
31.12.2015 16:30:19   
vocicana
A znas li kakav mi osecaj napravi uvek, kao da mi cupka nesto unutra, a tako je to slatko. Posteljica mi je na prednjem zidu, pa ne osecam te pokrete bas nesto mnogo jako, ali svaki mi je drag, oseca me dete savrseno, jadan, bila sam u nekakvim strasnom stresu nekoliko dana, sve se nakupilo I vezalo, nije se mrdao uopste, ja sam plakala, plakao je I on sa mnom. Zlato malo, sve oni znaju. Neka mi je samo ziv I zdrav, jedva cekam da se upoznamo.

Direktna veza do poruke: 1862
31.12.2015 16:35:24   
IvanaSK RR
Rekoh ti, nemoj nam vise plakati user posted image
Kako ce se zvati tvoj bebac?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1863
31.12.2015 16:38:47   
vocicana
Nas sin ce se zvati Damjan. Da je devojcica zvala bi se Lara. user posted image

Direktna veza do poruke: 1864
31.12.2015 17:27:48   
17 joka
Drage moje trudnicice samo da vas jako user posted image

zelim vam Srecnu novu godinu puno srece, zdravlja ljubavi i da uzivate a svojim najmilijima i vasim user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1865
31.12.2015 17:44:30   
isidora88
uzivajte vecerasuser posted image
vi ste sve vredne, ja sam samo tortu napravila, tata je pravio gozbu pa smo isli kod njegauser posted image
i sutra cemo kod njega na rucak.
ja sam izgubila pare, nemam pojma gde, nije puno, ali mi je strasno krivo, nervozna sam uzasno, mm me je iznervirao isto, a veceras treba kod prijatelja da idemo, a vec vidim da cu tek tamo da poludim jer znajuci mm ima da se zapije i da zaglavimo, a to mrzimuser posted image
raspolozenje mi je nula, samo mi se place, sva se osecam nemocnouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1866
31.12.2015 17:45:11   
vocicana
Hvala Joko, da ti se vrati, a ja te vucem za nosic da nam sto pre dodjes ovde.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1867
31.12.2015 17:47:15   
vocicana
Ja ist Isi, mm je nesto nadrndam, iz kog razloga to samo on zna, ja I ne pitam, jer ne zelim da se moje raspolozenje pokvari.
Opusti se, nervoza je I zbog poodmakle trudnoce, zbog svega po malo, samo se opusti I ne pizdi vise. Msm ja ti nesto kazem, ali se mora tako.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1868
31.12.2015 17:55:27   
Animsaj9
Voci lepo ime moj mali kumić se tako zove user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1869
31.12.2015 18:19:55   
MAMAMAJ
Evo mene, sve sam spremila.
Hahah, ma ja mm psujem, ali ne daj Bože i tog momenta da mu neko drugi nešto ružno kaže, zgazila bih tog nekog. Lavica sam u horoskopu, pa to pripisujem tome, nije to do mene... user posted image
Hvala Bogu što sam ostvarila šta sam zamislila, sad beban kako hoće.
Anim moja, slatko mi kako se boriš s grudima, ali samo neka nam budu zdrave i služe svrsi, tj hrane naše anđele.
Voći, ne daj niko i ništa da ti pokvari raspoloženje, mazi pupu i osmeh na lice.
Sve moje user posted image želim vam da u miru i sreći provedete novogodišnju noć sa vašim najdražima.
Ja sam super, nemam simptoma, bebac se vrpolji, sve je ok.
Stvarno, šta je s Marinchicom? user posted image
I još neke nove devojke se ne javljaju, Ella, čini mi se. Nešto ih nisam pohvatala, u par dana se više njih javilo.
Mladamama, isto.
Joko, tebi želim da prepustim moje trudničko mesto u ovoj temi.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 31.12.2015 18:22:09 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1870
31.12.2015 18:33:17   
alex88
Devojke uzivajte u novogodisnjoj noci :* :* :*
Kad smo vec kod muzeva moj se polomi da usisa,sredi a ja samo zvocam jer sam nemocna I nista nemogu,ali necu vise,pokusacu da budem fina

< Poruku je uredio alex88 -- 31.12.2015 18:38:13 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1871
31.12.2015 18:38:03   
IvanaSK RR
Nemojte biti tuzne i nervirati se.
Zelim vam sve najlepše, prvenstveno zdravlja. Ovima pred porodjaj, brze, lake, sto bezbolnije porodjaje, nama ostalima isto, ali i sto lakše trudnoce!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1872
31.12.2015 18:40:06   
vocicana
Samo da znate da vas obozavam. Zelela sam posto idemo da napravim 2000 ,postova.
Ljubim vas I uzivajte!!!!

Direktna veza do poruke: 1873
31.12.2015 18:44:01   
Animsaj9
Ajde Voci da ti ispunimo zelju... Pisi ispod user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1874
31.12.2015 18:44:26   
vocicana
Ispisala sam ga, sada odoh na klopicu I vino!!!!!

Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 74 [75] 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 [75] 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here