vocicana
|
Ja sam u toj toaleti svaki dan, po CEO dan! E drage moje, kada bi 5 dana smejanja spojila, msm da sam Vam vec to pisala, 6- tog bi bio smak sveta. Mama je htela da mi se za neke sitnice zahvali, sto ih godinama cinim, u svakom smislu. Od najprostijeg punjenja frizidera, do kupovine ogreva, do brige oko svega, da ima lekova, da je sve na mestu, cisto, da se oni ne opterecuju ni sa cim. Naime, nasla je neku rolkicu tuniku, u boji nebitnoj, samo mi je javila da odem I pogledam je, ako mi se svidi, da je uzmem, ona ce mi dati novac. Ja sam naravno otisla, tunika mi se ne svidja, ni boja, ni model, ni neke bodlje I sljokice na njoj, totalno, kao I tokom cele trudnoce, meni nista ne odgovara. Pozvala sam je da joj to kazem, ali se ona toliko rastuzila, da kada sam je cula onako razocaranu, ja sam plakala do kuce pa u kuci jos sat I po vremena. Rekla sam joj da je mnogo volim I da mi je sve od nje toliko veliko I vazno, da mi je zao sto sam je mozda svojom iskrenoscu povredila, toliko sam plakala. Jedva cekam da se zavrsi ovo odvratno stanje oset_ljivosti.
< Poruku je uredio vocicana -- 30.12.2015 22:37:38 >