|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
30.12.2015 13:49:33   
IvanaSK RR
Neka bude, da ima sta da se štipka po nozicama user posted image

Mogla bih i ja pogacu.. Jel imate neki poseban recept?

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1751
30.12.2015 13:54:46   
alex88
Ja to po svome bez recepta,sve odprilike ali zadovoljna sam,za mm da nepricam udavio bi se u pogacama,domacem hlebu,kiflicama i sl,al zapostavila sam ga...nadoknadicemouser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1752
30.12.2015 13:56:38   
Animsaj9
Mam jel mu pomaže taj Dentokind?
Javljam se čim zavrsim, stavljam mob da se puni da me ponovo ne izda

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 30.12.2015 13:58:47 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1753
30.12.2015 14:03:52   
MAMAMAJ
Tako i ja radim, samo pogledam po netu dekorisanje, tu baš nisam neki majstor, bar sebi ne delujem user posted image , ali eto.
Znam samo da ću je premazivati margarinom dosta, pošto mi ostalo sinoć od kolača.
Kaže mi seka sada da danas ne mrdam, da legim ceo dan, da me prištedimo, da budem kući za doček.
A meni važnije da budem do sutra popodne, dok spremim sve, da mi nisu gladni, a onda i da krenem, pa šta ću, vreme mi je.
Anim, pomaže nam, ja sam zadovoljna.
Enterokind za grčeve, a Dentokind za zube. Detalje ću ti pisati u odgovarajućim temama kada budeš htela, samo pitaj. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 30.12.2015 14:10:45 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1754
30.12.2015 14:36:37   
isidora88
Evo me, hvala sto se brineteuser posted image
Dobila sam upit za prijem u porodiliste, sutra cemo videti sta ce sa mnom.
Pritisak jutros normalan, sada opet povisen 140/100. Jos me nervira ova sugava drzava, mm su zakinuli za putne troskove od 18000 on je dobio samo 4000,lopovska banda. Ako se porodim ranije za to ce biti krivac ova lopovska bagra koja vodi drzavu.user posted image
Gvozdje mi je 5,3, ne znam ni sta cu sa timuser posted image
Danas sam pokjpovala neke sitnice, mislim da mi trebaju jos samo podmetaci za krevet.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1755
30.12.2015 14:54:51   
Ella2407
Caoo djevojkee,nisam odavno bila pa sam vas evo sad sve iscitalaa i posto sam vec zaboravila ko sta konkretnoo pa vas svee zajednoo ljubiiiimmm user posted image user posted image
Kod mene nista novo,imala sam samo par dana blage cjelodnevne mucnine al vec je bolje..
Sad imam napade gladii,stalnoo sam gladna.. Ako ovako nastavim imat 100 kilaa user posted image
Od jucer malo osjetim ovu cistu,ponekad me malkice zigne al nista strasno..
Ostalo po starom ..
Sutra bi trebala biti punih 8 nedelja... user posted image
Stomak mi je kao burencee ispupcen ali od debljine,haha..
😘😘❤️

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1756
30.12.2015 15:10:52   
Lisa Simpson
jao Isi blago tebi meni nisu dali uput za porodilište ni doznake do 5. januara kad završavam trudničkouser posted image Tako da sad sedim, kući a snage nemam ruku da podignem jedva kucam. Za ručak grašak, uskoro ću nadam se dojiti pa to neću smeti. Beba mi skida kožu sa rebara jedva sam došla kući od bolova, ume ovo biti zeznuto pred kraj.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 30.12.2015 15:12:02 >

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1757
30.12.2015 15:18:49   
IvanaSK RR
Mamamaj me slatko nasmeja "da stignem da im spremim hranu, da mi ne budu gladni" :))
Ova naša država je stvarno uzasna.

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1758
30.12.2015 15:19:46   
IvanaSK RR
Isidora, ja sam zadovoljna Heferolom, brzo podigne gvozdje i nemam mucnine od njega.

Direktna veza do poruke: 1759
30.12.2015 15:54:04   
MAMAMAJ
Isi, pa gde ćeš sad ti preko reda? user posted image samo da sve bude ok, to je najvažnije.
Ne vredi nam se nervirati oko državnih brljotina, oštećuju nas kako stignu i umeju, ja nisam primila platu, znači u januaru će mi leći plata za oktobar, bruka i sramota...
Od čega da se spremim zaporodilište i od čega da spremim praznike?!...
Sva sreća, deca nadobijaše neke paketiće, a mi ćemo im od nas kupiti za pravoslavnu Novu... Jbg...
Kod nas je kriza, uselili u kuću, stalno nešto treba, fali, stiže bebac, meni plata kasnila 4 meseca, mm smanjili platu, Bože...
Da smo samo živi i zdravi...

Direktna veza do poruke: 1760
30.12.2015 15:57:05   
MAMAMAJ
Ivana, heheh, kad je već sve tako na tri ćoška, bar da mi lepo ručkaju, treba nam snage i zdravlja da preguramo ovu zimu, daće Gospod, biće sve lakše uskoro.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1761
30.12.2015 16:11:54   
isidora88
Ne bih ja preko redauser posted image
Samo da me ne ostave sutra u porodilistu, nisam nista spremila. Moram danas oprati makar osnovno za bebu. Uf, bas mi je frka...
Lisa ka bih radije da nisam dobila uput, mnogo mi je ovo ranouser posted image nebac treba makar jos 3 pune nedelje da budenu stomaku, bas se brinem za bebu.
Ladno mi crkao aparat za merenje pritiska, moram sad videti sa muzem kad dodje sa posla da pozajami od nekog na par dana, nemam para jos i to neplanski da kupujem...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1762
30.12.2015 16:15:03   
IvanaSK RR
Joj, stvarno je svima lose. Non stop se sabiramo i oduzimamo... Presipanje iz supljeg u prazno.
Mamamaj, evo, ako ti odes, nosicu im svaki dan hranu user posted image user posted image
Salim se, naravno, ja mislim da ces nas ti sve hraniti jos par dana :)

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1763
30.12.2015 16:22:36   
Lisa Simpson
[/quote]
Isi, pa gde ćeš sad ti preko reda? user posted image samo da sve bude ok, to je najvažnije.
Ne vredi nam se nervirati oko državnih brljotina, oštećuju nas kako stignu i umeju, ja nisam primila platu, znači u januaru će mi leći plata za oktobar, bruka i sramota...
Od čega da se spremim zaporodilište i od čega da spremim praznike?!...
Sva sreća, deca nadobijaše neke paketiće, a mi ćemo im od nas kupiti za pravoslavnu Novu... Jbg...
Kod nas je kriza, uselili u kuću, stalno nešto treba, fali, stiže bebac, meni plata kasnila 4 meseca, mm smanjili platu, Bože...
Da smo samo živi i zdravi...
[/quote]

Potpisujemuser posted image
Danas mi doduše legao jedan deo pa se nadam odmah posle ng da sve spremim za dolazak bebe, biće sve mnogo skromnije od onog kako sam zamišljala ali najvažnije je da su deca živa i zdrava, ostalo se zaboravi.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 30.12.2015 16:23:11 >

Direktna veza do poruke: 1764
30.12.2015 16:55:53   
IvanaSK RR
Samo da je zdravlja... Ja se nerviram svaki dan (nisam bila prijavljena, nije plata bila nešto velika, ali posto ne radim sad smo u bez toga),i onda shvatim da makar imamo za osnovne stvari, koliko je ljudi i dece koje nemaju ni da jedu kako treba

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1765
30.12.2015 17:15:26   
borica
Evo i mene. Grlo me i dalje grebe, gorusica ne prestajeuser posted image .
Vidim novogodisnji meni se uveliko realizujeuser posted image . Ja sam spremila bombice , sutra putujemo za Bg, dace Bog. Sestra sprema bogatu trpezu. Ja cu ovaj meni koji sam planirala za ng spremiti za Bozic.
Nisam stigla da idem kod frizerauser posted image . Malo smo kilavi i mm i ja, njega muci zeludac i neka kiselina, atmosfera je bljakuser posted image . Palo mi je raspolozenje.
Mamaj, Anim, Voci, Isi, Alex, Jole i sve ostaleuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 1766
30.12.2015 17:28:13   
IvanaSK RR
Moramo malo da podignemo raspolozenje :)
Sta si htela da radis kod frizera?
Ja sam sad sebi umesila dve veknice hleba, bas mi se jelo od priče o pogači :),zavrsila rusku salatu i pravila neki slatkis u casi (puding, mlevena plazma u cokoladi, dodala i krem slaga i krem bananica i napolitanki...).
I ceo dan cekam Voci da mi pohvali tickere :)

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1767
30.12.2015 17:30:44   
borica
Evo ja cu da ih pohvalimuser posted image .Super su ti tickeriuser posted image .
Htela sam dopunu pramenova da radim i da se sisam, bice nakon ng.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 1768
30.12.2015 17:32:02   
sonyasha
Ćao drage moje! Vidim idalje ste sve na broju, virim povremeno da vidim da li je vreme za navijanje!
Ja sam za vikend dobila turu 40,pa se u panici vozili do bolnice, pa ni oni nisu sigurni...na kraju ispade mastitis, i to samo jedna dubinska kvržica koja je napravila haos! Da znate ženske, nisu mastitis samo tvrde i bolne cele grudi, eto meni je kao drugorotki promako taj crvenkasti pečat! Ali hvala Bogu sada je sve ok, Milutin sisa, uživa, malo zezaju grčići i tako, ponovo uživamo!user posted image
Navijam da vi koje ste u terminu sačekate drugi januar da krene, držim fige i puno vas sve grlimo moji muški i ja user posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 30.12.2015 17:33:15 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1769
30.12.2015 17:32:55   
IvanaSK RR
Ja sam frizer, pa zato smaram :)
Kad krecete u Beograd?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1770
30.12.2015 17:35:15   
IvanaSK RR
Hvalaaa za tickere. Voci nam je strah i trepet, pa cekamo njenu reakciju
user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1771
30.12.2015 17:37:22   
alex88
Sony vazno da si sad dobro,veliki user posted image za tvoje muske i naravno tebe

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1772
30.12.2015 17:38:31   
Animsaj9
Ctg gotov kaze dr ako se ne porodim do 4tog da dodjem.
Bio je jako miran kao da zna da bude fin , al cim smo izasli ubi na sve strane i stomak se steze .

Direktna veza do poruke: 1773
30.12.2015 17:43:12   
MAMAMAJ
Lisaaa, sad si mi pružila tračak nade, ali i da mi je danas nešto leglo, mm radi večeras i sutra do šest, opet ne mogu ništa da kupim deci... user posted image
Bruka i sramota, treba da se zastide svi koji... Treba da se zastide.
Ivana, hahah, hvala ti od srca, ješni su mi svi, Bogu hvala, ne bi te oni odbili da im se pojaviš s korpom, kesom hrane... user posted image
Sony naša draga, hvala ti za lepe želje od srca.
Hvala Bogu da je sve ok, uživajte, mazite se, čuvajte se.
Naaajveći zagrljaj za vas
Alex, Borice, videla sam da vam se dopao onaj moj klip s trudnicom na fb user posted image Koja kraljica, hahah

Direktna veza do poruke: 1774
30.12.2015 17:44:10   
IvanaSK RR
Sony, drago mi je da si bolje.
Anim, ti i mamamaj cete zajedno :)

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here