|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
24.12.2015 14:49:40   
MAMAMAJ
Jekiki, dušo lepaaaa, gde si ti? Kako si? Ljubac veeeeeliki.
Anim moja draga, uživajte u Badnjem danu večeri, da proslavite
u zdravlju, miru i ljubavi, još ove godine sami, a sl god s vašim bekolinom.
Madre, ja sam pila i Pančićev i od Apoteke Beograd tu istu mešavinu čaja i podjednako deluje. A uključi malo više i beli luk u ishranu. Biće to dobro sve.
Alex, kako si ti, hidriraš li se, kuvaj čajić, supicu, cedi citruse...
Voći, lepo te je videti ovde, ne mrdaj više, ok?
K i ja pavamo, a M skita sa kekom, Bože, iste su, i fizički i ovako, baš sam srećna što liči na moju sestru. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1376
24.12.2015 14:54:13   
jekiki
Mamamaj user posted image evo jurim se sa nasim zdravstvenim sistemom, to je da covek odlepi od sve muke, ali sredicu ja njih samo tako , ako ne juris nesto na hijadu strana, niko nece da kaze bre da mozes i na uput besplatno da odradis, nego sve salju privatno, aha a ja sam od juce grrrrrr user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1377
24.12.2015 14:55:17   
MAMAMAJ
Elena, jesi ti ono neki dan pisala da si jela plazmu i mleko? Sinoć sam se razbila jedući to, mm stao i krstio se, a ja samo cokćem, kao prasence. user posted image kaže on meni da se u zadnje vreme baš ponašam kao dete.
Baš hoću. I uživam. user posted image
Jekiki moja, ma nerviram se, eto, pišem s tel i stalno mi se to dešava, koja glupost, nemoguće da to mora tako.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1378
24.12.2015 14:56:56   
IvanaSK RR
Izgleda da vlada neki virus, cim nas je toliko prehladjenih..
A nase zdravstvo, papiri... Ma, sta reci

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1379
24.12.2015 14:58:33   
IvanaSK RR
Svih ovih dana ja pišem sa telefona i nemam ni jedan problem. Ne znam kakav vi problem imate sa telefonom?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1380
24.12.2015 14:59:45   
MAMAMAJ
Ivana, i ti si prehlađena?
Pa, vidite ovo ludo vreme, umesto snega, napolju proleće, donekle prija, ali nije zdravo, čoveče, samo se razmnožava koješta.
Osećam da biti minus kad se porodim... user posted image
A za ovo s telefonom, polako, tek si ti počela, dok još ostova ispišeš, upoznaćrš se s tim, da te ne smaram sada. Najbolje da uvek kopiraš tekst pre ndgo pošalješ, to je jedini način da nemaš problem.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.12.2015 15:03:24 >

Direktna veza do poruke: 1381
24.12.2015 15:06:59   
IvanaSK RR
Dobro, da znam :)
Da, vec dva dana, oči, nos katastrofa, i ja i muz. Dete se drzi, nadam se da ce tako i ostati.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1382
24.12.2015 15:09:02   
alex88
Mamaj kakav minus,neces ti cekati minus koji verovatno nece skoro.Pijem cajeve,stavljam rakijanu krpu i spavam skoro ceo dan,ne pamtim kad me ovako slomilo

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1383
24.12.2015 15:17:00   
IvanaSK RR
Mamamaj, pa ja tek sad videh da ti vrlooo sitno odbrojavas :), divnoooo!
Ne brini, nisu najavili toliki minus uskoro :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1384
24.12.2015 15:29:39   
borica
Dobar dan trudnicice, stigosmo kuci L i ja. Preksinoc je bilo turbulentno, nakon dva sata pesacenja po gradu ne nadjosmo baletanke za folklor, poludela sam. Onda turbo do skole, po paketic,ismejala se malo sa koleginicama i Deda Mrazom user posted image , pa taxijem na folklor. Stigosmo sve nekako. Juce sam bila kod dr. nije mi radila UZ, zakazala za 11 januar, i dala uput za krv i mokracu. Uzela sam doznake, isetala se do sve tri skole da ih razdelim, videla se sa ostalim kolegama, overila knjizice. Danas uzela L opravdanje, i nadjosmo napokon baletanke, i to na jednoj jedinoj pijaci. U nedelju ima nastup.
Voci user posted image , bas si nas nasekirala, i sto kaze Mamaj ne mrdaj vise odavde, bas falis kad te nema, volim da citam tvoje postove. Super za krevetac i ostalo. Ja gledala nesto na netu, nama sada treba manje stvari, ali pocela sam da razmisljam sta i koliko.
Mamaj, user posted image za sestru. Anim, srecan Badnji dan i vece. Jekikiuser posted image
Marince, alex, isi, jole, madre, popki i sve ostale user posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1385
24.12.2015 15:38:33   
isidora88
Joj sad se i meni jede plazma i mlekouser posted image moracu ici da dokupim plazme da ne bih sve sinu pojelauser posted image
Bas vas je puno bolesnih, brz oporavakuser posted image
Sutra bi trebalo da mi stigne autosediste za bebu, jedva cekam.
Nikako da napravim spisak za porodiliste i prve dane kod kuce

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1386
24.12.2015 15:49:42   
IvanaSK RR
Ja vama mamama koje ste pri kraju trudnoce, prosto zavidim sto cete tako brzo biti sa svojom bebicom :)
Jos kad procitam da pricate o bebi opremi, garderobi, istopim se :D
Moracu malo u soping za bebe, da me mine malo zelja :D

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1387
24.12.2015 15:53:47   
popkica bebic
Drage user posted image i user posted image . I ja sam danas imala problem sa RR. Napisala vam post sa casa i kad sam htela da posaljem nije moglo, a ja nisam bila u mogucnosti da vam pisem. Jedva cekam i ja da krenem sa kupovinom za bebu. Sanjala sam da sam rodila decaka i raznezila sam se dok sam ga drzala u snu. LJUBIMO VAS

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1388
24.12.2015 16:09:26   
BubaBubica
Zdravo! Raspisale ste se user posted image Voci dobro došla nazad! Pazi kad ti kažem da ćeš imati sina koji će biti pravi ljutko user posted image
Ne znam da li ste vi primetile povezanost raspoloženja u trudnoći i karakter deteta, ili je samo slučajnost, ja sam se sa prvom bubicom naplakala sa sve i svašta, i na reklame i na crtaće, a takva je i ona sada, tako lako zaplače, baš je osetljiva. A sa drugom bubicom sam bila vatra, bila sam besna, vikala, a i ona je baš takva, baš se lako razbesni i to su takvi izlivi besa user posted image hm, po svemu sudeći ovaj će da bude kulirant user posted image i lenj za medalju! Neka je samo da su mi živi i zdravi user posted image

Mamamaj uživaj sa sekom user posted image

Bravo za kupljene stvarčice user posted image

Za sve bolesne veliki user posted image da što prođe

Kad smo kod stvari za bebu, mi uopšte nikad nismo ni imali auto sedište, kad nam je trebalo pozajmljivali smo, a kad su bile bebe nosili smo ih u onim platnenim nosiljkama. Sad nam fale i kolica, pošto smo jedna kolica koristili za obe, pa su dobro izdržala a da se nisu raspala. Krevetac imamo samo je problem, veliki problem gde ćemo da ga smestimo? user posted image U spavaćoj ima mesta oko kreveta od pola metra samo da se prođe oko kreveta i otvori orman user posted image baš smo u problemu. Jedina opcija je da rušimo zid iza kojeg je vešeraj, tamo mi je mašina za veš, zamrzivač i moj kreativni kutak, posle ne znam gde ću stime, u kupatilu nema mesta, a u podrum već mi pada mrak na oči da se šetam gore dole sa vešom. Doduše, mlađa buba je spavala samnom kad je bila beba jer mi je bilo lakše da je tako dojim, jer sam se od šetanja noću i stavljanja je u krevet da je podojim jednom spotakla i zamalo pala sa njom, a i nije htela da nastavi da spava kad je stavim u krevetac. Sad jedino da napravim neku ogradu koju ću da zaglavim između madraca i kreveta da ne padne dole i rešen slučaj a krevetac da bude u dnevnoj da je ne stavljam na kauč. Ili da se napravi neki krevetac koji će biti tako uzak da se uglavi između zida i kreveta. Stvarno mi znači ona sobica od 2x3 metra gde mi je veš mašina. user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1389
24.12.2015 16:20:38   
BubaBubica
Nisam napisala da sad imam celodnevne mučnine... Srećom još nijednom nisam povratila a nadam se i da neću...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1390
24.12.2015 16:58:37   
Animsaj9
Hvala Vam drage moje, imate pozdrav i od mm.
Ja sam jutros išla na ctg, sve je ok kaze dr, u utorak idem na sledeći.
Posle toga kod mene na odeljenje izvadila kks koja je ok i ostavila urin koji je kao na početku trudnoće KATASTROFA, leukociti od 16-18, 1protein ... A pre dve nedelje je bio uredan, kao kod deteta sto bi rekli user posted image ...
Sad odmaramo i uzivamo, večeras će nam doći i moji...
Sve vas ljubim
Mamamaj mojaa, jel uzivaš sa sekom, ljubim te i hvala puuuuuno!

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 24.12.2015 17:02:25 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1391
24.12.2015 17:28:53   
MAMAMAJ
Anim, uživajte samo.
Evo i mi, ja ležim, oprala kosu, sad ću da se feniram, i eto, kad mi je stiglo ovo moje zlato, hrani, presvlači, čuva decu, a ja uživam. user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1392
24.12.2015 18:18:02   
popkica bebic
Mamamaj, blago tebi kad ti sestra toliko pomaze. Meni moja pomogne, ali sve do odredjenih granica, a najcesce moram sama da je molim. I tako mi je od strane svih mojih, zato i kazem da sve sto sam u zivotu stekla, naucila i uradila, sve sam sama.
Voci, drago mi je da ti je bolje, Alex i ostale prehladjene, brzo ozdravite! Ja sad razmisljam o bebi... Imam pitanje za sve mame koje vec imaju dvoje dece, kako je to? Jel lepse nego s jednim? Imate li dovoljno strpljenja za oba deteta? Uf, ja sam smorila vek ovim pitanjima, ali sam sva zbunjena i tuzna i radosna istovremeno i uzbudjena i uplasena, ma haoticna sam ovih dana...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1393
24.12.2015 18:38:19   
MAMAMAJ
Popki, jedino mi brat i sestra pomažu s moje strane, i dolaze i obilaze, ama baš niko drugi.
Ali, pošto sam od njega starija 10,a od nje 11god, čuvala sam ih kad su bili mali, bila sam im i sestra i mama, drugarica, med.sestra, psiholog, savetnik, sve, a i danas sam.
Vezani smo baš, baš, hvala Bogu, neka uvek bude tako.
To su moja dva anđela.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1394
24.12.2015 18:57:00   
IvanaSK RR
Mamamaj, bas lepo što ste tako vezani... A ja se brinem kako ce moja deca, bice razlika 8 ipo godina...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1395
24.12.2015 18:58:49   
vocicana
Moja mamamaj!!! Ti si moj ponos medju svim ovim blazenim zenama, naravno ne izostavljam ni ostale.
Ja sam malo izasla iz kupatila, krenula sam u sredjivanje, ne mogu nista da uradim a da se toliko isto ne zamorim. Jos uvek sam pod gasom zbog gluposti, ali ne mogu da ispeglam neke stvari nikako. Neko je napisao, bice ljutko, bice I bice strasno zajeban(izv se na vulgarnosti)kada se rodi I poraste, ali mm I ja smo jako stabilni I vrlo svoji, nadam se da ce I nas sin biti kao mi, da cemo mu biti uzor za lepo I kulturno ponasanje isto koliko I za vaspitanje I sve prave vrednost u zivotu.
Znate, razmisljam zasto zena negde uvek bude ta koja je posmatras kao slabiji pol...sve ste sigurno to prosle. Nisam slaba, sve mogu I hocu I moram! Zato sam sada sela da kicmu odmorim na sekund.
Vidim da ste uglavnom dobro.
Jedva cekam da cujem za sledecu srecicu, bas mi je potrebno da de radujem.
Bebi oprema, najlepsa stvar,.....kupili smo sve od tih velikih stvari, divno je sve, u prilici cu postaviti slike u adekvatnim temama. Ja cu odmah posle nove nastaviti sa kupovinom tih mini buba stvari, nista lepse.
Sada je na dnevnom redu proslavama nove godine sa kolektivom, pripreme su u tokuuser posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 24.12.2015 19:00:10 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1396
24.12.2015 19:02:12   
vocicana
Cao Ivana
Ja imam 7 godina mladju sestricu, koja ima sada svoju porodicu, bice ti veoma tesko u jednom periodu, ali kada kriza iskrizi, bices jako srecna jer se mnogo cuvaju, bas kao nas dve, tako sam vezana za nju I ona za mene, nikada roditeljima ne bi oprostila da je nisu stvorili.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 1397
24.12.2015 19:03:13   
MAMAMAJ
Ivana, eto vidiš kako će, kao mi, ako Bog da.
Ne brini ništa, ja sam se uvek zaštitnički ponašala prema njima,baš zbog tolikih godina razlike među nama, i zahvaljujući tome, od malih mrvica su razumeli moju ljubav, i uvek mi uzvraćali.

Direktna veza do poruke: 1398
24.12.2015 19:07:52   
vocicana
Koliko mnogo to znaci!!!! Sestre I braca!!!user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1399
24.12.2015 19:14:42   
IvanaSK RR
Hvala na tim lepim utesnim recima user posted image user posted image
A zensko uopšte nije slabiji pol, nikako!!
Ne znam zašto si se toliko bila iznervirala, ali je verovatno i trudnoća doprinela tome. A mi, zene, sve brzo prebrodimo, mi to mozemo, a i moramo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here