Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:49:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki, dušo lepaaaa, gde si ti? Kako si? Ljubac veeeeeliki. Anim moja draga, uživajte u Badnjem danu večeri, da proslavite u zdravlju, miru i ljubavi, još ove godine sami, a sl god s vašim bekolinom. Madre, ja sam pila i Pančićev i od Apoteke Beograd tu istu mešavinu čaja i podjednako deluje. A uključi malo više i beli luk u ishranu. Biće to dobro sve. Alex, kako si ti, hidriraš li se, kuvaj čajić, supicu, cedi citruse... Voći, lepo te je videti ovde, ne mrdaj više, ok? K i ja pavamo, a M skita sa kekom, Bože, iste su, i fizički i ovako, baš sam srećna što liči na moju sestru.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:54:13
|
|
|
|
jekiki
|
Mamamaj evo jurim se sa nasim zdravstvenim sistemom, to je da covek odlepi od sve muke, ali sredicu ja njih samo tako , ako ne juris nesto na hijadu strana, niko nece da kaze bre da mozes i na uput besplatno da odradis, nego sve salju privatno, aha a ja sam od juce grrrrrr
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:55:17
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Elena, jesi ti ono neki dan pisala da si jela plazmu i mleko? Sinoć sam se razbila jedući to, mm stao i krstio se, a ja samo cokćem, kao prasence. kaže on meni da se u zadnje vreme baš ponašam kao dete. Baš hoću. I uživam. Jekiki moja, ma nerviram se, eto, pišem s tel i stalno mi se to dešava, koja glupost, nemoguće da to mora tako.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:56:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izgleda da vlada neki virus, cim nas je toliko prehladjenih.. A nase zdravstvo, papiri... Ma, sta reci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Svih ovih dana ja pišem sa telefona i nemam ni jedan problem. Ne znam kakav vi problem imate sa telefonom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 14:59:45
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ivana, i ti si prehlađena? Pa, vidite ovo ludo vreme, umesto snega, napolju proleće, donekle prija, ali nije zdravo, čoveče, samo se razmnožava koješta. Osećam da biti minus kad se porodim... A za ovo s telefonom, polako, tek si ti počela, dok još ostova ispišeš, upoznaćrš se s tim, da te ne smaram sada. Najbolje da uvek kopiraš tekst pre ndgo pošalješ, to je jedini način da nemaš problem.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.12.2015 15:03:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:06:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro, da znam :) Da, vec dva dana, oči, nos katastrofa, i ja i muz. Dete se drzi, nadam se da ce tako i ostati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:09:02
|
|
|
|
alex88
|
Mamaj kakav minus,neces ti cekati minus koji verovatno nece skoro.Pijem cajeve,stavljam rakijanu krpu i spavam skoro ceo dan,ne pamtim kad me ovako slomilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:17:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, pa ja tek sad videh da ti vrlooo sitno odbrojavas :), divnoooo! Ne brini, nisu najavili toliki minus uskoro :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:29:39
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan trudnicice, stigosmo kuci L i ja. Preksinoc je bilo turbulentno, nakon dva sata pesacenja po gradu ne nadjosmo baletanke za folklor, poludela sam. Onda turbo do skole, po paketic,ismejala se malo sa koleginicama i Deda Mrazom , pa taxijem na folklor. Stigosmo sve nekako. Juce sam bila kod dr. nije mi radila UZ, zakazala za 11 januar, i dala uput za krv i mokracu. Uzela sam doznake, isetala se do sve tri skole da ih razdelim, videla se sa ostalim kolegama, overila knjizice. Danas uzela L opravdanje, i nadjosmo napokon baletanke, i to na jednoj jedinoj pijaci. U nedelju ima nastup. Voci , bas si nas nasekirala, i sto kaze Mamaj ne mrdaj vise odavde, bas falis kad te nema, volim da citam tvoje postove. Super za krevetac i ostalo. Ja gledala nesto na netu, nama sada treba manje stvari, ali pocela sam da razmisljam sta i koliko. Mamaj, za sestru. Anim, srecan Badnji dan i vece. Jekiki Marince, alex, isi, jole, madre, popki i sve ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:38:33
|
|
|
|
isidora88
|
Joj sad se i meni jede plazma i mleko moracu ici da dokupim plazme da ne bih sve sinu pojela Bas vas je puno bolesnih, brz oporavak Sutra bi trebalo da mi stigne autosediste za bebu, jedva cekam. Nikako da napravim spisak za porodiliste i prve dane kod kuce
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:49:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja vama mamama koje ste pri kraju trudnoce, prosto zavidim sto cete tako brzo biti sa svojom bebicom :) Jos kad procitam da pricate o bebi opremi, garderobi, istopim se :D Moracu malo u soping za bebe, da me mine malo zelja :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 15:53:47
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage i . I ja sam danas imala problem sa RR. Napisala vam post sa casa i kad sam htela da posaljem nije moglo, a ja nisam bila u mogucnosti da vam pisem. Jedva cekam i ja da krenem sa kupovinom za bebu. Sanjala sam da sam rodila decaka i raznezila sam se dok sam ga drzala u snu. LJUBIMO VAS
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 16:09:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
Zdravo! Raspisale ste se Voci dobro došla nazad! Pazi kad ti kažem da ćeš imati sina koji će biti pravi ljutko Ne znam da li ste vi primetile povezanost raspoloženja u trudnoći i karakter deteta, ili je samo slučajnost, ja sam se sa prvom bubicom naplakala sa sve i svašta, i na reklame i na crtaće, a takva je i ona sada, tako lako zaplače, baš je osetljiva. A sa drugom bubicom sam bila vatra, bila sam besna, vikala, a i ona je baš takva, baš se lako razbesni i to su takvi izlivi besa hm, po svemu sudeći ovaj će da bude kulirant i lenj za medalju! Neka je samo da su mi živi i zdravi Mamamaj uživaj sa sekom Bravo za kupljene stvarčice Za sve bolesne veliki da što prođe Kad smo kod stvari za bebu, mi uopšte nikad nismo ni imali auto sedište, kad nam je trebalo pozajmljivali smo, a kad su bile bebe nosili smo ih u onim platnenim nosiljkama. Sad nam fale i kolica, pošto smo jedna kolica koristili za obe, pa su dobro izdržala a da se nisu raspala. Krevetac imamo samo je problem, veliki problem gde ćemo da ga smestimo? U spavaćoj ima mesta oko kreveta od pola metra samo da se prođe oko kreveta i otvori orman baš smo u problemu. Jedina opcija je da rušimo zid iza kojeg je vešeraj, tamo mi je mašina za veš, zamrzivač i moj kreativni kutak, posle ne znam gde ću stime, u kupatilu nema mesta, a u podrum već mi pada mrak na oči da se šetam gore dole sa vešom. Doduše, mlađa buba je spavala samnom kad je bila beba jer mi je bilo lakše da je tako dojim, jer sam se od šetanja noću i stavljanja je u krevet da je podojim jednom spotakla i zamalo pala sa njom, a i nije htela da nastavi da spava kad je stavim u krevetac. Sad jedino da napravim neku ogradu koju ću da zaglavim između madraca i kreveta da ne padne dole i rešen slučaj a krevetac da bude u dnevnoj da je ne stavljam na kauč. Ili da se napravi neki krevetac koji će biti tako uzak da se uglavi između zida i kreveta. Stvarno mi znači ona sobica od 2x3 metra gde mi je veš mašina.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 16:20:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nisam napisala da sad imam celodnevne mučnine... Srećom još nijednom nisam povratila a nadam se i da neću...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 16:58:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvala Vam drage moje, imate pozdrav i od mm. Ja sam jutros išla na ctg, sve je ok kaze dr, u utorak idem na sledeći. Posle toga kod mene na odeljenje izvadila kks koja je ok i ostavila urin koji je kao na početku trudnoće KATASTROFA, leukociti od 16-18, 1protein ... A pre dve nedelje je bio uredan, kao kod deteta sto bi rekli ... Sad odmaramo i uzivamo, večeras će nam doći i moji... Sve vas ljubim Mamamaj mojaa, jel uzivaš sa sekom, ljubim te i hvala puuuuuno!
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 24.12.2015 17:02:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 17:28:53
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, uživajte samo. Evo i mi, ja ležim, oprala kosu, sad ću da se feniram, i eto, kad mi je stiglo ovo moje zlato, hrani, presvlači, čuva decu, a ja uživam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 18:18:02
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mamamaj, blago tebi kad ti sestra toliko pomaze. Meni moja pomogne, ali sve do odredjenih granica, a najcesce moram sama da je molim. I tako mi je od strane svih mojih, zato i kazem da sve sto sam u zivotu stekla, naucila i uradila, sve sam sama. Voci, drago mi je da ti je bolje, Alex i ostale prehladjene, brzo ozdravite! Ja sad razmisljam o bebi... Imam pitanje za sve mame koje vec imaju dvoje dece, kako je to? Jel lepse nego s jednim? Imate li dovoljno strpljenja za oba deteta? Uf, ja sam smorila vek ovim pitanjima, ali sam sva zbunjena i tuzna i radosna istovremeno i uzbudjena i uplasena, ma haoticna sam ovih dana...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 18:38:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Popki, jedino mi brat i sestra pomažu s moje strane, i dolaze i obilaze, ama baš niko drugi. Ali, pošto sam od njega starija 10,a od nje 11god, čuvala sam ih kad su bili mali, bila sam im i sestra i mama, drugarica, med.sestra, psiholog, savetnik, sve, a i danas sam. Vezani smo baš, baš, hvala Bogu, neka uvek bude tako. To su moja dva anđela.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 18:57:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, bas lepo što ste tako vezani... A ja se brinem kako ce moja deca, bice razlika 8 ipo godina...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 18:58:49
|
|
|
|
vocicana
|
Moja mamamaj!!! Ti si moj ponos medju svim ovim blazenim zenama, naravno ne izostavljam ni ostale. Ja sam malo izasla iz kupatila, krenula sam u sredjivanje, ne mogu nista da uradim a da se toliko isto ne zamorim. Jos uvek sam pod gasom zbog gluposti, ali ne mogu da ispeglam neke stvari nikako. Neko je napisao, bice ljutko, bice I bice strasno zajeban(izv se na vulgarnosti)kada se rodi I poraste, ali mm I ja smo jako stabilni I vrlo svoji, nadam se da ce I nas sin biti kao mi, da cemo mu biti uzor za lepo I kulturno ponasanje isto koliko I za vaspitanje I sve prave vrednost u zivotu. Znate, razmisljam zasto zena negde uvek bude ta koja je posmatras kao slabiji pol...sve ste sigurno to prosle. Nisam slaba, sve mogu I hocu I moram! Zato sam sada sela da kicmu odmorim na sekund. Vidim da ste uglavnom dobro. Jedva cekam da cujem za sledecu srecicu, bas mi je potrebno da de radujem. Bebi oprema, najlepsa stvar,.....kupili smo sve od tih velikih stvari, divno je sve, u prilici cu postaviti slike u adekvatnim temama. Ja cu odmah posle nove nastaviti sa kupovinom tih mini buba stvari, nista lepse. Sada je na dnevnom redu proslavama nove godine sa kolektivom, pripreme su u toku
< Poruku je uredio vocicana -- 24.12.2015 19:00:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:02:12
|
|
|
|
vocicana
|
Cao Ivana Ja imam 7 godina mladju sestricu, koja ima sada svoju porodicu, bice ti veoma tesko u jednom periodu, ali kada kriza iskrizi, bices jako srecna jer se mnogo cuvaju, bas kao nas dve, tako sam vezana za nju I ona za mene, nikada roditeljima ne bi oprostila da je nisu stvorili.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:03:13
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ivana, eto vidiš kako će, kao mi, ako Bog da. Ne brini ništa, ja sam se uvek zaštitnički ponašala prema njima,baš zbog tolikih godina razlike među nama, i zahvaljujući tome, od malih mrvica su razumeli moju ljubav, i uvek mi uzvraćali.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:07:52
|
|
|
|
vocicana
|
Koliko mnogo to znaci!!!! Sestre I braca!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:14:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala na tim lepim utesnim recima A zensko uopšte nije slabiji pol, nikako!! Ne znam zašto si se toliko bila iznervirala, ali je verovatno i trudnoća doprinela tome. A mi, zene, sve brzo prebrodimo, mi to mozemo, a i moramo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?