|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
23.12.2015 21:25:32   
Animsaj9
Vociii super za shopping, lepo ste pazarili, user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1351
23.12.2015 21:25:47   
vocicana
Pukla sam da vise nisam mogla, cak ni po savovima! Ne mogu da se iskontrolisem, ne mogu, zato sto me je narocito ovo stanje potpuno izmestilo iz koloseka, ja nisam ja, ali znas sta jos, treba me malo I sacuvati I postedeti nekih stvari...medjutim ne! Svi se j...preko mene !!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1352
23.12.2015 21:26:35   
vocicana
Prosli smo super, akcije smo iskoristili, bas sam zadovoljna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1353
23.12.2015 21:28:35   
vocicana
Ado za tebe I najsladju decicu najveci user posted image user posted image samo mi treba malo vise vremena, sa godinama sve vise I vise.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1354
23.12.2015 21:41:07   
Valerie
user posted image voci, da se stvari srede i da ti se vrati osmeh na lice!
lepo si kupila! user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1355
23.12.2015 21:57:12   
micaubica
Vociuser posted image bolje je po bebu da izbacis sav bes iz sebe nego da ga drzis da te gusi... isprazni se kad za to imas potrebu a drugima kako bude..ti i beba ste najbitniji..
Mamiceuser posted image za dobar dabl
Alexuser posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1356
23.12.2015 22:30:08   
alex88
Voci user posted image za kupovinu
Mico user posted image

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 1357
23.12.2015 22:31:47   
marinchica
Zene, meni danas bas neki haotican dan...jedva i sad sedim, gotova sam. Zelim vam laku noc, lepo spavajte.user posted image

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 1358
23.12.2015 23:21:20   
MAMAMAJ
Devojke, stigla sekana jedina... user posted image
Družili se, večerali, jedva naterali decu da spavaju, a ona im donela paketiće, M se šokirala, gleda me i ja se snađem u momentu i kažem sestri : auuuu, keka, što je Deda Mraz kod tebe poranio....
:-D
Anim, Alex, Madre, Lisa, ime moje, Pipi, Jole, Emicee, Elena, Popkice, sve moje user posted image grlim vas sve.
Voći, tebe večeras posebno i najviše.
Nove, gurajte nas odavde, vreme je... user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1359
24.12.2015 0:38:06   
alex88
Mamaj super za sestru,sad malo uzivaj dan,dva i pravac porodilisteuser posted image .Kad si rekla da ides na kontrolu tj ctg,zaboravna samuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1360
24.12.2015 1:08:21   
MAMAMAJ
Ma, i ja sam zaboravna, pročitam ovde sve i jedva popamtim 20% ko, šta, kako, kad, gde...
Trebalo je da idem danas, ali pomerila za petak, nije imao ko jutros da čuva klince...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1361
24.12.2015 1:22:50   
alex88
Mene ce izgleda virus user posted image pocinje grlo da zateze I nos curka!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1362
24.12.2015 7:22:48   
vocicana
Dobro jutro trudnicice. Veliki zagrljaj za vas. Jedva sam ustala, jos 5 radnih dana I gotovo! Ne mogu vise.
Samo vI pisite, ja odoh da radim, citam I kuckam kasnije.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1363
24.12.2015 8:24:33   
madre
dobro jutrooouser posted image nema vas... ja odvela dete u vrtic i evo sada sela da malo dopunjavam spiskove sta sve treba da uradim i kupim. isla sam juce sa mm da kupi odelo za svadbu, brat mu se zeni, pa smo dosta setali i sada me prepone rasturaju! inace probala sam cizme br 40 (radoznalosti radi, nisam htela da ih kupim) i ne mogu da ih zakopcam (ja inace nosim 37,5!!!) tako da ja nemam predstavu niti sta cu da obucem i obujem za tu svadbuuser posted image i danas imamo dosta posla, koji podrazumeva setnju...
BH me rasturaju i ja ne bih bas rekla da su bezbolneuser posted image
stigli mi rezultati ogtt i krvne slike i sve je okuser posted image sem sto pise da ima dosta bakterija u urinu, pa sada cekam rezultate urinokulture... kako bese to prirodno resavate?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1364
24.12.2015 8:43:53   
Lisa Simpson
Madre možda je samo kontàminiran uzorak, ali ima i čaj za trudnice za to od josifa pančića ili brusnica. Pa kad ti je ta svadba da se ne zadesiš ti tad u porodilištuuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1365
24.12.2015 8:58:25   
madre
tacno, taj caj mi trebauser posted image
joj, ne pitaj, svadba je 10og januara, mi se svi nadamo da ce beba da priceka, mada nista nije iskljucenouser posted image
vidim i ti planiras d pocnes sa pripremamauser posted image evo ja danas bas mislila da svratimo do akse, da se malo ponovimo...
e da, bas sam htela da vas pitam da li se zena koja se prvi put poradjala CR, vodi kao prvorotka ili drugorotka, s obzirom da je grlic netaknut, da nije doslo do otvaranja i tako to? nadam se da ste razumele moje pitanje i da nije previse glupouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1366
24.12.2015 9:03:01   
Lisa Simpson
Mislim da nije prvorotka, bez obzira što je cr. Svaka tebi čast, ja sam već polukilava a i ja danas planirala do akse.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1367
24.12.2015 9:10:57   
Mala Elena
Madre, Josif Pancic caj se pije, ali naglasi za decu i trudnice..
Ja odvela E u jasle, danas imaju maskembal, pa sam joj sinoc pravila kapicu , zaspala oko 2 h user posted image i jutros joj probam, ona se nesto uzjogunila- nece je na glavi a hoce u rukama da je cacka...hm.Pitam se da li ce bar uspeti da je uslikaju za uspomenu..hahaaah

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1368
24.12.2015 9:29:36   
isidora88
Jutrouser posted image
Moje dete jutros nije otislo u vrtic, danas je poceo raspust u vrticima pa spajaju grupe iz drugih vrtica i menjaju sobuni vaspitacice. Mateji je to trauma tako da nece ici u vrtic verovatno do kraja raspusta. Ima da se smorimo, ali sta da radim.
Madre ti si drugorotka, nebitno kako je porodjaj zavrsen user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1369
24.12.2015 9:34:52   
IvanaSK RR
Meni skoro uvek u nalazu urina stoji dosta bakterija, a kad uradim urinokulturu pise "nema izolovanih patogenih bakterija". Mislim, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, a i sada.
Naravno, svi smo različiti...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1370
24.12.2015 9:35:56   
alex88
Dobro jutro devojke, mislim da cu danas biti ceo dan u krevetu, bas me steglouser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1371
24.12.2015 14:07:24   
jekiki
Gde ste stomacici, nema vas bre, jel vi to strajkujete user posted image
Zenske vas koje je dohvatio virus da sto pre ozdravite user posted image
Svim trudnicama veliki poljubac

< Poruku je uredio jekiki -- 24.12.2015 14:08:23 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1372
24.12.2015 14:43:58   
MAMAMAJ
Ludim sa isteklom sesijom, molim moderatore da ne govore da kopiram tekst, znam da to treba da radim, ali nemam naviku i to je glupo, brate mili.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1373
24.12.2015 14:45:59   
jekiki
Joj joj joj ko to sme trudnicu da nervira user posted image
E vala si u pravu, ponekad me izloguje za manje od minuta , a ja uvek zaboravim da kopiram tekst

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1374
24.12.2015 14:47:47   
Mala Elena
I ja imam taj problem sa telefona da napisem post i izbaci mi gresku ili me izloguje pa sve jovo nanovo, to traje par dana...
Najedoh se dzema i mleka kao dete user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here