BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (19.12.2015 20:08:59)
|
Evo i mene konačno uh. Danas sam u pokretu ceo dan, nisam ni palila komp, mislim da nikad neću odležati ovaj grip i biću stalno bolesna [sm=smiley13.gif] Danas sam imala dosta mušterija (frizerka sam) pa je mm spremao jelo i bio sa devojkama, sad smo se najeli i svako na svoju stranu, mm pred TV, deca hrane naše glodare a ja pufćem za kompom [sm=smiley36.gif] Trebalo je da idem i kod bake da joj pomognem da okiti jelku i da joj odnesem kolače ali ne stižem [sm=smiley13.gif] pa sam trebala drugarici da oslikam zid u sobi njenog sina ni tamo nisam stigla... Kontam da je popizdela i ona ali ne stižem, pogotovo što još niko od ne bliskih ljudi ne zna za trudnoću pa me dosta ne razumeju što sam usporena i sva nikakva. Nema Jole jel dobro ona? [sm=smiley13.gif] Bibi ti? Jel vas boli nešto? Pazite se bolje molim vas [sm=nosecka.gif] Javljajte da li ste dobro [sm=smiley13.gif] Voci tačno znam kako ti je, ni ja ne ćutim, kad mi pukne puklo je, ma dok sam ćutala svako me gazio i svejedno nisam mogla da im udovoljim, sad biram osobe prema kojima ću da se ponašam najbolje što umem, druge po zasluzi. Da mi neko pričao da ću biti ovakva ne bih mu verovala. Jeste da se iznerviram za medalju ali posle sam mirna. Doduše, nekako sad umem da iskuliram pa se iznervira samo suprotna strana koja je to i zaslužila, super osećaj [sm=smiley16.gif] [sm=smiley36.gif] Alex, Mamamaj i ostale moje [sm=nosecka.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|