Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (16.12.2015 23:27:11)
|
Veče ženskaći evo i mene [sm=smiley31.gif] M mi je opet bolesna, pa sad dežuram da ne skoči temperatura. Nema šanse da se uspavam kad je takva situacija. Diše kao riba na suvom [sm=smiley13.gif] Emice samo nek prođu te mučnine...jel ti tako bilo i sa Dorom? Baš ništa ne pomaže? Marinčice devojke te već iskritikovale, pa ajd i ja ću [sm=smiley36.gif] Nikako Domestos! Soda bikarbona i sirće, eventualno Cif i onaj prirodni žabac i to je to. I ja sam luda klozetarka. Ustvari, ja sam luda u svemu što se tiče čišćenja, nikako da se opametim. Šalji link za pitu [sm=smiley36.gif] ME kako je Elena? Videh da je imala upalu pluća, prošli ste isto kao i mi [sm=smiley13.gif] užas više s ovim virusima i zimom bez snega... Pipi kako si mi ti? Već 25 nedelja leleee ženo al leti vreme [sm=9nebesa.gif] Voci super za tetra pelene, koliko si uzela? Ja njih baš koristim još uvek. Imala sam oko 30ak, sad ću za drugu bebu da kupim isto poviše. Pngme shvatićeš da si trudna kad krene da raste stomače [sm=smiley1.gif] do tad-uživancija i lenstvovanje..srećno na UZ [sm=bravo.gif] Alex i kod vas blizu UZ [sm=bravo.gif] Joj što ja volim tvoj grad. Imam puno familije, ali duuuugo nisam bila. Bubice, Ela, ne znam da li sam vam poželela dobrodošlicu [sm=smiley31.gif] Mico baš sam skoro se videla sa našom Anitom sa foruma, koja ima trojke. Joj koja divota. I ona je super izgledala u trudnoći, sreća i zdravlje na prvom mestu [sm=bravo.gif] Bebana baš te namučili, umesto lepo na cr a oni indukcija, zbog neke nadrndotine [sm=smiley13.gif] Grrrr...ma samo nek si dobro, a bebane male nek su nam žive i zdrave [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|