marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (16.12.2015 20:31:23)
|
Ma daj Voci [sm=smiley31.gif], nisam nista lose shvatila, da je obratna neka varijanta, da je on ne daj boze bolestan i da mi se ne javlja, i da sam doletela s posla, ne bih uopste bila blaga kao on. Zeznuh stvar danas. On je covek mirne naravi, ne reaguje naglo. Ja ziva vatra, temperamentna, ali nisam zlopamtilo, ja se nadurim, i posle 5 min gotovo. Ali volim ga, srce bih dala za njega. Zna on to. Zaova mi je rekla da ne kupujem tetra pelene sve planirane na jednom mestu, kaze u najboljim radnjama koje je uzela raspale su se, a negde gde je uzela onako...ajde, bezveze, naletela, jos su joj kao nove. Ja bas nisam imala mucnine, ali ono retko kad su me spopadale, badem je radio stvar. I lesnici. Domestos necu vise, ali moram da odem do DM-a ovi drugi svi istu robu imaju, bas bih uzela nesto drugo za kupatilo... Mr Proper je ludilo mozga, ali nikako da nadjem onaj gel, samo za pod.. UM nasa draga [sm=smiley31.gif] Pravim gibanicu, onako puzice one savijene, neuredna gibanica kako je ja zovem i leden jogurt. Izvolite [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|