RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 21:17:12)

Dobro vece stomacici, kako ste mi [sm=nosecka.gif]

Tuzna drzimo ti fige, bit ce sve uredu [sm=smiley31.gif]

Popkice, bas mi je žao što se tako naprežeš. Koja si ti sedmica?

Ja sutra idem na UZ, beba mi je miran danas nešto i jedva cekam da ga vidim sutra.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 21:30:08)

Bubo [sm=bravo.gif] za mrvicu malu,Emi pozravi i i ti nama Um.
Mamamaj jer ta sluz ustvari sluzni cep?Nadam se da ce babac sacekati tetku[sm=smiley1.gif]
Popkice uzivaj u vikendu,i odmaraj sto vise mozes
Pipi srecno sutra.Moj bekan je bas aktivan ovih dana.
opet Voci zabusava [sm=zmeden.gif]

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 21:38:27)

Evo tek sad me dobro išutirao, a cijeli dan je nešto bi miran, valjda osjetio da se mama malo zabrinula pa se javlja [sm=smiley36.gif]

Voci, stvarno gdje sit ti ženo, cim te nema fališ sa svojim dobrim vibracijama [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 21:57:31)

Evo me, evo!!!! Nisam stala celi dan, hajde na posao jutros, opet to sminkanje, izgledala sam jutros nateceno, opet mi je glava iz kosnice bila. Drrr,drrrr, zavrsismo posao, trci u banku, glava boli raspada se, imala sam utisak da cu eksplodirati, pritiska nema, ispod 100 gornji, bas sam bila grogi. Ostavi jaknu, malo hajde kafica, uzimaj usisivac, drndaj ceo stan, ves skupljaj, siri, pa posle svega hajde u nabavku, koju nisam kompletirala, tek me sutra ceka zurka sa bananama, sa povrcem I sl. Upravo izasla ispod tusa, pa da iscitam, bas ste mi slatke.
Lepe moje[sm=nosecka.gif]
Dijo, Mamaj, Sony, VI ste zenske na redu, jedna po jedna, sve vas [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 22:01:20)

Vidim da Emica pozdravlja od UM? Jel mala Nora dobro, msm zadnje sto sam procitala bio je neki problem sa nekim bakterijama ogrebala se, nadam se da su dobro.
Popkic, cekamo divne vesti sa uz!
I dalje kasljem [sm=smiley19.gif], sve mi je muka od naprezanja vise, stvarno se nadam da ce brzo proci

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 22:03:42)

Nadam se da hoce,taj kasalj zna da bude bas dosadan

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 22:06:55)

Ma ne stajem covece, a pisnem svaki put, zato sto me tako iznenada uhvati, plantazu limuna pojedoh I popih uz cajeve I nista.
Sada cu da posisam nesto, valjda ce mi biti bar malo lakse.

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 22:37:32)

Voci bolje je Nora,još ima tačkica ali ne kao na početku,biće ona dobro.

BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 23:25:29)

Ja sam malo zabrinuta jer je dr vidno bio zabrinut što je mešak tako mali, pitao me je i da li mi je crta na testu bila jako bleda. Mada sad čitam, nekim ženama je bio g.m i 4 mm u 5+2 nedelji trudnoće? Stvarno nisam pametna, u prošloj trudnoći je g.m bio 13 mm, a u prvoj ne piše u izveštaju. Ostaje mi samo da čekam. Bolove nemam, imala sam oko termina za vešticu, možda se zaista tad usadio? Ali test je i pre toga bio pozitivan... Vidim da ću poludeti ako ovako nastavim, bolje da ohladim glavu.

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 23:49:04)

Alex, verujem da je čep, i prošli put je ovako izgledao, ali ga je bilo više, tako da se nadam da ćemo sačekati tetku. Mada me seče stomak, non stop po malo.
Pipi, ne brini, moraju i mrvice ponekad da iskuliraju, srećno na uz. [sm=smiley1.gif]
Voći, ja imam još 25dana do pravog termina, ali mali krupan, i bućnuo na dole i curka sluz po malo, pa valjda će se strpeti još desetak dana.
U sredu idem opet na uz i ctg.
Gde mi je Anim? Madre?
Bubice, biće to sve u redu, videla sam sliku tvog testića, ista bleda crta je bila kad sam ostala trudna s K, a da vidiš sad mog dasu... [sm=smiley1.gif]
Nemoj se tripovati i opterećivati, i ne čitaj sve i svašta, ne opterećuj se, biće sve u redu. [sm=smiley31.gif]

pngpme -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 1:44:01)

Ne mogu sve da vas pohvatam sada da se pojedinačno obratim, držite se žene! Bubi biće sve u redu, držimo svi palčeve. Mora da bude!

Imam pitanje za sve vas, kakav vam je drugi trimestar trudnoće bio? Iskreno, mučnine mi nisu jake i podnošljive su, ali glavobolja i slabost su već druga priča. Samo mi je dobro kada sjedim ili ležim, ne mogu da vjerujem. Čim se pokrenem, kao da sam na drogama. Proteklih 7 dana sam se osjećala kao da imam jaku gripu samo što mi ne curi nos i što me ne boli grlo. Kada budem na sledećem pregledu biću punih 10 nedelja trudna - bez ijednog brisa izvađenog, bez ginekološkog pregleda, bez detaljnijeg ultrazvuka... Ni govora o bilo kakvim mjerama embriona... Nadam se da će se tada savjesnije ponašati draga doktorica. Da ne pominjem da se nadam da je sve u redu sa bebom, za to strahujem 0-24.

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 8:04:24)

Jutro od nas!
Pipi, ja sam po amenoreji 33.nedelja, a po UZ 32. Od pocetka u ovoj trudnoci radim sve sama jer mi je muz po ceo dan na terenu, a brda su ovde strasna i kada je kod kuce tesko da mogu ista od njega da ocekujem. A pritom, Bog mi dade priliku trudna da radim i nisam htela to da propustim. U prosveti radim, nije mi naporan posao nego teren jer su sve brda i stepenice pa dok se popnem raspadnem se. I tako... Postala sam baba Zalba, IZVINJAVAM SE!
Pmgpme, ni ja nisam imala Bog zna kakve analize i preglede, a evo u 8.sam mesecu. Prve analize krvi, urina i bris obavila sam pre 2 nedelje. Pregled cu imati u 9.m. Dotad jednom mesecno UZ.

popkica bebic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 8:09:45)

Inace, uhvatila me je pretpraznicna euforija, jedva cekam da mi tata iz KVa donese moju jelku (borku)[sm=smiley36.gif] da je okitim, a kupila sam i rajf sa srnecim rogovima da se slikamo V i ja. Imate li vi te planove?

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 9:05:04)

Dobro jutro stomacici.
Pngpme, moj drugi trimestar je sada vec u nazovi( pre neki dan sam zapocelam6- ti mesec), bio odlican. U prvom trimestru, bila sam malo je reci nemoguca, oset_ljiva, nervozna, zabrinuta, svadljiva, odvratna. Tuzna, puna bubuljica, pocela sam dobijati na tezini, mada jako sam otecena od pocetka, sve je to bilo normalno.
U drugom sam procvetala, do pre nedelju dana, sada se jako zamorim, oset_ljive sam I dalje, misli I razmisljanja I snovi su strasni, ali radim pa amortizujem sve vreme koje bi provela kuci I u brizi. Tako da, drugo stanje je stanje polupsihijatrije, nista zabrinjavajuce, jer zene ne pricaju o tome, ali je za najlepsu stvar koju smo toliko zelele, zato samo polako. Vreme tece lagano, stomacic raste, a kada oset_is prve pokrete, sve lose simptome koje sam ti nabrojala, nestace, bar ce biti blazi, jer ces tada povezati mozak I telo I shvatiti da si stvarno buduca mama.
Moje iskustvo!

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 9:06:00)

Dobro jutro i od mene, malo duze spavkali L i ja danas, evo pijem kaficu. Ko je za?
Bubice, ja sam u ovoj trudnoci bas rano otisla kod dr, tako da nije ni videla g.mesak, pa sam u povratku odmah uradila betu, cisto zbog saebe da bih bila mirnija dok sam cekala sledece 2 nedelje za UZ. Sve je u redu, ne brini.
Trudnicice moje sve vas[sm=smiley31.gif].

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 9:09:45)

Hvala Emicee, ja je ne cimam, necu da joj smetam, nadam se da je dobro I da lepo napreduje.
Bubo, polako, vidim da se strasno nerviras, razumem te, ali opet se ponavljam, ne razumem pojedine Dr, zasto ti samo nije rekao da dodjes ponovo za 2-3 sedmice I da se ponovo pregledas. Pa moguce je da je do oplodnje doslo kasnije I da je bebica zaista mala, zato mrzim njihovo lunarno racunanje, od prvog dana ciklusa! Pa kako kada nema logike, ti najbolje znas sta si I kada radila, pa cemo videti. Nemoj se nervirati vise.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 9:13:07)

Di, Sony, Mamaj, javljajte se, da li ste I dalje sve 2 u 1, mislim I na vas, ali sinoc sam se zakucala, vidim da nisu puno zene pisale. Ja kasljem I dalje, sve me stomak boli od ove suge , samo mi je jos to falilo.
Stize mi mm, sada cu morati da izadjem da nesto jos pokupujem, sinoc sam se iskilavila sa kesama, bas se zamaram, ali sta da radim, sve ce to proci.
Sve vas 😄

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 11:40:56)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif].Nema nam sumljivih trudnica na jutarnjoj smotri[sm=smiley36.gif].Javljajte ste dok ste tu da ne mislimo.

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 11:53:56)

Tu sam[sm=smiley36.gif]
Od jutros me nista ne boli, bilo je ustvari par kontrakcija ali od pola min i prodje ali onih jakih stezanja da ne mogu da budem na nogama nije bilo.
Rucak sam uspela napraviti i dovela klince u igraonicu.
Vuk mi se nesto raznezio samo ide i grli me. Kaze mi jutros mama ti si kao kengur ali kada rodis bebu neces vise biti kengur[sm=smiley36.gif]
Danas punih 40 nedelja, hahahaha ne mogu da verujem da sam ovo docekala[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:01:21)

Dobro jutro kengurice [sm=smiley36.gif] Ja uzela opeglala prvu turu vesa, imam jos dve...ostalo mi jos pola soljice kafe od jutros..mm me stalno zeza kako mi ostane za popodne i svima to prica, hahahaaa bas je smesno [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley1.gif] sta cu kad sam vrednica
Pozzic

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:20:16)

Ženice, evo mene kao drogirane samo mi se po ceo dan spava nadam se da neće tako biti kad se porodim. Za danas ni ručak nisam spremila qq meni.
U ponedeljak ulazim u 34tu nedelju a ništa još za bebu nismo kupili ama baš ništa. Moraću sve one poslednje nedelje pred NG.

ME nisam videla kako je E jel ste sad dobro,jel jos prima antibiogike

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:26:43)

Lisa kupicete,sve se stize[sm=smiley1.gif] pa makar u zadnji trenutak[sm=smiley36.gif]
Di nasmeja me,e deca su cudo,sta im sve nece pasti na pamet [sm=smiley1.gif] a verovatno i oseca da ces skoro u porodiliste

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:31:22)

Kengurice, dobro je. Tu si, eto vidis, hvala Bogu, docekala 49- tu, sada polako I grli se sa tim mazama, osecaju, osecaju....
Lisa, kako ste sta ima novo?
Ni ja rucak nemam, muzic stize, prvi put u zivotu, nista, AMA bas nista spremila nisam, ali nemam ni snage iskreno, bas sam umorna, jutros sam naravno opet isla u nabavku, opet se natovarila kao mamlaz, bas sam se jedva popela do stana. Danas cemo sve polako I natenane.

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:31:44)

Alex on je vec veliki i sve zna. Video je i torbu i tacno zna da mama treba da ide u bolnicu. Samo me grli po kuci i mazi stomak[sm=smiley27.gif]
Lisa spavaj , samo spavaj ako mozes. Sto bi rekli to ti je sto ti je posle nema spavanja[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (12.12.2015 12:32:29)

Voci nemoj molim te da docekam 49-tu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>