MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (11.12.2015 12:05:06)
|
Dobar dan žene drage Bebana, želim ti da brzo proleti vreme i svaka čast što nećeš da šuškaš dok cimerke spavaju, a ovo s hrkanjem me podseti da sam prošli put i ja imala jednu takvu cimerku, prvo nam je bilo smešno, ali vremenom počne da nervira. Ali šta ćeš, nije ni ona kriva, ne može se to kontrolisati. Ovaj moj "životni cimer" kad je umoran kad počne da vozi, moji noć se svede na gurkanje i gunđanje [sm=smiley36.gif] Sony, kako me pogađa to što pišeš za Vojina, tako se i ja osećam zbog Koste, više nego zbog Maše, on se noću budi i traži me, ne znam kako će to izgledati kad odem. [sm=zmeden.gif] Madre, pogačice bile katastrofa, ne pravim ih više do daljnjeg, držaću se štrudli, kiflica, mekika i palačinki. Alex, Anim, sestre po kukovima, škljockate li vi danas? Dijo, ti napisa da bebice stižu od ponedeljka, a ako nas iznenadiš...? Meni je tako bilo pred porođaj s K, ali zato stigla u porodilište 6,5prsta otvorena, daće Bog da tako bude i kod tebe, za čas će to biti gotovo i sve u redu. Meni sluz više ne izlazi, valjda ću se poroditi do Srpske NG.
|
|
|
|