mladamama76 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (10.12.2015 11:58:55)
|
dobro jutro i dobar dan, da se i ja prijavim konačno, ovih dana napišem kilometarski post pa me rr izbaci, ne uspijem poslati a ne kopiram, glupson, šta ćete... elem, bili na prvom pregledu, sve ok, srčeko kucka, pa sam happy, nemam još simptoma osim umora i pospanosti, ali to je i normalno kad me bebana uhvati pod svoje-hrani, nosaj, presvlači,... a nemam nikog da pomogne, mm radi skoro od jutra do mraka, a svi moji su daleko...nekako ćemo izdržati...samo da me mučnine ne klepe...nadam ste da ste sve ok...neko spomenu kombinovani test sa pitanjem da li može u dva dana, kod nas je i pravilo da se radi u 2 dana-prvi dan mjerenje nuhalnog a sljedeći dan u banja luku na vađenje krvi za dabl. oni to zovu kombinovani, i skoro sve trudnice šalju na to.ja sam se sad dogovorila sa dr da preskočim to jer svakako mi slijedi ac zbog godina, pa da se ne cimam bezveze do banja luke 100 km. prošli put je sve bilo ok,ali sam morala na ac zbog godina... dalje nisam ništa pohvatala šta ste pisale, ne da mi moja vrećica buva da sjednem pošteno...eto, toliko od mene za ovaj put...budite pozdravljene
|
|
|
|