orhideja2 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] (9.12.2015 13:21:35)
|
Hvala vam na odgovoru, ja zivim u Slo i inace vode racuna o svemu. Prvi porodjaj je hitan bio zbog pritiska...ali se on pojavio zbog porodicnih problema i molim Boga da ovaj put ne bude isto. Sada je sve onako kako treba biti, zivimo mirno, doduse, muz je na terenu, dolazi samo vikendom, sama sam sa sinom...nema nikog mog blizeg da je uz mene...mislim, imam rodicu al zbog njenog posla se jako malo vidjamo. Pritisak mi dr rekla da mjerim kod kuce, jer mi kod nje uvijek bude visok, zbog uzbudjenja...za sad je sasvim normalan. Za kilazu mi nije nista prokomentarisala, al znam da znaju dobro napasti ako krene puno da se dobija, al koliko god osjetljiva bila, moram priznati, zbog nas to govore, samo ce nama i nasoj djeci naskoditi. Ja sam joj rekla zasto sam dobila 23 kg u prvoj trudnoci. 8 mjeseci sam povracala, sve mi se gadilo, pa i voda. Zato sam, kad nadjem sta sto mogu jesti, jela kao luda, od gladi. A i sav stres koji sam imala....ma sve utice na covjeka. Sad se pazim, nemam jos strasne mucnine, pijem doooosta vode, gledam koliko jedem, tj. moram cesce jesti jer vidim da mi dodje muka i vrtoglavica, cim malo ogladnim, al pazim sta jedem.
|
|
|
|