Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 12:44:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dijo , ja zauzimam 6.mesto odozgo ali me nema na spisku a poslala sam pp nekome ranije, ne znam kome tacno. Termin 18.01. I ja se prijavih za trudnicki paketic Madre, pa ko moze i hoce neka glasa za nas dve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 12:49:04
|
|
|
|
Bibilib
|
Glasacu i ja Madre za vas i malu Elenu... mi cekamo rezultate za novembar
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 12:53:41
|
|
|
|
alex88
|
Glasam i ja,bilo bi lepo da neka od vas dobije paketic
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 12:56:31
|
|
|
|
mladamama76
|
dobar dan svima ja se javljam prvi put pod ovim nickom jer sam za stari -majeno- zaboravila lozinku a mrzi me ulaziti i u stari nalog e pošte pa je jednostavnije da se ponovo registrujem... nadam se da ćete me primiti da se družimo... elem, ja sam stvarno ''mlada'' mama-imam bebanu od 6 mjeseci i neki dan otkrih da sam ponovo trudna...šok, nevjerica, nismo se čuvali ali smo bebanu pravili tačno deset godina i ja sam već i zaboravila šta je kontracepcija, ali naravno, presretna sam...samo da sve bude u redu! i godište u nicku je moje, vjerovale ili ne, dakle-stvarno sam ''mlada'' tako da je ova trudnoća gotovo nevjerovatna... samo se nadam da će biti lakša od prethodne, prethodnu sam doslovno preležala, izborila se sa milijardu problema visokorizične trudnoće ali hvala Bogu, rodila svoje sunce živu i zdravu... eto, to je to uglavnom... još jednom da vam kažem da se nadam da ćete me primiti u društvo i da ćemo se lijepo družiti... P.S.danas bi trebalo da je 6+1 za ovu trudnoću, nisam još išla na prvi pregled, zakazala sam za sljedeću sedmicu P.P.S. Ja govorim i pišem ijekavski jer sam iz Republike Srpske tj.BiH
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:01:27
|
|
|
|
alex88
|
Mladamama cestitam od srca i da ti bude laka i skolska trudnoca, a za razliku nema veze,uhodacete se brzo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:03:25
|
|
|
|
madre
|
majeno, ja te se secam dobro nam dosla, naravno da te primamo u drustvo to su divne vesti! moja prva trudnoca je bila bas rizicna, ali je zato ova za pozeleti, verujem da ce tako i tebi pisi nam redovno...
< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:04:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:03:34
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre, glasala sam. Elena, sad ću i za tebe. Bibilib, valjda će neka od nas dobiti paket, iskreno se nadam, jer ima nekih "padobranaca", ali, eto, njihovo pravo i može im se. Popkice, šta da ti kažem, nadam se da će brzo proći to sve, oni nas ne razumeju, mi dodatno "svilene" i eto svađe i rasprave...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:03:49
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan, samo da vas sve pozdravim, pa idem po dete u vrtic. Mlada mama, dobro dosla ponovo , tu smo negde ja sam 78 godiste. Bas me je dirnula tvoja situacija. Zelim ti laku trudnocu . Popkice Kuckamo se kasnije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:05:13
|
|
|
|
madre
|
mala elena, jesi li ti vec dobijala trudnicki paket?
< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:06:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:17:23
|
|
|
|
madre
|
sad videh da jesi, dobila paket u avgustu razumem da je to tvoje pravo, ali majku mu sta ces sa tolkim probioticima i magnezijumom, jesi li uopste popila one iz prethodnog paketa? a solje si resila da sastavis komplet servis od 6 komada? perdona me, drugari, ali nekako ne volim kad je neko Halav edit: sada sam skontala, cak i da si imala dovoljno lajkova za ovaj paket u novembru ne bi ga dobila jer ti nije isteklo 3 meseca, tako da se sada dobro potrudi...
< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:25:19 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:33:24
|
|
|
|
mladamama76
|
hvala vam, cure, na dobrodošlici i lijepim željama ja za sad nemam nikakvih simptoma osim češćih ''piškenja''-ovo namjerno jer čini mi se da se muž neke od vas žalio kako je to neprimjerena riječ-podrška za trudnjaču! ali nije ni čudo koliko se nalijevam vodom-tako to kod mene ide, uvijek dehidrirana ali čim saznam da sam trudna samo što iz barica na cesti ne počnem piti vodu :) odoh sad da miksam mojoj ljubavi ručkić-meso i povrće koje obožava, a i ja se planiram malo ogrebati za tu njenu supicu, mora i mama zdravo da se hrani iako mi se jede samo nezdrava hrana...nema veze naručiću da mm kupi kifle kad pođe s posla pa ćemo hot-dog za drugi ručak...u prvoj trudnoći nisam mogla podnijeti miris hrane do kraja šesnaeste sedmice, jela sam tek da preživimo ja i bebana a sad dva puta ručam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:33:58
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Madre, glasala sam. Elena, sad ću i za tebe. Bibilib, valjda će neka od nas dobiti paket, iskreno se nadam, jer ima nekih "padobranaca", ali, eto, njihovo pravo i može im se. Popkice, šta da ti kažem, nadam se da će brzo proći to sve, oni nas ne razumeju, mi dodatno "svilene" i eto svađe i rasprave... I ja se nadam draga mada nas ima dosta trudnica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:49:28
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Dijo , ja zauzimam 6.mesto odozgo Mala elena,sredjeno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 13:56:36
|
|
|
|
Bibilib
|
Eto sada mogu i ja da kazem ko zeli da glasa za nas u decembru za paket za trudnice,nek izvoli,jer nazalos nismo na spisku u novembru....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 14:00:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre, kakva si ti kraljica. Podržavam apsolutno to što si rekla. Mi ispratili tatu na posao,K spava, M gleda TV i odmara, a meni se, nećete verovati, spava, pa ću da probam. Mlada mama, dobrodošla, isto tako je moj K imao šest meseci kad sam ostala trudna. S tim što imam i ćerkicu od 4god.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 14:13:21
|
|
|
|
Jole84
|
Diksi jel uspeli pramenovi joj zamisljam kakva bi to situacija bila sa puknutim vodenjakom, da ti se slogne frizerka...jos tebe kako kazes "ne zuri, isfeniraj me lepo, imam fore dok ne krene glavica" Madre, Bibi i Borice nemam fb a ovo glasanje je takvo pa ne mogu da udarim like ali cu da zamolim neku od svojih rr drugarica. Sto se tice ME slazem se s Madre, neko nije dobio nijedan paket. Ja se nisam nijednom prijavila a bas bih mogla. Nego zaboravim...ne znam ni sta se deli. Mladamama dobro nam dosla Tako je i kod nas, druga beba pravi blagoslov, volim kad to cujem da se desava mnogima Bubibubice kad je uz? Jel smemo vec da cestitamo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 14:51:14
|
|
|
|
Animsaj9
|
Trudnice moje Da vam se javim danas. Od jutros sam išla da gledam zamrzivač da uzemo, nahodala sam se bas bas.... Evo sela da popijemo kaficu. doručak dok sam spremala isekla sam se nozem i to lepo..kaziprst mi pulsira.
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 1.12.2015 14:53:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 14:56:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jole juče i danas sam radila testove popodne, danas ili sutra je trebala stići ali izgleda da neće, daleko joj lepa kuća Radim još jedan sutra ujutru, a na UZ ću ići verovatno krajem sledeće nedelje, ako ne i prekosledeće.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 14:57:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bubice supeeeer
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 15:15:55
|
|
|
|
emicaa
|
Mlada mama dobro nam došla. Ja bila na poslu,ručale i sad odmaram.Danas nisam povraćala i ne osjećam se loše kao juče.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 15:17:17
|
|
|
|
sonyasha
|
Ženske, glasala sam za vas! Mi se našetali, posle tri sata ušli u kuću moj miš i ja, ali nam je baš bilo lepo, malo parkić, malo šetnjica Kupila sam i neke mubove kućne papuče, mnoooogo lepe i udobne i baš sam hepi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 16:56:04
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, evo i nas! Mladamama dobrodosla! Pises i govoris cisto srpskim jezikom! Mi smo sada rucali, sada kuliramo, mada je meni jako smor. Mm i ja smo ok, mada vise ni sama ne znam sta pripada hormonskoj eksploziji, a sta losoj komunikaciji. U petak idem zubaru ponovo, a u subotu na UZ, jedva cekam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 17:00:44
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Eto sada mogu i ja da kazem ko zeli da glasa za nas u decembru za paket za trudnice,nek izvoli,jer nazalos nismo na spisku u novembru.... Ja sam glasala. Inace sam peta za paket u novembru . Glasala sam i za Madre
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 17:08:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam pravila krofne i taako sam se nabucala... savrsene su Ocigledno se i bebanu svidjaju jer me je sigurno 1.5 min sutkao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 1.12.2015 17:09:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Trudnice moje drage glasala sam za sve vas, ljubimo vas N, U i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?