|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
1.12.2015 12:44:47   
Mala Elena
Dijo , ja zauzimam 6.mesto odozgo ali me nema na spisku a poslala sam pp nekome ranije, ne znam kome tacno. Termin 18.01. I ja se prijavih za trudnicki paketic Madre, pa ko moze i hoce neka glasa za nas dve user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 26
1.12.2015 12:49:04   
Bibilib
Glasacu i ja Madre za vas i malu Elenu... mi cekamo rezultate za novembaruser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 27
1.12.2015 12:53:41   
alex88
Glasam i ja,bilo bi lepo da neka od vas dobije paketic user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 28
1.12.2015 12:56:31   
mladamama76
dobar dan svima
ja se javljam prvi put pod ovim nickom jer sam za stari -majeno- zaboravila lozinku a mrzi me ulaziti i u stari nalog e pošte pa je jednostavnije da se ponovo registrujem...
nadam se da ćete me primiti da se družimo...
elem, ja sam stvarno ''mlada'' mama-imam bebanu od 6 mjeseci i neki dan otkrih da sam ponovo trudna...šok, nevjerica, nismo se čuvali ali smo bebanu pravili tačno deset godina i ja sam već i zaboravila šta je kontracepcija, ali naravno, presretna sam...samo da sve bude u redu! i godište u nicku je moje, vjerovale ili ne, dakle-stvarno sam ''mlada'' tako da je ova trudnoća gotovo nevjerovatna...
samo se nadam da će biti lakša od prethodne, prethodnu sam doslovno preležala, izborila se sa milijardu problema visokorizične trudnoće ali hvala Bogu, rodila svoje sunce živu i zdravu...
eto, to je to uglavnom... još jednom da vam kažem da se nadam da ćete me primiti u društvo i da ćemo se lijepo družiti...
P.S.danas bi trebalo da je 6+1 za ovu trudnoću, nisam još išla na prvi pregled, zakazala sam za sljedeću sedmicu
P.P.S. Ja govorim i pišem ijekavski jer sam iz Republike Srpske tj.BiH

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 29
1.12.2015 13:01:27   
alex88
Mladamama cestitam od srca i da ti bude laka i skolska trudnoca, a za razliku nema veze,uhodacete se brzo user posted image

(odgovor članu mladamama76)
Direktna veza do poruke: 30
1.12.2015 13:03:25   
madre
majeno, ja te se secamuser posted image dobro nam dosla, naravno da te primamo u drustvouser posted image to su divne vesti!
moja prva trudnoca je bila bas rizicna, ali je zato ova za pozeleti, verujem da ce tako i tebiuser posted image
pisi nam redovno...

< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:04:34 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 31
1.12.2015 13:03:34   
MAMAMAJ
Madre, glasala sam.
Elena, sad ću i za tebe.
Bibilib, valjda će neka od nas dobiti paket, iskreno se nadam, jer ima nekih "padobranaca", ali, eto, njihovo pravo i može im se.
Popkice, šta da ti kažem, nadam se da će brzo proći to sve, oni nas ne razumeju, mi dodatno "svilene" i eto svađe i rasprave... user posted image

Direktna veza do poruke: 32
1.12.2015 13:03:49   
borica
Dobar dan, samo da vas sve pozdravim, pa idem po dete u vrtic.
Mlada mama, dobro dosla ponovouser posted image , tu smo negde ja sam 78 godiste. Bas me je dirnula tvoja situacija. Zelim ti laku trudnocuuser posted image .
Popkice user posted image
Kuckamo se kasnije.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 33
1.12.2015 13:05:13   
madre
mala elena, jesi li ti vec dobijala trudnicki paket?

< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:06:26 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 34
1.12.2015 13:17:23   
madre
sad videh da jesi, dobila paket u avgustuuser posted image razumem da je to tvoje pravo, ali majku mu sta ces sa tolkim probioticima i magnezijumom, jesi li uopste popila one iz prethodnog paketa? a solje si resila da sastavis komplet servis od 6 komada?
perdona me, drugari, ali nekako ne volim kad je neko Halavuser posted image
edit: sada sam skontala, cak i da si imala dovoljno lajkova za ovaj paket u novembru ne bi ga dobila jer ti nije isteklo 3 meseca, tako da se sada dobro potrudi...

< Poruku je uredio madre -- 1.12.2015 13:25:19 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 35
1.12.2015 13:33:24   
mladamama76
hvala vam, cure, na dobrodošlici i lijepim željamauser posted image
ja za sad nemam nikakvih simptoma osim češćih ''piškenja''-ovo namjerno jer čini mi se da se muž neke od vas žalio kako je to neprimjerena riječ-podrška za trudnjaču!user posted image ali nije ni čudo koliko se nalijevam vodom-tako to kod mene ide, uvijek dehidrirana ali čim saznam da sam trudna samo što iz barica na cesti ne počnem piti vodu :)
odoh sad da miksam mojoj ljubavi ručkić-meso i povrće koje obožava, a i ja se planiram malo ogrebati za tu njenu supicu, mora i mama zdravo da se hrani iako mi se jede samo nezdrava hrana...nema veze naručiću da mm kupi kifle kad pođe s posla pa ćemo hot-dog za drugi ručak...u prvoj trudnoći nisam mogla podnijeti miris hrane do kraja šesnaeste sedmice, jela sam tek da preživimo ja i bebana a sad dva puta ručam user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 36
1.12.2015 13:33:58   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Madre, glasala sam.
Elena, sad ću i za tebe.
Bibilib, valjda će neka od nas dobiti paket, iskreno se nadam, jer ima nekih "padobranaca", ali, eto, njihovo pravo i može im se.
Popkice, šta da ti kažem, nadam se da će brzo proći to sve, oni nas ne razumeju, mi dodatno "svilene" i eto svađe i rasprave... user posted image

I ja se nadam dragauser posted image mada nas ima dosta trudnicauser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 37
1.12.2015 13:49:28   
branki*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Dijo , ja zauzimam 6.mesto odozgo

Mala elena,sredjeno!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 38
1.12.2015 13:56:36   
Bibilib
Eto sada mogu i ja da kazem ko zeli da glasa za nas u decembru za paket za trudnice,nek izvoli,jer nazalos nismo na spisku u novembru....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 39
1.12.2015 14:00:44   
MAMAMAJ
Madre, kakva si ti kraljica. user posted image
Podržavam apsolutno to što si rekla. user posted image
Mi ispratili tatu na posao,K spava, M gleda TV i odmara, a meni se, nećete verovati, spava, pa ću da probam.
Mlada mama, dobrodošla, isto tako je moj K imao šest meseci kad sam ostala trudna. S tim što imam i ćerkicu od 4god.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 40
1.12.2015 14:13:21   
Jole84
Diksi jel uspeli pramenovi user posted image joj zamisljam kakva bi to situacija bila sa puknutim vodenjakom, da ti se slogne frizerka...jos tebe kako kazes "ne zuri, isfeniraj me lepo, imam fore dok ne krene glavica" user posted image
Madre, Bibi i Borice nemam fb a ovo glasanje je takvo pa ne mogu da udarim like ali cu da zamolim neku od svojih rr drugarica. Sto se tice ME slazem se s Madre, neko nije dobio nijedan paket. Ja se nisam nijednom prijavila a bas bih mogla. Nego zaboravim...ne znam ni sta se deli.
Mladamama dobro nam dosla user posted image Tako je i kod nas, druga beba pravi blagoslov, volim kad to cujem da se desava mnogima user posted image
Bubibubice kad je uz? Jel smemo vec da cestitamo? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 41
1.12.2015 14:51:14   
Animsaj9
Trudnice moje user posted image user posted image
Da vam se javim danas. Od jutros sam išla da gledam zamrzivač da uzemo, nahodala sam se bas bas.... Evo sela da popijemo kaficu. doručak dok sam spremala isekla sam se nozem i to lepo..kaziprst mi pulsira.

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 1.12.2015 14:53:55 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 42
1.12.2015 14:56:20   
BubaBubica
Jole juče i danas sam radila testove popodne, user posted image user posted image danas ili sutra je trebala stići user posted image ali izgleda da neće, daleko joj lepa kuća user posted image Radim još jedan sutra ujutru, a na UZ ću ići verovatno krajem sledeće nedelje, ako ne i prekosledeće.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 43
1.12.2015 14:57:24   
Animsaj9
Bubice supeeeer user posted image user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 44
1.12.2015 15:15:55   
emicaa
Mlada mama dobro nam došla.
Ja bila na poslu,ručale i sad odmaram.Danas nisam povraćala i ne osjećam se loše kao juče.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 45
1.12.2015 15:17:17   
sonyasha
Ženske, glasala sam za vas!
Mi se našetali, posle tri sata ušli u kuću moj miš i ja, ali nam je baš bilo lepo, malo parkić, malo šetnjicauser posted image Kupila sam i neke mubove kućne papuče, mnoooogo lepe i udobne i baš sam hepiuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 46
1.12.2015 16:56:04   
popkica bebic
Drage, evo i nas! Mladamama dobrodosla! Pises i govoris cisto srpskim jezikom!
Mi smo sada rucali, sada kuliramo, mada je meni jako smor. Mm i ja smo ok, mada vise ni sama ne znam sta pripada hormonskoj eksploziji, a sta losoj komunikaciji.
user posted image U petak idem zubaru ponovo, a u subotu na UZ, jedva cekam!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 47
1.12.2015 17:00:44   
borica

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Eto sada mogu i ja da kazem ko zeli da glasa za nas u decembru za paket za trudnice,nek izvoli,jer nazalos nismo na spisku u novembru....

Ja sam glasala. Inace sam peta za paket u novembruuser posted image . Glasala sam i za Madreuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 48
1.12.2015 17:08:53   
Anck Su Nmaun
Sad sam pravila krofne i taako sam se nabucala... savrsene su user posted image
Ocigledno se i bebanu svidjaju jer me je sigurno 1.5 min sutkao user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 49
1.12.2015 17:09:28   
Anoniman
Trudnice moje drage glasala sam za sve vas, ljubimo vas N, U i jauser posted image user posted image

(odgovor članu borica)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here