Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (4.12.2015 12:55:13)
|
Moje dete je jednostavno takvo i ja tu nista ne mogu. Juce sam je iz vrtica pokupila vidim plakala je, pitam je sto, kaze "Nisam mogla da zaspim" sekira se, jer zna da ja volim da ona odspava, ali sta ce mukica kada ne moze. Trudi se ona, lezi ali ne zaspi. Vaspitacica mi je rekla da je od sve dece prvi kandidat za izbaci to dnevno spavanje. Kad ne vredi, ne vredi. Kaze najteze zaspiva. Jednostavno, potrebno joj je manje sna nego sto to teorija kaze i ja tu ne mogu nista. Ona nikada nije zaspala - u kolima, ili od umora, ili rekla spava mi se. Ma kakvi ... Bas tesko zaspiva. Nije da ne zeza uvece, ustane po 100 puta, dok ne drekem. E onda krene da se trudi, stvarno mukica. Pa joj prvi cutam price, ona zmuri. Pa je mazim, ona zmuri, pa ne radim nista-ona zmuri. Ali nikako da zaspe. Desi se nekada da ustane u pola 8 zaspi oko 11 i ne spava preko dana. Ali ona nikada nije umorna, nikada to nisam videla po njoj i nikada nije izgovorila da joj se spava. Nekada zaista nasom krivicom ne legnemo pre 10, ali to je retko uglavnom je oko pola 10 u kravetu i onda natezanje do pola 11, tada zaspi. Sta cu ... Inace mm dolazi sa posla u 7. Nikada do sada se nije desilo da ne idemo negde, makar kod moje mame ili njegove babe, igraonicu, pozoriste, proset_amo po kraju, do nekog, ili neko kod nas .. to baaas baaas retko da ne radimo nista. I onda i nismo kod kuce pre 21 nikada. Da on dolazi oko 5 6 bilo bi dugacije ... BTW proslog vikenda nismo uspeli da idemo na klizanje, sutra cemo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeedva cekam :D. Videla zabica od Pepe da kliza pa hoce i onda :D e bas da vidim ionako je sva preoprezna ima da bude kao Bambi :D
|
|
|
|